Kiverte a biztosítékot a szülőknél, hogy a pedofílával vádolt tanár a jogerős ítéletig otthon maradhat – írja a Blikk.

"Hogyan lehetséges, hogy az a férfi, aki a gyerekemet levetkőztette és meztelenül fotózta, továbbra is az otthona kényelmét élvezheti?" – reagált felháborodottan egy dunakeszi nő a hírre, hogy bár a bíróság első fokon 8 év fegyházra ítélte, nem rendelte el T. Gábor letartóztatását.

T. Gábor a vád szerint szexuális játékokra kényszerítette diákjait. Állítólag fényképek igazolják, hogy a diákoknak meztelenül kellett sorakozniuk előtte.

Védenceim szülei sérelmezik, hogy ilyen tartamú szabadságvesztésnél a házi őrizet mellett döntöttek – mondta dr. Csikiné dr. Rusvai Ágnes, a gyermekek ügyvédje a Blikknek.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ila51
@butatojas: ...attól független megértettük :(
butatojas
@1magyar: Köszönöm az érdeklődést, "csak" az unokám, aki ráadásul fiú, és miután elváltak a lányommal, derült ki az előző házasságából származó fiáról az apának (bizonyítottan), hogy az egyértelműen pedofil. Ez természetesen némileg befolyásolta a látogatást, a lányom rákérdezett a volt férjénél, hogy erről mi a véleménye, s hogy erről a tényről ő miért nem tudott. (bár hosszú kapcsolat után házasodtak össze, de mivel külföldön éltek és már sokkal régebben vált el az első feleségétől csak csak két, vagy három alkalommal találkoztott a lányom a családjával, köztük a fiával is.)
A lányom kérése csak annyi volt, hogy nem szeretné, ha találkozna egymással a két fiű- külölnösen úgy nem, hogy a másik, akkor már majdnem felnőtt volt, s csak akkor kezdett az unoikám után érdeklődni, amikor az már két éves volt. Ide el is jött egy alkalommal, s az akkori viselkedése adott okot a gyanakvásra.
AÍ bizonyítékot azonban a lányom találta meg az interneten, ahol az illető a saját nevével és címével mesél magáról, a vonzódásáról, s ad tanácsokat a magánál fiatalabb pedofiloknak, hogy milyen módon is kell "udvarolni" és elnyerni a kisfiúk bizalmát. A férjének még erre csak bagatelizálás volt a válasza...

Nem szeretném még sokkal hosszabbra húzni a választ. a lényeg az, hogy megtanítottuk pszichológus segítségével az unokámnak, hogy mi a rossz"simogatás", hogy mit nem csinálhat egyetlen felnőtt sem egy kisgyerekkel,. s a volt férjet a lányom figyelmeztette, hogy amennyiben a fiával (a naggya)l összehoza a z ő fiát, akkor bejeleenti a külfölidi gyámhatóságon a másik fiúűról tudtakat és annak is írt egy levelet, hogy nem szeretné, ha közelébe menne az ő fiának)
Ekkor m ég nem sejtettük, hogy a volt férje sem ártatlan.
A látogatások úgy zajlottak, hogy felkészítve, telefnnal és amennyire lehetett (n em ijesztgetve) muszáj volt elengedn i vele az unokámat.
Ő közben, (talán bosszúból, de az is lehet, hogy a gyámhatóság gyermekláthatást akarta megkerülni és más síkra...
1magyar
@butatojas: Ez borzalom, de azt amit találtatok bizonyítékot az interneten azonnal papírra nyomtatni és elküldeni az emberi jogok biztosának vagy az ombudsmannak.
Nem lehet bízni a pedofilt el nem ítélő bíróban!
Feladni tértivevényesen a levélben vagy válaszelfogadó visszajelzéses e-mailben.
Azonnali láthatási tilalmat kérni.
butatojas
elnézést, este folytatom a hozzászólásomat, mert most el kell mennem.
butatojas
@1magyar: Nagyon nagyon hálás vagyok ezértg a mondatáért, még sikerült elolvasnom, és azt hiszem, hogy még cifrfább tanácsokat is fog adni, ha a többi dolgot is megtudja. A félelem sokkal jobban befolyásolja az embert, mert az a tapasztalatom (tunk), hogy egy-egy ilyan ügyet sok szempontból el lehet tusolni, pedig minden perc számít, sajnos valóban vannak, akik visszaélnek ilyen-olyan okokból, s vádolják meg a volt férjüket hasonlókkal, de szerintem ez nem lehet ok az általánosításra, hanem mindig a konkrét üggyel kell foglalkozni, pláne, ha minden bizonyíték rendelkezésre áll. Köszönöm a figyelmét, jól esik nagyon.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.