human

Gulyás Gergely elsorolta, mi az, amit az emberekért tesz a református egyház
@CsipkeRózsa: Inkább fordítva volt az. Orbán senkit nem hajlandó követni. Neki senki nem mondhatja meg merre az arra. Ő mondja meg, hogy mit akarjon az egyház. Például, hogy milyen civil iskolát akarjon átvenni egyházi kezelésbe. Azt sem hiszem, hogy a Szeged-Csanád egyházmegye püspökének saját ötlete volt, hogy a 12 milliárdot amit az államtól kaptak az stadionépítésre költse, mert jobb helye nem lett volna.
"Butaság, felelőtlenség és hiba volt" – Lemondott a botrányba keveredett osztrák alkancellár
@Klubtag: Pontosabban egy valamitől kell valamennyire tartani. Ha az ellenzék felismeri, hogy csak egyetlen ellenjelöltel lehet megverni a fideszt minden körzetben.
"Butaság, felelőtlenség és hiba volt" – Lemondott a botrányba keveredett osztrák alkancellár
@Klubtag: Hasonlóan gondolom én is. Egy osztrák ott ilyen esetben tarthat az igazságszolgáltatástól, saját párttársai kiközösítésétől és a társadalom felháborodásától. Orbán viszont ellenzékben is felkészült arra, hogy mi módon tegye zsebre az igazságszolgáltatást (rendőrság, ügyészség, titkosszolgálat, bíróság most jön), a párttársaitól soha nem kellett tartani, mert vezérelvűek. Az emberek? Még az ellenzéki érzelműek is csak pár nagyobb tüntetésre tudtak összegyűlni. Orbánnak nincs mitől tartania.
Gulyás Gergely elsorolta, mi az, amit az emberekért tesz a református egyház
Az élő hit Magyarországon:

"Az iskolaigazgató személyesen Orbán Viktor miniszterelnök úrnak köszöni a nagyrészt uniós pénzből nyújtott támogatást"
https://444.hu/2019/05/17/az-iskolaigazgato-s...
Szijjártó: "a kereszténység a legüldözöttebb vallássá vált a világon"
Az ilyen business keresztények, mint ti sem tesztek túl jót a kereszténységnek. Az emberek természetesen elfordulnak az egyháztól, ha álságosnak látják. Például már ott tartunk, hogy Szeged-Csanád egyházmegye püspöke is már stadiont épít 13 milliárdból.
Világszabadalom lehet a csepeli fideszesek klímaváltozás-ellenes tippjeiből
Bár a migrációs jelenleg szünetel, az szerintem is fontos ügy lesz a jövőben. De ahogy ezt Orbán intéz és kihasználja az rohadtul nem tetszik. Erre az egy ügyre építi fel a politikáját és közben a közpénzt sajátjaként kezeli. Ezt tudtommal nem jobb oldali konzervatív gondolkodás.
Kövér László szerint Európa "ideológiai szőnyegbombázás célpontja"
Orbán a szélsőjobbos populisták közé fog átülni az EU Parlamentben. De mivel ez egy elég kis pártcsalád lesz, ráadásul nem is keresztényi, ezért meg kell magyarázni a híveknek, hogy mégis miért választja őket. A magyarázat az lesz, hogy a néppárt lesz az új gonosz hatalom és hát ők ezért is hagyják ott őket.
Röviden a néppártból való kilépés előkészítését láthatjuk.
Szijjártó: novemberben Magyarország ad otthont a Tudományos Világfórumnak
Miközben éppen azon vannak, hogy szétverjék a kutatói hálózatot és lenyúlják a lóvéját. Remélem erre is büszkék lesznek.
Karácsony: Orbán Viktor Európa vírusa
@1magyar: Rövidlátó vagy, mint a felcsúti. Csak hát ő és családja ebből meg is gazdagszik.
Trump agyondicsérte Orbánt, a Fidesz már plakáton hirdeti az amerikai elnök szavait
Nem vártam mást. Trump nagyon imádná, hogy olyan kézi irányítással vezethetné az országát, mint Orbán. Csak hát ott még elég jól működnek a fékek és ellensúlyok.
Timmermans Orbán Viktorral akar vitázni – videó
Hehe. Orbán, vitázni? Még kiderülne, hogy a király meztelen és a hívek kereshetnének új istent maguknak.
Fidesz: a szegedi városvezetés arrogáns módon akarja elhallgattatni az igazságért küzdőket
Ha Szeged és Hódmezővásárhely nem hódol be a korrupt fidesznek, akkor van reményem a jövőt tekintve. Szurkolok mindkét városnak, hogy ne engedjenek a zsarolásnak és demokrata vezetőket válasszanak a földesúri rendszert építők helyett.
Bakondi: "az európai lakosoknak szimpatikus Orbán Viktor politikája"
Mit fogunk csinálni több százmillió európaival aki ide akar majd költözni a jólétbe. Te jó ég. Bele sem merek gondolni.
Karácsony: Orbán Viktor Európa vírusa
Évek óta ezt mondom. Orbán olyan, mint a neveletlen gyerek az osztályban. Egyedül van, de a viselkedésével mégis lehetetlenné teszi az óra megtartását. Attól még, hogy rá figyelnek nem értékes az amit művel, hanem ártalmas.
Gyengült a forint
A forint nagy mértékű romlására számítok a következő 5 évben. Valamibe befektetek vagy átváltom valutára.
Egy nap alatt háromszor mérték be ugyanaz a BMW-t
Gondolom lazán kifizeti. Nem tétel neki. A sebességkorlátozás meg nem azért van, mert valaki irigy rá, hogy másnak gyors autója van. Pusztán kiszámították, hogy elkerülni és túlélni egy balesetet adott útszakaszon így lehet a legnagyobb valószínűséggel.
Novák: az uniós tagállamok már nem képesek az önfenntartásra
Már megint a haldokló nyugat képe. Ezt már ismerjük a kommunistáktól.
Megvonták a pénzeket a hódmezővásárhelyi önkormányzattól, így reagált a városvezetés
@durbincs: Csak hívd fel. Még csak el sem kell mondani, hogy felhívtad. Nem kell szégyelni, ha segítség kell. Sokkal jobb lesz utána.
Megvonták a pénzeket a hódmezővásárhelyi önkormányzattól, így reagált a városvezetés
@durbincs: Szia durbincs. Hívd fel ezt a számot: 116-123. Hidd el, a jó szándék vezérel. Valakivel beszélned kell, hogy teljes életet élhess. A szűk kis zugod és a számítógépeden kívül is van élet ahol beszélgethetsz emberekkel. Ezen a telefonszámon tudnak segíteni visszatalálj a való világba.
Bakondi: több mint 2 millióan kaptak névtelen migránskártyát
Egyébként már megint az van, hogy a szavazóik tudatlanságára épít a fidesz. Mert ugye azt sugallják, ha egy kártyán nincs rajta az illető neve, akkor az névtelen. Azt persze a szerényebb tudású emberek nem tudhatják, hogy minden kártya azonosítóval rendelkezik amit le lehet kérdezni, hogy kinek a tulajdonában van.
https://index.hu/gazdasag/2018/11/14/a_valasz...
Megszólalt a kormány is: lemondatnák Bangónét a patkányozásért
Hollik azt a fideszest is felszólíthatta volna lemondásra aki egy cigányra zárta a kemenceajtót és eljátszotta, hogy elégeti.
Manfred Weber: a kereszténység nem múzeumba való
Eszembe jutott a Saller egyik adása, ahol megemlítették, hogy míg Orbán Magyarországot a legkeresztényebb országként próbálja eladni legalábbis hazai hallgatóságának addig Franciaországban a magukat hívőnek vallók száma arányában sokkal nagyobb. Na erre az ügyeletes fideszes vendég benyögi, hogy szerinte csak azt lenne szabad beleszámolni akik templomba is járnak. Addig már nem gondolta át, hogy akkor a magyar statisztika is drasztikusan csökkenne és ugyanúgy a franciák lennének a keresztényebbek.