Welsz Tamásnak kiterjedt üzleti kapcsolatai voltak a magyar gazdasági és politikai elit tagjaival, de néha még a művészeket is pártolta, nekik is adott el útleveleket. A Gépnarancs birtokába jutott adatokból az is kiderül, hogy a hatóságok feltűnően elnézőek voltak a zűrös ügyekbe keveredő „vállalkozóval”.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bundi
úgy látszik kezd a welsz és simon ügy kicsúszni a fidesz kezei közül...
de gondolom a sok birka csak bégetni fog ehhez is
"A Gépnarancs informátora határozottan állítja, hogy a volt szocialista politikusnak nincs és nem is volt ilyen útlevele – bár a nevére a tudta nélkül valószínűleg készítettek egyet. Ez azért különösen fontos, mert bár Simon Gábor bizonyára sáros például a bécsi bankszámla ügyében, előzetes letartóztatását elsősorban állítólagos útlevelére hivatkozva rendelték el. Azóta kiderült, hogy az ügyészség nem tudja felmutatni az útlevelet, mert az nincs is a birtokában. Legfeljebb egy fénymásolat lehet a hatóságnál, amit bizonyára a MagNet Banknál készítettek, amikor az okmányt bemutatták a Simon Gábornak tulajdonított számla megnyitásakor. Azóta az is kiderült, hogy azt a számlát Welsz egyik társa nyitotta, Simon megbízására hivatkozva és ő tette be azt a néhány tízmillió forintot, amit most szintén a volt képviselőn kérnek számon.

Informátorunk azt feltételezi – bár erre nincs és nem is lehet bizonyítéka -, hogy Simon erről a számlanyitásról nem is tudott, mint ahogy az ehhez szükséges írat készítéséről sem. Welsz ezzel bizonyára a vele szemben nagyon is elnéző hatóságoknak akart a kedvében járni."
vagy egy másik gyöngyszem...
"Welsz Tamás sorra úszta meg a látványos lebukásokat

2012-ben Welsz Tamást kihallgatták a VI. kerületi rendőrkapitányságon egy zűrös útlevél ügy miatt – aztán persze nem történt semmi. Legalábbis látszólag. Mint ahogy simán megúszta a durván 700 milliós áfacsalási ügyet is. Sőt, az egyik offshore cég lenyúlása miatt ellene kiadott nemzetközi elfogató parancs sem hatotta meg a magyar hatóságokat.

Bár természetesen erre sincs bizonyíték, informátorunk szerint mégis bizonyos, hogy a hatóságok azért voltak elnézőek Welsz svindlijeivel, mert cserében számos „szívességet” kaptak az álkonzultól. Ez lehet ugyanis szerinte az egyetlen logikus magyarázat arra, hogy a lebukások ellenére Welsz zavartalanul folytathatta tevékenységét."
human
Akkor most a hegedűst és láncon viszi a zárkába?
Dr. Felipe
@human: Ő don pinyő védelme alatt áll, ahogy kubaszov elvtárs is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.