human

Harmincöt szexrabszolgát menekítettek ki egy II. kerületi házból
@Eladott Ország: Az olajügyek óta én már bármilyen szintű korrupciót elképzelhetőnek tartok.
Harmincöt szexrabszolgát menekítettek ki egy II. kerületi házból
@Eladott Ország: Talán valami államilag támogatott csereprogram részeként.
Meglepő eredmény: a macskák még a kajánál is jobban szeretik az embereket
Téves következtetés. Az a macska amelyik egyből a kajához ment az rövid távon gondolkodott. Amelyik az emberhez az hosszú távon, hisz tőle fog holnap is ételt kapni.
Harmincöt szexrabszolgát menekítettek ki egy II. kerületi házból
És a hány letelepedési kötvényes volt a fogva tartók közt? Várom a minisztérium azonnali felháborodását azon, hogy egyes külföldiek nem tisztelik a törvényeinket.
Mészáros Lőrincet 48 ezer forint megfizetésére kötelezte a bíróság
Gyorsan adjon neki valaki egy pár száz milliós állami beruházást. Tönkre ne menjen.
Majdnem bunyó lett a baloldal közt Józsefvárosban
Dopeman mégis összeállt az mszp-vel? Végül is onnen szép nyerni.
Indul a nemzeti konzultáció
@Mirabilis: @Desischado: Külön szelektív kuka kell már neki "Nemzeti konzultáció" felirattal :)
Tusk szenvedélyes beszédben intette meg Európa bomlasztóit
@Peller Anikó: Nem tudom mik Orbán gondolatai. Simicska viszont tudja. Orbán felvázolta neki politikai tervét és erre azt mondta Simicska, hogy erre ő egy fillért nem fog adni. Ez után jött a nevezetes G nap. Hogy mi lehetett ez a terv, azt nem tudni. Egyesek szerint Orbán olyan szinten akar Orosz párti politikát folytatni amivel Simicska már nem tudott egyetérteni. A családtagjai közül volt akit az oroszok öltek meg. Innen a nagy ellenszenv.
Tusk szenvedélyes beszédben intette meg Európa bomlasztóit
@Peller Anikó: Orbán kiment Moszkvába és Paks2-vel jött haza. Normális országban az ilyen nagy jelentőségű projekteket minimum a találkozó témái közt megemlítik a sajtó nyilvánossága előtt. Itt meg még a fideszes képviselők sem tudtak a találkozóról. A meglepetés szerű döntésre nincs más magyarázat, mint hogy Putyin döntött és Orbánnak nem volt más választása. Ez pedig azt jelenti, hogy valamivel a markában tudja tartani Orbánt.
Tusk szenvedélyes beszédben intette meg Európa bomlasztóit
@F_Viktor: Erről eszembe jutott mikor átjött a szomszéd gyerek játszani és mikor meglátta a homokváramat jó ötletnek látta széttaposni. Rombolni tényleg egyszerűbb mint gondosan felépíteni valamit.
DK: atomerőmű-bővítés helyett a lakásokat kellene korszerűsíteni
De minek, hisz a fidesz szerint olyan olcsó lesz Paks2, hogy még fűteni is árammal fogunk, a kocsink is azzal megy majd.
Tusk szenvedélyes beszédben intette meg Európa bomlasztóit
"Úgyhogy mondják már el nekem: miért veszítsük el a hitünket most az egység létjogosultságában? Azért talán, mert már megvalósult? Vagy mert beleuntunk vagy belefáradtunk?

Európa, mint politikai létforma, vagy egységben létezik, vagy nem lesz egyáltalán. Csak egy egységes Európa lehet szuverén a világ többi részéhez képest. És csak egy szuverén Európa képes biztosítani nemzetei függetlenségét és polgárai szabadságát. Európa egysége nem egy bürokratikus modell. Hanem közös értékeken és demokratikus alapokon nyugszik. Ma nem elegendő egységre szólítani, és tiltakozni a több sebesség ellen. Sokkal fontosabb, hogy mindannyian tartsuk tiszteletben a közös szabályokat, különösen az emberi jogokat, a szólásszabadságot, a gyülekezési szabadságot, a fékeket és ellensúlyokat, és a jog uralmát. Ezek egységünk valódi alapjai."
A DK 150 ezres alapnyugdíjat, az MSZP ingyenes gyógyszert adna az időseknek
Úgy néz ki a választók értelmi színvonalát a dk és az mszp is beárazta. Látva a fidesz mekkora kamu ígéretekkel szerzett 2/3-ot, hát ők is bepróbálkoznak ezzel. Ha ez kell a népnek, akkor ezt kapják. A poén az, hogy még akár működhet is. Egy biztos. Én egyikre sem fogok szavazni.
Először szerepelt transznemű modellel a Vogue címlapján
@Csizmás Kond: A természet néha furcsa dolgokat művel. Biztos hallottál már sziámi ikrekről, albínókról, fa emberekről és még sok más furcsa szerzet él a földön akikkel egy biológiai hiba kicseszett. Ezek után nem tudod elképzelni azt, hogy valaki női tudattal születik, de férfi nemi szervvel?
Szijjártó szerbiai kampányrendezvényen haknizott
De szép pár. Még jelzik is, hogy a piros nyakkendős a lány és a kék a fiú.
Először szerepelt transznemű modellel a Vogue címlapján
@Csizmás Kond: Tiltsák be ezt is, meg a down-kórosokat is, a rákosokat is, a csonkán születetteket is. Felháborító, hogy el kell viselnünk az ilyeneket az egészséges társadalomban.
Ma satufékezéssel állíttatta ki magát a forgalomból az orosz metró
@coni: Hát én nem sok jót felételeztem a fideszről 2010-ben, de ezt még én sem gondoltam volna. Az a korrupció amit művelnek, na annak a mértékétől is leesett az állam. Mondhatni az elvártnál jobban teljesítettek.
Kovács Zoltán: Nem a teljes civil társadalommal van gond
Érdekes, hogy a legnagyobb ellenségük a jogvédők lettek és nem azok a bűnözők akik magyar letelepedési kötvényeket vásárolhatnak. És vajon mi lesz majd, ha a románok is úgy állnak majd a magyar szervezetek támogatásához, mint ahogy Orbánék állnak a magyar szervezetek támogatásához?
Ma satufékezéssel állíttatta ki magát a forgalomból az orosz metró
Lehetnek kezdeti hibák az üzembe helyezés után még ha az tesztelve is volt. De vannak hibák amiknek már teszteléskor elő kellett volna jönni és az már ne fordulhat elő éles üzemben.
János-kórház: házon belül oldanák meg a problémákat
Ebből arra következtetek, hogy nagy az összetartás a vezetés és a hálapénzből gazdagodó orvosok közt. Most pedig kiderült, hogy miket is csinálnak, hát próbálják elhallgatni, szőnyeg alá söpörni. Igazuk is van, hisz pár hétig lesz csak téma.
Miért lehet Farkas Flórián szabadlábon?
Ismeretlen tettes ellen úgy rémlik indult valami nyomozás. 20 milliárdos lopás esetén 5 évet kapott Kulcsár és már le is ülte, akkor gondolhatod 1,6 milliárdért mekkora bünti jár Orbán kedvencének.