A közfoglalkoztatás folytatódik, sőt a kormány a tavalyinál négymilliárddal többet, összesen 184 milliárd forintot fordít rá - kommentálta a Fidesz az MSZP alelnökének csütörtöki szavait.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Majd meglátjuk meddig fenntartható...
Nil
kell a haveroknak a .földekre a közrabszolga - lényeg tudjon napocskát rajzolni és napszaknak megfelelően köszönni. És az Önkormányzatoknak sem kell rendes bért fizetni a munkásoknak. Pl. az óvodai dadusok munkájára szükség van mégis közmunkával oldják meg. De már olyat is hallottam hogy a közmunkára felvett idősgondozást végzett mert nem vettek fel embert az üres helyekre. Vagy ott vannak a gondnokok - különböző önkormányzati intézményekben - ők is közmunkások. Régen a parkok gondozását kertészetek végezték - nyugdíjas állás,rendszeres munka nem sok de annyi bér amiből szerényen de meg lehetett élni. Lehetne sorolni ...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.