human

Kimondható, hogy "Matolcsy ellopta a közpénzt"
Most hallottam a bíróság indoklását. Mivel tényszerű információkból következtetett az alperes arra, hogy a felperes lop ezért ez véleménynek minősíthető. Ezt tovább gondoltam. Orbánt nyugodtan lehet gecinek nevezni, hisz tény hogy nem lenne nélküle.
Péniszt "rajzoltak" a gabonába Felcsút mellett
Én azért még megvárnám Pataki Attila ufo szakértő nyilatkozatát.
Kimondható, hogy "Matolcsy ellopta a közpénzt"
Azért ne felejtsük, hogy ez csak a szólásszabadságról szól, azaz hogy lehet tolvajnak nevezni Matolcsyt és nem azt mondta ki a bíróság, hogy Matolcsy lopott is. Utóbbi esetben hivatalból eljárást is kellene, hogy indítson az ügyészség. ilyet nem fogunk látni amíg Polt Péter az ügyész.
http://civilhetes.net/sites/default/files/sty...
Orbán bólintott, mehet a feles plakáttörvény
@vadsanca: Van egy el a kriminalisztikában. A bűnözőt nem a büntetés mértéke tartja vissza, hanem a lebukás valószínűsége. A korrupciót legyen az akár kormányzati, vagy polgári csak a független és működő ügyészség, bíróság és nyomozati szervek tudják megfékezni.
A metrókáosz kommunikációja: gyermekbetegségtől a forgalomból való kivonásig
Ha lesz is távozás, az érdemei elismerése mellett több tízmilliós jutalommal fog járni.
Schulz Orbánnal példálózva ment neki Merkelnek
@quadrocopter: Gábor Zsazsát kérdezték, hogy mi az ismertség titka? Az, hogy mindegy mit, csak rólad beszéljenek.
Nem is vezethetett volna a Dózsa György úti halálos baleset kabriósa
@papa.49: @Pálinkás Pál: Ez egy elég részletes és objektív cikk ami kivesézi a balesetet az ismert információk alapján.
http://totalcar.hu/magazin/kozelet/2017/06/03...
Schulz Orbánnal példálózva ment neki Merkelnek
Orbán már elérte a csúcsot. Rá hivatkoznak, vele példálóznak. Hatalmas siker az illiberális demokrácia.
Aranylövés - Orbánék győzelmet ünnepelnek, pedig még soha nem hibáztak ekkorát
@Perwool: 2014-ben például úgy szállították a cigányokat szavazni kisbusszal. Erről videó is készült. Ezt most még nagyobb számban fogják csinálni, főleg hogy erről már meg is állapodtak Farkas Flórival. Mert mi másról is szólna Flóri bevédése és új szervezetének létrehozása, ami persze újabb milliárdokat fog kapni a választásokra.
Nem is vezethetett volna a Dózsa György úti halálos baleset kabriósa
@Pálinkás Pál: Félreérted a bizalmi elvet. Az nem arról szól, hogy nyugodtan gyorshajthatsz, mert védett úton vagy. Furcsa a logikád.
Orbán személyesen győzködött egy közvetítőt, hogy újraindul a kötvénybiznisz
Nem érdekli őket, hogy milliárdokkal lesz szegényebb az ország míg offshore cégeik gazdagodhatnak.
Nem is vezethetett volna a Dózsa György úti halálos baleset kabriósa
@Pálinkás Pál: Hát te még nem találkoztál gyorshajtóval az biztos. Ha 50-es tempót feltételezel a másiknál akkor hiheted azt, hogy szabályosan be tudod fejezni a manővert. Ezt kellene megértened. Még a mercis is elismerte, hogy gyorshajtott, a szemtanúk is ezt állították, a fényképek alapján is ez nyilvánvaló, tehát a mercis nem találkozott volna a citroennel ha betartja a kreszt. Tudod v = s / t - > s = v * t
Aranylövés - Orbánék győzelmet ünnepelnek, pedig még soha nem hibáztak ekkorát
@Perwool: Nem tudom eldönteni, hogy ennyire agyatlan ellenzékünk van vagy mi. Konkrétan az mszp módosítóval már elfogadta volna a plakáttörvényt. Hol tartják ezek az eszüket? Nincs az a módosító ami megakadályozná a fideszt abban, hogy megtalálja a kiskaput, hogy reklámozza magát, kampányoljon akkor mikor az ellenzéknek tilos lesz. És akkor majd néz ki az ellenzék a fejéből hogy ő erre nem is gondolt. Az mszp kerületi képviselőről már lehet tudni, hogy egyesek lepaktáltak a fidesszel, de azért a vezetéstől többet vártam el. Hiába ment Botka rendet tenni, ez a bénázás szerintem meg fog látszódni a támogatottságukon.
Nem is vezethetett volna a Dózsa György úti halálos baleset kabriósa
@Pálinkás Pál: A citroenes milyen szabályt nem tartott be? Szétnézett, látta hogy be tudja fejezni a manővert a forgalom többi szereplőjének zavarása nélkül. Nem számolhatott azzal, hogy egy idióta akkora sebességgel fog valahonnan érkezni hogy letarolja vele a buszmegállót. A citroenes élt a kresz egyik alapszabájával, hogy a többiek betartják a kresz szabályait, azaz nem fognak száguldozni.
Gondolj már bele. Ha nem lehetne senkiben megbízni, akkor soha nem mernél kikanyarodni a kereszteződésbe.
Tűző napon, autóba zárva hagytak egy kisgyereket Budapesten
@Györe-Juhasz Eva: Igaz, de talán az a szülő meg úgy gondolja úgy a biztonságosabb. Elől megy, hamarabb észleli a veszélyt stb.
Kiürítették a London Eye-t, bombát találtak
Egyébként az eredeti címben legalább megemlítik hogy világháborús bombát találtak és nem terrorista kísérletről van szó.
"London Eye and Waterloo Pier evacuated after authorities find World War-era bomb"
Kiürítették a London Eye-t, bombát találtak
@Horizont: Gondolj bele, ha egy Orbán lenne a miniszterelnök egy országban amit eddig megtámadtak ott már egyetlen ellenzéki nem lenne szabadlábon, mert aki nincs a fidesszel az a terroristákat támogatja.
Kiürítették a London Eye-t, bombát találtak
@magyarbakancs: Ez kivételesen egy 2. világháborús bomba volt.
Erdogan rosszul lett
Csak az utolsó mondat miatt jöttem ide. Kár volt.
A külügy közleményben teszi helyre New York állam kormányzóját
@CsipkeRózsa: Nem feltételezem, hogy a külügy annyira buta, hogy az egyesült államok és az általuk felsorolt országok jogi berendezkedése közt lazán egyenlőséget tenne. De ez a választ nem a gondolkodó embereknek lett címezve, hanem azoknak akikre most a fidesz a 2018-as kampányt építi. Ők pedig nem fogják tovább gondolni a történetet. Elhiszik amit mondanak nekik és pont.
Nem is vezethetett volna a Dózsa György úti halálos baleset kabriósa
@Pálinkás Pál: Én már voltam olyan forgalmi helyzetben mikor teljesen szabályosan kikanyarodott elénk egy autó. Teljesen igaza volt. Mi hajtottunk legalább a duplájával a megengedettnek. Persze aki a mi autónkat vezette gyalázta a másik autót, hogy az a köcsög miért hajtott ki. Ez is gazda igazi munkát soha nem látott gyerek volt.
Finn kísérlet: csökkenti a stresszt az alapjövedelem
@CsipkeRózsa: A társadalmi feszültségek szerintem is csökkennének. Csak ez azzal járna, hogy a NAV valóban az adóelkerülők után kajtatna és nem csak a fidesz ellenfeleit vagy a számukra kiszemelt cégeket csesztetnék. A lakosság pedig leszokna a számla nélkül, okosban fusikról és a hálapénzről (szép nevet adtak a korrupció ezen fajtájának). A gazdagoknak meg el kellene fogadni, hogy bizony nagyobb mértékben kell hozzájárulniuk a közöshöz, mint eddig. Ez utóbbi rohadt nehéz lesz, mert érdekes mód hiába milliárdos valaki, ha pár százmillióról le kell mondania az olyan neki, mintha a fogát húznák. Tisztelet a kivételnek persze.
Finn kísérlet: csökkenti a stresszt az alapjövedelem
@durbincs: Én a jóléti állam híve vagyok ahol nincsenek hatalmas szakadékok az osztályok között. Csak a jólét fogalma mindenki számára más. Például szerintem ami nyugaton van az nem az a szint ami normális. A túlfogyasztás a környezetet is jobban terheli. De ez már egy másik történet.
Finn kísérlet: csökkenti a stresszt az alapjövedelem
@1magyar: Elvileg. Gyakorlatilag Orbánék több mindenre rájöttek még 2010 előtt. Hogy Orbánt idézzem a magyar hátán fát is lehet vágni és hogy nincs jelentős társadalmi felháborodás a korrupciók láttán. Rájöttek, hogy a kiszolgáltatottak sem mernek majd rohanni a jogvédőkhöz ha mondjuk közmunka alatt a helyi kiskirály magánbirtokán kell dolgozniuk vagy ha ellenzéki politikus ellen vezénylik ki őket tüntetni.
Finn kísérlet: csökkenti a stresszt az alapjövedelem
@durbincs: Az alapjövedelmet mindenki feltétel nélkül megkapja. Tehát az is kapja aki mellette dolgozik. Tehát az ösztönző erő a munkakeresésre megmarad.
Finn kísérlet: csökkenti a stresszt az alapjövedelem
@1magyar: A hatalom egyik fegyvere a kiszolgáltatottság. Ezzel szemben aki anyagi biztonságban él az szabadon tud dönteni, gondolkodni. Ez utóbbi nem kedvez a hatalomnak.
Aki kiszolgáltatott az irányítható, mert élni akar. Ezért akitől függ annak engedelmeskedik. Ez például választáskor jól szokott jönni az adott politikai erőnek.
Na ezért ódzkodik ennek bevezetésétől a fidesz és az mszp is.
Finn kísérlet: csökkenti a stresszt az alapjövedelem
Mivel egyre több munkát sikerül automatizálni és a robotok elveszik az ember munkáját, ezért valamit ki kell találni a növekvő munkanélküliségre.
Civilek: mostmár életveszélyes a 3-as metró
@Eladott Ország: De miért? Azért, hogy 20 év múlva azzal védekezhessen, hogy ő meg sem szavazta?