human

Párbeszéd: Szijjártó Péternek le kell mondania a Gruevszki-ügy miatt
@Borsodi: A vicces az, hogy bár valóban Orbán rohasztotta meg az országot, de valójában Polt Péter és ügyészei a kucsfigurák abban, hogy Orbán teljhatalmat szerzett és nem a börtönben rohad sikkasztásért.
Súlyos közpénz-százezreket költenek havonta benzinre egyes parlamenti képviselők
@Eriksson: Nyilván egy riportot megérne utána járni. Kiválasztani egy képviselőt és szépen lekövetni egy hónapját:
1/ hol van bejelentett albérlete
2/ mikor jelent meg parlamenti ülésen
3/ milyen programokon vett részt a választókerületében, az országban

De nem akarok én demagóg lenni. Ez ment 2010 előtt is. 500 ezer aláírást gyűjtött össze Seres Márta, hogy a képviselők csak számla ellenében kapjanak költségtérítést. Az mszp és a fidesz összezárt és elgáncsolták a népszavazási kezdeményezést.
Még a fülemben van kedves rokonom mondata: "Meglátod, ezek nem fognak lopni úgy mint a Gyurcsányék."
Mondjuk nem is lopnak úgy. Kicsit emelték a tétet és finomították a technikát.
Gruevszki ismét bejelentkezett Facebook-oldalán – ezt írta
Gruevszki új facebook üzenete:
"Ma a Magyar Köztársaság, egy EU- és NATO-tagállam pozitívan bírálta el korábban benyújtott, politikai menedékjog iránti kérelmemet a Macedón Köztársaságban fennálló politikai üldöztetés miatt"

Ha Putyin célja az volt, hogy Orbán segítségével a Macedónokkal csökkentsék a szimpátiát az EU-val és a NATO-val, akkor ez egy ügyes húzás volt.
Súlyos közpénz-százezreket költenek havonta benzinre egyes parlamenti képviselők
Jajj szegények sokat utaznak. Azt is meg kellene nézni, hogy közben bérelnek-e lakást Budapesten és hogy nem-e rokontól bérlik. Ha pedig bérelnek, akkor hogy jött össze az a sok kilométer?
Párbeszéd: Szijjártó Péternek le kell mondania a Gruevszki-ügy miatt
Szijjártónak csak akkor kell lemondania, ha a macedón miniszterelnök szökésében a kormány tudta nélkül vettek részt magyar hivatalnokok. Ugyanis ez Szijjártó felelőssége. Ha viszont Orbán utasítására a kormány szervezte meg a szöktetést akkor Szijjártónak nem kell lemondania. A felelősség Orbáné. Ebben az esetben viszont Orbán mondhatja, hogy a politikája része, hogy korrupt politikusoknak ad menedéket Magyarországon.
Ennyire nagy a baj a sürgősségi osztályokon
Értem én, hogy most hirtelen a betegek lettek a bűnbakok. De
- a betegek miatt nincs vécé papír és szappan?
- a betegek miatt vándorolnak ki az orvosok?
- a betegek miatt magas a kórházi fertőzések száma?
Csak az afrikaiak tudják felemelni saját országaikat
Volt valami muki aki kimenet Afrikába, hogy mezőgazdasággal foglalkozzon. Leesett az álla, hogy milyen primitív módszerekkel termelnek ott az emberek. Például a füvet hajolva, egy rövid kis sarlószerűséggel vágták. Na ez a jó magyar ember elővette az ő jó magyar kaszáját és megmutatta nekik hogy lehet vele fele annyi idő alatt dupla annyi füvet vágni és még csak a derekuk sem fájdul meg tőle.
És talán még sok ilyen számunkra apró vagy tán már el is avult technika jelenthet nekik akár fejlődést is. Sok helyen például azért irtanak ki újabb darabot az őserdőből, mert a korábbi termőföld kimerült. Nem ismerik a vetésforgót, vagy más technikát amivel a föld termelékeny maradhat. Az elsivatagodás is megállítható, ha nem erdőket irtanak, hanem felfrissítik a földjüket.
Hernádi Zsolt újra felkerülhet az Interpol körözési listájára
Nyilván nem korrupció volt. Lánczi András megmondta: "Amit korrupciónak neveznek, az gyakorlatilag a Fidesz legfőbb politikája"
Hernádi Zsolt újra felkerülhet az Interpol körözési listájára
@volvós: Persze, de ehhez tudod mit kell tenni? Kimenni az utcára és elzavarni őket. Cselekvés nélkül az álmodozás az élet megrontója.
Hernádi Zsolt újra felkerülhet az Interpol körözési listájára
Annak idején úgy védték meg Viktorék Hernádit, hogy egy fideszes pert indított Hernádi ellen az INA-val kapcsolatos ügyben és hát olyan gyenge volt a vád, hogy Hernádit ártatlannak találták. Ezzel a kamuperrel mentetté Hernádi seggét.

Amíg pedig még élt az interpol körözés készült egy hangfelvétel ami igazolja, hogy már akkoriban a rendőrség nem a jogot, hanem a fideszt szolgálta:
https://www.youtube.com/watch?v=DfKWRG2hD2k...
Orbán: ez egy olyan este, ami okot ad a magyaroknak a büszkeségre
@Mirabilis: Szomorú, de ha nekem gyerekem lesz vagy elköltözünk a családdal vagy mindent meg fogok tenni, hogy egy demokratikus országot találjon magán.
Kelemen Anna tangában rázta fenekét, mert új cipőt vett
Azért Annában tisztelem, hogy nem tagadja mi ő valójában. Szemben Orbánnal aki hol liberálisnak, hol konzervatívnak, hogy néppártinak most meg keresztény demokratának hazudja magát. Nem mondom, hogy politikai kurva, mert a kurva az egy tisztességes szakma.
A Fidesz megvédte Gruevszkit, és indokolták, miért kérhetett menedéket Magyarországon
Van egy furcsa dolog a történetben. 13-án miért tudatta a világgal, hogy Budapesten van? Nem logikus. Hacsak nem volt fontos valakinek, hogy mindenki azt higgye mindenki, hogy 14-én nem őt csempészték át Szerbiából Budapestre azon a magángépen amit Orbán és oligarchái is használni szoktak alkalmanként. Lehet, hogy csak ezt akarták fedezni a dátum és helymegjelöléssel?
https://blog.atlatszo.hu/2018/11/tegnap-belgr...
Embercsempészet miatt feljelenti a miniszterelnököt a DK
@volvós: Eljuthat Strassburgig is, de annak feltétele, hogy minden hazai jogi lehetőséget kimerítsenek.
A macedón miniszterelnök szerint nem kizárt, hogy Gruevszkit elrabolták
Ezt mondjuk csak poénból mondta, mert ezt még nem hazudták Orbánék az ügyben. Hátha most.
Egy albán lap szerint Gruevszki a tiranai magyar nagykövetség egyik autójával hagyta el Albániát
@karma1: Értem én. Én is kiabáltam már nem egyszer a tömegben, hogy "Orbán takarodj!" A helyzeten nem változtatott, de jól esett :)
Elzavarták a macedón tévéseket Orbán házától
@Desischado: Kicsit elemezzük már mi vezet egy bukáshoz.
1. egy bűncselekmény
2. a bűncselekményt vizsgáló ügyészség
3. a bűncselekményt megállapító ítélet
4. az ítélet végrehajtása.

Nem kell ugye részleteznem, hogy a 2-es pontnál Polt Péter miatt elakad a történet. Nézzük mi kell a másik esetben a bukáshoz.
1. egy bűncselekmény
2. kitartó nagy számú tüntetés ahol az illető távozását követelik
3. az illető belátja, hogy engednie kell a tömeg nyomásának
4. az illető lemond

Itt meg a 2. és 3. pontnál is elakad a történet.
Készüljünk! Az állam belép a nyugdíjpiacra
@desiro: Én még azon gondolkodom, hogy Németországban nyitok számlát. Kezd eluralkodni rajtam a paranoia, hogy egy nap csak úgy "nemzeti hozzájárulás" címmel leemelnek X%-ot a számlámról.
Készüljünk! Az állam belép a nyugdíjpiacra
És természetesen Mészáros bankja lesz a legalkalmasabb az új nyugdíjrendszer milliárdjainak kezelésére. Egészségügy? Ott Tiborcz magánklinikái várják majd tárt karokkal az életben maradni vágyó, de ezt megfizetni képes pénzzsákokat. A turizmus természetesen Ráhelé. Az oktatás pedig ... milyen oktatás?
Nem engedték be az ENSZ szakértőit a magyar tranzitzónákba
Majd Székely Ond random menekült elmondja, hogy milyen jó bánásmódban részesül a táborban.
Bekérették a szkopjei magyar nagykövetet
@Yoda69: És a terroristák a SIM kártyájukat is itt vették (200 ezer darabot). Arról sincs semmi hír.
Bekérették a szkopjei magyar nagykövetet
@dr. prédikátor: Ez egy robot kár írogatni neki. Nincs ember a másik oldalon aki elolvassa.
Albán lap: Gruevszki a tiranai magyar nagykövetség autójával közlekedhetett
@Eriksson: Nem értem hogy nem tudod összerakni a képet. A muki bejelenti, hogy már Magyarországon van. Azaz tisztában volt vele, hogy felfedheti hollétét, mert védelemben fog részesülni, nem fogják kiadni. Erre kizárólag Orbán adhat garanciát (jogállamban nem). De még maga Szijjártó is elismerte, hogy külön bánásmódban részesítik az illetőt. Ezt Orbán engedélye nélkül nem tennék. És végül 99% kizárt, hogy partizán akcióval vitte volna valaki át az albán határon diplomata autóval az illetőt. Ezt valaki jóváhagyta és sejthető Orbán engedélye nélkül egy szalma szálat nem mer senki odébb tenni a külügynél.

Na erre azt mondani, hogy 99% hogy Orbánnak nincs köze a szöktetéshez, hát elég vakmerő mutatvány.
Orbán: ez egy olyan este, ami okot ad a magyaroknak a büszkeségre
@Mirabilis: Új rendszer új büszkeség. Régen arra kellett büszkének lenni, ha a gyerekednek becsületes munkája van, ma arra kell büszkének lenni, ha olyan pozícióban van, hogy ő is kap a visszaosztásból.
"Magyarország ne védjen egy bűnözőt!' – A macedónok a szökött exkormányfő kiadatását kérik
@verőce21: Ugye vigyorogsz mikor ezt írod? Tehát Mészáros 2010-ig gyűjtöttet a tudást és csak gyűjtötte és gyűjtötte és egy napon (pont miután Orbán miniszterelnök lett) Mészáros úgy érezte már eleget tud és milliárdossá válik?