A derék, becsületes házelnök csak úgy falhatja a kiló métereket. Reggeltől estig szinte meg se állhat az autója, annyi költségtérítést kap. Mert másra ugye gondolni se lehet. És hogy ez nem is a szolgálati autója után jár? Az csak a véletlen műve lehet.

Forrás: nepszava.com
Feltöltő: DR Eric CARTMEN
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

43 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tarhonya
hova a jó picsába tud ennyit el költeni benzinre havonta egy ember keres ennyit ebben a rohadt országban egy év alatt
Magyarország jobban teljesít!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Gyuri Géderről
Mocskos tolvaj! Azt kell neki adni, amit Ő ajánlott az embereknek.
modera
@Horizont: Mert a Bajnai féle ígéretek aztán nagyon komolyak...Nyugdíj növelése 24 ezerrel a 65 év feletti, 100 ezer alatt kapó nyugdíjasoknak. Ez a kedvencem. Egyébként szeretettel köszöntelek nőnap alkalmából.
modera
@Horizont: Igen, ígér 250 ezer munkahelyet. Na és be is fogja tartani? Milyen munkahelyek lesznek azok? Hazudik, mint a vízfolyás. Egyébként anyám nyugdíja 76 ezer, szóval te még elég sokat is kapsz ahhoz képest. Apám nyugdíja a magas keresete miatt mondjuk igen tekintélyes, és 72!! évesen hagyta abba az aktív munkát, ő is igazgató volt, de egy infarktus megállásra késztette munka terén. Sajnálom a férjedet, a rák az egy kegyetlen betegség.
Baksai
Még a budira is állami gépkocsik viszik, nem szégyelli magát ??? Itt a baranyai kis falvakban az egyhavi benzinpénzénél kisebb az egész évi segélykeret !!
Desischado
@Horizont: Hogy van a kedves férjed? A kezelés rendbe tudja hozni, Szívből drukkolok neki, hogy meggyógyuljon, neked pedig kitartást kívánok! Együttérzek veled, rettenetes lehet most neked! De remélem, meg fog a párod gyógyulni! Egyébként meg egyetértek veled mindenben! Magyarország jobban teljesít, pardon hasít! Igen, a haveroknak, meg a gazdagoknak! 41 év= 80 000 ft. Ez aztán a király összeg! Hogy szakadna rájuk az ég! Kérlek, tudósíts majd, a párod hogylétéről! Üdv!
Desischado
Mert ő megérdemli! Mivel jól nevelt vagyok, nem mondom ki hangosan, hogy mire költse! A gyerekek éheznek, a segély 22 ezer, ez a mocsok meg dőzsöl!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.