human

Széles Gábornak nem vicces a kétfarkús interjú a volt tévéjében
Azért az M1 még mindig hozza a formáját: Nézzétek csak az oszlopdiagramok arányát! Nem először sütik el ezt a fajta adathamisítási technikát. Ez a saját választóiknak teljes lenézése.
https://uploads.disquscdn.com/images/0787c870...
"Mindenki fogadjon be egy menekültet" – a váci püspök példát akar mutatni
Minden tiszteletem az övé. Neki még van valami fogalma arról mi a hit. Az igazi hívő nem csak a jólétben és a langyon vízben hívő, de akkor is ha próbára teszik a hitét.
Új egyetemi szakképzéstől félti a KDNP a nemzetet
Nem lehet véletlenül, hogy akik ennyire rettegnek a melegektől pont azok hajlamosak azzá válni és valójában ettől félnek?
Elengedheti a Fidesz a budapesti olimpia ötletét
@eszegfu: Továbbá a gazdasági mutatókat az is javítja, hogy csúcsra van járatva az EU támogatások lehívása. A túlárazások tovább javítják a mutatókat, hisz ha 3-szor annyiért építenek valamit, akkor az 3-szoros többletként jelenik meg a gazdaságban. Csak a hasznossága nem lesz 3-szoros.
Elengedheti a Fidesz a budapesti olimpia ötletét
@karma1: Orbánnak nagyon jó taktikaérzékű tanácsadója van (biztos nem is olcsó). Az a baj, hogy taktikával nem lesz innovatívabb az ország és nem fog csökkenni a társadalmi különbség. Az csak parasztvakításra jó.
Egyre reménytelenebb álom a saját lakás a fiataloknak
Valahol írta valaki, hogy 1-2 év munkával lett egy kis kertes háza külföldön.
Akciófilmes trailer készült a tiszacsegei kompról és Janiról
Azért elég komoly volt a helyzet. Ha összetörik a komp és a vízbe kerül a Jani, akkor nem sokat tettem volna rá, hogy túléli helikopter nélkül.
Elengedheti a Fidesz a budapesti olimpia ötletét
Nem tehet mást. Ha eljut népszavazásig az ügy az aktivizálhatja a kormánnyal elégedetlen tömeget, kizökkentheti a fásultságból. Ezt nem akarják megkockáztatni.
Lázár: nem járkálhatnak szabadon menekültek az országban
Tehát okmányok nélkül nem sétálhat itt akárki. Most derült ki, hogy több ezer vízumot adott el Kiss Szilárd prostiknak és így feltehetőleg bűnözőknek is. Ők szabadon flangálhatnak. De szabadon flangálhat az a sok ezer ismeretlen személy is letelepedési kötvényhez jutottak. Mint kiderült ezeket sem világították át a biztonsági szervek és bűnöző is volt köztük.
Egyre reménytelenebb álom a saját lakás a fiataloknak
A kormány megértve a polgárok szavát létrehozta a nemzeti lakás piramisjáték intézményét. Nem vicc.
http://www.napi.hu/ingatlan/itt_az_elso_lakas...
Elszomorító, de ezt eszik a gyerekek a magyar óvodákban
@F_Viktor: Látod ez van az országban is csak nagyban. A népnek alig jut valami. Kicsit morgolódunk, fentről megértően bólogatnak, majd meglátják mit tehetnek aztán megy minden tovább a régiben. Oda kell baszni az asztalra, hogy megijedjenek. Lásd Románia. Persze senki nem akar lenni az első aki ezt megteszi és nem is történik semmi.
Utólag 150 ezerre emelhetné az olimpiáról szóló aláírásgyűjtés minimumát a Fidesz
@Lackó50: Őket a kormány a magyar adófizetők pénzéből fizeti és nem külföldi magántámogatásból élnek és az utóbbi a rossz most valamiért.
Elszomorító, de ezt eszik a gyerekek a magyar óvodákban
@F_Viktor: És elégedettek voltak a szülők vele? Esetleg jelezték, hogy nem elégedettek?
3,5 millióért rendeltek a Századvégtől olimpiai kiadványt
Ha már kiadvány, akkor említsük meg Matolcsy György hihetetlen sikerű könyvét. No nem maga a könyv lett hihetetlen siker, inkább azok a vállalkozások lettek sikeresek amik köré épültek.
http://index.hu/gazdasag/2016/04/23/matolcsy_...
Horogkeresztes zászlók borították el Sopront
@Szókrakész: Képzeld el. Vannak hülye tanárok akik még archiv filmeket is vetítenek arról hogy masíroztak a nácik az utcákon és éltette őket a tömeg. Majd levetítik azokat a felvételeket amiket a koncentrációs táborok elfoglalásakor készítettek. Még a végén a gyerek megtanulja, hogy szélsőségek hova vezetnek. Kell ez nekünk, most az új világrend hajnalán?
Ezért lop mindenki a magyar politikában – mesél egy bennfentes
1. Az illető gyakorlatilag leírta, amit a kriminológusok folyton emlegetnek, de nem igazán figyel rájuk senki. A bűnözőt nem a büntetés mértéke tartja vissza, hanem a lebukás valószínűsége.
2. Zuschlag és Gyurcsány közt pont az erőből politizálás miatt volt vita. Zuschlag meg akarta győzni Gyurcsányt, hogy lopni kell és háttérhatalmat építeni. Ezt az utat Gyurcsány nem tudta elfogadni. Aztán nyert is a fidesz.
És marad a dilemma. Ha az ellenfelem aljas, és nagyon úgy néz ki, hogy tisztességesen nem lehet legyőzni, akkor megengedett szintén aljas módszerekkel élni?
Mészáros Lőrincék rendezték az Orbán-rokonság tartozásait
@eszegfu: Az eredeti pergető nem írna le ilyet még viccből sem. Annál ő vakhitűbb és/vagy jobban meg van fizetve.
A gúnyolódások miatt máris visszavonul Drotár Adrienn, a gazdapárt üdvöskéje
Most komolyan. A kritikák miatt visszalépett? Ennél sokkal keményebb a politika. A másik, hogy a kritikák ellen nem a visszalépés, hanem az alkalmasság igazolása az egyetlen hatásos eszköz.
Mikor a programjáról kérdezték elmondta, hogy olyan mint a kisgazdáké, de teljesen más. Ebből megtudhattuk, hogy fogalma sincs, hogy mit akar. Ha pedig az ingatlankereskedésből származó bevételét akarta volna így földmutyiból kiegészíteni, akkor főként örülök, hogy hamar vége a karriernek.
Uborkát találtak miután felcsapták a villanyt A sötét ötven árnyalátának vetítésén
Bezzeg a liberális média elhallgatja, hogy volt ott még egy kiló krumpli és 5 fej hagyma is.
Kiderült: egyszemélyes luxusirodát is fenntart a Budapest 2024 Zrt.
Ezek már nem is csapon csurgatják a lóvét, hanem léket vágtak had ömöljön.
Mészáros Lőrincék rendezték az Orbán-rokonság tartozásait
Várom hogy ezt az oldalt ellepjék azon kedves fórumtársak, akik Orbánt egy tisztességes miniszterelnöknek tartják.