human

Két díjat is nyert a romagyilkosságokról szóló magyar film
@Rockxy: Nem muszáj ezt nézni. Ott van még a Valami amerika X. része is az ínyenceknek.
Nyomoz a rendőrség Lévai Katalin és a Fidesz ajánlásainak ügyében
@Szeparepa2: Hehe. Fogadjunk hogy ezzel kezdené:
- Nekem te vagy az első.
És ezzel fejezné be:
- Eddig te voltál a legjobb.
Kósa ma jelenti fel a milliárdos örökösnőt
@Shikari: 1. pontomhoz. Kósának sem hiszed el? Mert elismerte a papírok hitelességét.
Kósa ma jelenti fel a milliárdos örökösnőt
@Shikari: 1. A fővárosi közjegyző állította ki az iratokat arról, hogy amennyiben 1300 milliárd forint kötvénybefektetés megtörténik Kósa Anyukája (biztos ő intézte :) kap 800 milliócskát.
Remélem ezt idáig elhiszed. Nem nekem, hanem a fővárosi közjegyzőnek.
2. Erről a Juhászos asszonyverésről lemaradtam. Milyen bizonyíték van?
Nyomoz a rendőrség Lévai Katalin és a Fidesz ajánlásainak ügyében
Nem lennék meglepve, ha egy 2018 utáni fideszben ő lenne az új Szili Katalin.
Schmidt Mária a TASZ segítségét kéri
Nyilván provokáció a részéről, de az külön poén, hogy egy milliárdos ingyenes jogsegély szervezethez fordul :)
Fidesz: Orbán Viktor senkit nem támadott, és nem kívánnak elégtételt venni a szavazókon
Ugyanez volt mikor Semjén burkoltan cigányozott. Utólag mentegették, hogy dehát ő nem a cigányokra gondolt. Félre van érte tecciktudni.

Ilyenkor a lényeg mindig az, hogy az aljas üzenet eljusson a választóihoz. Aztán összekacsintanak és elkezdik kimagyarázni.
Palvin Barabara most lenge, átlátszó ruhában mutogatja a combját
@Peller Anikó: Nem a nő szépsége van megkérdőjelezve, hanem az, hogy kell-e őket így futószalagon gyártani. Egészséges ez akár a nőre vagy akár a médiafogyasztókra nézve?
"Valami jót tessék már mondani az elmúlt 8 évből" – Gulyás Márton a közmédiát parodizálta a Békemeneten
"- Miért engedi a kormány, hogy az ellenzék induljon a választásokon.
- Hát mert ez a demokrácia.
- Kell ez nekünk?
- Nekem nem."
:D ... :(
Palvin Barabara most lenge, átlátszó ruhában mutogatja a combját
@ágimami: Ilyen a celeb gyártás. Futószalagon rakják össze őket. Ennek része, hogy jobban látogatott portálokra küldözgetik a kétmondatos semmit jelentő szövegeket egy képpel amint a felfuttatni kívánt celeb szerepel. Aztán ha elég sokszor tolják elénk a képét, remélik majd híressé válik.
Karácsony Gergely reagált: Orbán Viktor megfenyegette a változást akaró embereket
Jön a jobbik vagy sem. Tök mindegy. A kerületi jelöltnél a legesélyesebbre kell szavazni mindegy milyen párt tagja. Országos listán meg mindenki szavazzon a kedvenc pártjára. ENNYI

https://kozosorszagmozgalom.hu/kozvelemenykut...
https://www.kireszavazzunk.hu/...
Márki-Zay Péter: Trianon jön, ha újra nyer a Fidesz
@Eriksson: A korrupció központosított. Ha a központ nem szűnik meg, akkor a korrupció marad.
Ezzel a "Nem az én dolgom." hozzáállással pont hogy soha a világon még semmi nem haladt előrébb.
Kerékpárt lopott Szentesen egy férfi, elkapták
Ha lett volna 1300 milliárd a biciklin soha nem találják meg.
Márki-Zay Péter: Trianon jön, ha újra nyer a Fidesz
@Eriksson: OK. Látom, hogy azt nem érted, hogy miért nem elégszik meg azzal, hogy polgármester lett. Miért nem elég neki a helyi ügyek intézése, a helyi korrupció feltárása? Úgy látod, hogy ez nem dolga egy polgármesternek.
De azt kell látni, hogy HMV nem egy kis sziget lett attól, hogy MZP lett a polgi. A polip csápjai ugyanúgy ott vannak a városban. Talán egy karját elvesztette, de még mindig meg tudja úgy szorongatni a várost, hogy az feladja a harcot. Ez történt Esztergomban.
Tehát MZP csak akkor reménykedhet hogy a korrupció soha nem tér vissza a városába, ha az azt irányító hatalmon tűnik el. Ezért kampányol a kormányváltás mellett.
Lázár szerint ma a is egy birodalmi és a nemzeti eszmerendszer küzd egymással
A bal oldal hibái közt ott van, hogy nem foglalkozott eléggé a külhoni magyarokkal. Nem arra gondolok, hogy ugyanúgy tömni kell beléjük a milliárdokat. Pusztán rendezvényekkel, látogatásokkal éreztetni kell velük, hogy gondolunk rájuk. Gyakran egy jó szó többet ér az alamizsnánál.
Ugyanakkor ha nagyítóval megnézzük Orbán külhoni politikáját biztos megint mutyikra bukkannánk. Nem olyan önzetlen, őszinte Orbán támogatása. A hír-tv adott le egy műsort amiben elmondja egy horvát magyar, hogy ugyanúgy szavazatokat vásárol a fidesz a szegényeknél Horvátországban is, mint itthon nálunk teszi a cigányokkal vagy a nyugdíjasokkal. Orbán kint is igyekszik saját embereit bejuttatni a parlamentbe vagy a helyi vezetésbe. A fejemet teszem rá, hogy pusztán a mutyikhoz próbál kint is saját holdudvart építeni.
Orbán egy dologban hisz. Mindenki megvehető.
Márki-Zay Péter: Trianon jön, ha újra nyer a Fidesz
@Eriksson: Most komolyan meg vagy lepődve miért beszél annyit a korrupcióról és a kormányváltásról? Mert most lesz választás. Ezt nem nehéz kilogikázni.
Eleve azért akart polgármester lenni, hogy a városában felszámolja a korrupciót. Ezért szeretne kormányváltást is és a rá irányult figyelmet fel is használja arra, hogy felhívja a pártok és a választók figyelmét április 8 valódi tétjére.
Nyomoz a rendőrség Lévai Katalin és a Fidesz ajánlásainak ügyében
Hogy ki vert át kit nem tudom eldönteni. Szerintem a hatóságok sem hacsak nem lesz bizonyíték.
Ami viszont biztos, hogy az a párt ami a választások előtt jelenti be indulását 1-2 hónappal az egy kamu párt. Vagy a pénzre hajt, vagy a választást igyekszik befolyásolni.
A vagyontalan Győzike luxusautóból üzent az irigyeinek
@division: Egyetértek, de azért megjegyzem. Én is néztem ezeket fiatalként. Aztán egy nap után többet nem néztem. Egyszer csak rájöttem mekkora hülyeség az egész. De attól tartok kevesen vannak ezzel így és rossz mintát kapnak a fiatalok.

Viszont vannak példás cigányok akik megérdemelnék a celebséget. Van egy cigány kislány, Dorina akit a dikh tv futtatott fel. Nagyon tehetséges és jópofa, példás klippeket csinált. A tanulásról és utána bulizásról énekelt. Sőt, nemrég több hétköznapi melós cigánnyal kiadtak egy közös felhívást arról, hogy a cigányok ne adják el a szavazataikat. És mit csinálnak vele? Kommentekben gyalázzák, támadják a cigányfóbok, pont azok akinek örülnie kellene hogy ilyen értékek is vannak a cigányságban. De ez már egy teljesen más történet.
Márki-Zay Péter: Trianon jön, ha újra nyer a Fidesz
@Csizmás Kond: Ugyanazt írod, mint néhány kritikusa a kommentekben. Ha valóban érdekel, hogy mit csinál, akkor menj fel a facebook oldalára és nézd meg a közgyűléseket vagy a heti online konzultációkat, riportokat. Rohadt sokat dolgozik. Átvenni egy várost nem kis munka. De neki ez nem újdonság. Megbirkózik vele, hisz több multi cégnél dolgozott vezetőként.
Márki-Zay Péter: Trianon jön, ha újra nyer a Fidesz
@Eriksson: Trianont, a megosztást most jelentette be Orbán. Számára csak fideszesek léteznek. A többi ember ellenség. De ezt szerintem te már tudtad.
Márki-Zay Péter: Trianon jön, ha újra nyer a Fidesz
@peterkelemen: Úgy tudom a felesége vállalkozása is ellenőrzést kapott amint kiderült, hogy mégis vállalja a jelöltséget polgármesternek.
Márki-Zay Péter: Trianon jön, ha újra nyer a Fidesz
Néztem a cikk alatt a hozzászólásokat. Hát kapja a támadást a Lázár hívektől rendesen. Egyik nagyobb hülyeség, mint a másik.
Karácsony kész az ördöggel is szövetkezni
@JAJMÁR: Valóban jobbik közeli az oldal, de azért nem mindenhol a jobbik van kihozva esélyesnek.
Még Gulyás Márton oldalán is van valami statisztika választókerületenként.
https://kozosorszagmozgalom.hu/kozvelemenykut...
Nézd át nyugodtan és mérlegelj.