human

Milliárdos férfi társaságában fotózták le Vajna Timeát
Vajna Timi mondta Andy halála után: "Nem vagyok válogatós. Akár egy zenésszel is járnék." :D
A telefonnál: Borkai Zsolt – szóra bírták a volt győri polgármestert
- Orbán tudott a szexvideóról?
- Nem nyilatkozom. Örülök hogy élek.

:) Ha ebből nem világos a fideszesek számára, hogy Orbán egy maffiát tart fenn kormányzás helyett, akkor tényleg vakok a valóságra.
A jeruzsálemi Al-Aksza-mecset imámja szerint a muszlimoknak el kell foglalniuk Rómát
@Nessy: Kétségem nincs, hogy ha érdeke úgy kívánja egy nap Orbán kijelenti, hogy ez a kereszténység már nem az a akereszténység és a világ már meghaladta, ezért áttér az iszlám hitre. Orbán mindig érdekeinek megfelelő irányba nyal vagy éppen üt. Jó példa rá, hogy 2010 előtt még óva intett a Putyinnal való üzleteléstől, ma meg már évente ide jár pacsizni. De dicsérte már Orbán egy kongresszuson a mohamedán kultúrát, ráadásul már kormányon. Ellenzékben mennyire a gazdag politikusok ellen tüntettek megnyilvánulásaikban Ma meg már stadion van a háza tövében, saját kisvasút, mélygarázs a birtokon. Órákig lehetne még sorolni hányszor köpött fel és állt alá.
Még nem zárják ki a Fideszt az Európai Néppártból
Holnap Orbán bejelenti, hogy ad még egy utolsó esélyt a néppártnak :)
Fideszes alpolgármester felesége az a riporternő, aki a Karácsony-interjút készítette a köztévén
Akkor már érthető a nő vehemenciája. A kiscsalád biztos sok milliótól esik el, hogy már nem fideszes a főpolgi.
Karácsony is beszállt a győri kampányba
Márki-Zay facebook oldalán fent van a teljes győri fórum videója. Érdemes megnézni. Elmondják hogy mennyire más világot szánnak ennek az országnak. A megfélemlítés, az uram-bátyám rendszer tönkreteszi nem csak a gazdaságot, de az emberek lelkét is. Ennek véget kell vetni!
Iszlám pártokkal készül együttműködésre Orbán a liberális gondolkodás ellen
"egy párt ami hasonlóan gondolkodik"
Szintén központosított korrupcióval akarja helyzetbe hozni a hűbéreseit?
115 millióra bírságolta a Közbeszerzési Hatóság a BKV-t és a BKK-t
Brávó! A fidesz egy ügyesen időzített bombát ácsolt, ami akkor robban fel csak, ha ellenzéki vezetésűvé válik egy város. Ugyanez volt Hódmezővásárhelyen is. Ott amint MZP lett a polgi egyből tartotta a kórház a markát a maga százmilliójáért és az állam is csak akkor jött rá, hogy Lázár János idejére visszatekintve nincsenek rendben a pályázati elszámolások, ezért 1 milliárd forintot követelt az immár ellenzéki vezetésű városon. Amíg fideszes vezetés volt nem tartotta senki a markát.

De van egy rossz hírem, kedves fidesz! Hódmezővásárhelyen lassan visszafizetnek minden adósságot, amit Lázár és emberei hagytak maguk után. Mindehhez csak tisztességes polgármester és átgondolt városvezetési program kell. Márki-zay-t is újraválasztotta a lakosság. Már csak egy fideszes került be a képviselő testületbe.
Amennyiben Karácsony Gergely is megállja a helyét, akkor őt is újra fogják választani és még kevesebb fideszes kerületi polgármester lesz 5 év múlva.
Egy kiszivárgott jelentés szerint nem fogják kizárni a Fideszt a Néppártból
Orbán Salviniékkel egy közös gyűlésen fog részt venni pont azokban a napokban mikor nyilvánosságra hozza a néppárt a döntését. Ha az szivárgott volna ki, hogy kiteszik a fideszt a néppártból, akkor Orbán Salvini oldalán jelentette volna ki, hogy majd ők inkább előbb kilépnek. Talán pont ezért is döntött úgy a néppárt, hogy későbbre időzítik a döntést. Így Orbán nem fogja tudni, hogy mint mondjon Salviniéknek. Elég átlátszó lesz, ha őket is hitegetni kezdi és nem hoz ott és akkor döntést.
Polgármestert választanak vasárnap Győrben – ők indulnak Borkai székéért
@Macskaszem: Ezzel nekem semmi bajom. Szereti a madarait. Más meg a macskáját vagy a kutyáját.
Karácsony megtört a köztévé nyomása alatt: elismerte, hogy puhány
@division: kedvenc részem:
Karácsony: - Szerintem vegyük komolyabbra a beszélgetést.
Nő: - Miért ne vennénk komolyan?
és rögtön a következő kérdés: Miért állt meg odébb az autójával?

Szerinted nem szánalma ilyen hülyeséget "komoly" kérdésként feltenni?
A néppárt elnöke február elején teszi közzé a Fidesszel kapcsolatos értékelését
Annyira átlátszó, hogy Orbán csak azért lépteti ki a fideszt a néppártból, hogy ne szégyenüljön meg, hogy kitették a szűrét.
https://168ora.hu/data/cikkek/164/1646/cikk-1...

Abból is látszik, hogy alibi a kilépés magyarázata,mert arra hivatkoznak, hogy az EPP már eltávolodott a keresztény értékektől. De akkor miért marad bent a KDNP??? Hisz ők a kormányzó pártszövetség keresztény része!!!
Orbán szerint a klímapolitika biblikus alapon kereszténydemokrata
@kereső: Kíváncsi lennék, hogy még mindig a fideszre szavaz-e a professzor asszony.
Pert indít a Magyar Helsinki Bizottság a református lelkész ellen, aki szerint csótányokat csempésztek be a magyar börtönökbe
@Csizmás Kond: @Shikari: Tudjátok mi lett itt leleplezve? Hogy az MTI hazudott. Előkerült egy hangfelvétel amiből kiderül, hogy a lelkész nem azt mondta, amit az MTI a szájába adott.
Halottról posztolt – most lemondott a fideszes képviselő
@Jozefina: Azért jó lenne tudni, hogy saját döntése volt-e vagy pártutasítás.
Halottról posztolt – most lemondott a fideszes képviselő
@Eladott Ország: Sajnos a propelleren már nincs moderáció. Ez a "rewax" profil már hetek óta itt ontja a reklámokat, ráadásul már az első posztok közt és a Propellernek mégsem tűnt fel és mégsem zárta ki. Már én is tényleg arra gondolok, hogy ezért talán pénzt kapnak.
Itt az újabb sporthóbort: százmilliókat költ a kormány magyar sípályákra
A globális felmelegedés korában :) Ez nagyobb húzás, mint a falábú focistákra százmilliárdokat költeni. Brávó!
A Fidesz szerint magára hagyta a fertőzést kapott betegeket Budaörs vezetése
@human: 5. Érdekes, hogy most úgy gondolják, hogy egy jövedelmező céget érdemes lenne megvenni.
És mi van a Mátrai erőművel? Mészáros megvehette az erőművet majd osztalékként 12 milliárdot vettek ki a cégből hála a kedvező széndioxid kvóta ügyletnek és a 7 milliárdos állami támogatásnak. Amint ez megtörtént már újra visszavásárolta az állam az erőművet, ami havonta csak veszteséget termel. Tehát itt a fidesz hatalmas "üzleti érzékkel" addig adta csak el Mészárosnak az erőművet amíg abból pénzt lehetett kivenni.
A Fidesz szerint magára hagyta a fertőzést kapott betegeket Budaörs vezetése
1. Kinek a feladata Magyarországon a magán egészségügyi intézmények működésének szabályozása és felügyelete? Az önkormányzaté vagy a törvényhozó kormányé?
2. Hogy az önkormányzat vegye meg a kórházat? Ahhoz a tulajdonosnak szándékában kellene eladni is.A másik, hogy miért pont egy kórházat vegyen meg? Az állam sem tud megbirkózni a kórházakkal, pedig az egész ország költségvetése a rendelkezésére áll.
3. Ha mondjuk mégis megvenné az önkormányzat a kórházat és az még hasznot is termelne, másnap megjelenne a Magyar Közlönyben, hogy államosítják a kórházat és a kerület ugyanúgy elesik a bevételtől. Volt már ilyen több területen. Például az iskolák mikor kiadják a termeiket annak a bevétele felett a KLIK rendelkezik és az intézmény nem biztos, hogy megkapja ezt a pénzt. Ennek az az eredménye, hogy az intézmények úgy ügyeskednek, hogy a kiadott termekből bevétel ne jelenjen meg. Lebartelezik. Például egy kresz oktatásra kedvezményesen járhatnak az intézmény tanulói.
4. És ahogy már mások is írták. Ki foglalkozik a fidesz részéről az állami kórházi fertőzések károsultjaival, áldozataival? Hisz ha egy ilyen ügyben nem kompetens önkormányzattól elvárják, akkor az állami kórházak esetén nagyon is kompetens állami kormányzattól is elvárhatnák.
Botrány a miskolci kórházban: rasszista indokból, titokban vehették ki egy fiatal nő petevezetékét
@Nyírfa: Még annyit, hogy a fő probléma, hogy nem merte egyetlen kormány sem meglépni, mert féltek a cigány szavazatok elvesztésétől. És így válik évről évre egyre súlyosabbá a probléma.
Botrány a miskolci kórházban: rasszista indokból, titokban vehették ki egy fiatal nő petevezetékét
@Nyírfa: Akkor a bentlakásos iskolák témában Gyurcsány és a Jobbik közt biztos nem lenne vita. Ugyanezt látta részmegoldásként egy szociális munkás ismerősöm is. Így nem lesznek elszakítva a családjuktól, de azért ki lesznek emelve abból a környezetből ami lehúzza őket a mélybe.
Magyar Györgyöt támadta be a Fidesz-KDNP, amiért raboknak intézett kártérítéseket
Hogy miért pont Magyar György van a célpontban és nem a többi ügyvéd?
Mert Magyar György a Márki-Zay Péter által elnökölt Mindenki Magyarországa Mozgalom aktív tagja. A mozgalom célja, hogy az ellenzéki pártok együttműködését segítse egy 2022-es rendszerváltás reményében.
https://mindenkimagyarorszaga.hu/...
Magyar Györgyöt támadta be a Fidesz-KDNP, amiért raboknak intézett kártérítéseket
@Shikari: A lényeg:
"Csakhogy erre a kártalanításra a fogvatartottak pont a Fidesz-kormány által 2016-ban hozott törvény miatt jogosultak."
https://vastagbor.atlatszo.hu/2020/01/17/a-fi...
Elbukta húszmilliárdos vagyonát, négy agyvérzést kapott, most remeteként él a magyar sztárborász
@1magyar: Nem fekete és fehér amúgy ez sem. Nem leszek álszent.
Van aki tényleg akkorát alkotott, hogy teljesen tisztességesen lett milliárdos.
Van aki azért az első tízmillióit mondjuk úgy kalandosan szedte össze, de kis stikliktől eltekintve a milliárdjait már valódi piaci versenyben, valódi teljesítménnyel szerezte meg.
És végül vannak azok aki az elejétől kezdve és azóta is folyamatosan csak a korrupció révén gyarapodnak. Na nekem az utóbbiakkal van bajom.
Botrány a miskolci kórházban: rasszista indokból, titokban vehették ki egy fiatal nő petevezetékét
Nehéz úgy írni erről, hogy valaki ne lásson bele rasszista cigányozást. Azért megpróbálom.
1. probléma, hogy fogy a magyar
2. probléma, hogy a cigányság túlnyomó része alulképzett, szegény
3. probléma, hogy a magyarral ellentétben nő a cigányok száma
A fentiek miatt egyre kevesebb ember termeli meg azt a pénzt ami az egyre növő cigányság ellátásához kell.
Már évtizedekkel ezelőtt hasonló helyzet állt elő ezen a téren, mint a klímaváltozás esetén. A pártok tudták, hogy tenni kellene valamit, de mégsem tettek semmi a mai napig. Ha egy kormányokon átívelő felzárkóztató és integrációs program nem indul el akkor egy időzített bombán ülünk. Nem a petefészek kiműtése a megoldás, hanem az integráció, felzárkóztatás, oktatás és akkor pár generációval később talán már nem is kell úgynevezett cigány kérdésről beszélni.
Orbán szerint egy centire volt attól a Fidesz csütörtökön, hogy kilépjen az Európai Néppártból
@Eladott Ország: Pont, hogy nem téli álmot kell aludni, hanem mindenkinek dolgoznia kell azért, hogy el legyen takarítva ez az embertelen, kártékony banda. Luxus csak várni, hogy majd magától szétesik a fidesz. Rohadtul nem mindegy, hogy 2022-ben le tudjuk-e váltani, vagy Orbán szívrohamára várunk 2030-ig. Szedjük már össze magunkat és ne a sült galambot várjuk. Én ezt üzenném az ellenzéknek és azoknak a szavazóknak akik anyagilag vagy személyükben tudnának cselekedni.