human

Nyomozás folyik ellene, mégis megnyerte a cseh választásokat Andrej Babiš
De miért kampányolna egy korrupt politikus a korrupció felszámolásával?
Az OECD-országok közül Magyarországon a legalacsonyabb a diplomások munkanélkülisége
@Zeta: Meg mikor letagadják a diplomájukat, hogy megkapjanak egy állást az is priceless. Néha bizony elhangzik, hogy ön túlképzett, nem tudjuk alkalmazni.
Bizonytalan, bemutatják-e a Vígszínházban Marton László rendezését
Most, hogy a szereposztó díványnak vége egy perc néma csenddel adózzunk azoknak a színésznőknek az emlékére akiket a jövőben ritkábban láthatunk szerepelni.
A NAV már nyílt diktatúrának megfelelően dolgozik
@mackoka46: Orbán egyszer megmondta, hogy az ellenzéket nem legyőzni, hanem elpusztítani kell.
Késes támadás Münchenben, elfogták a támadót
@Pálinkás Pál: Hát ez már megint nem jött be. Elmaradt a katarzis Palikám.
Szél Bernadett lesz a miniszterelnök-jelöltje Gémesi György pártjának is
Van egy olyan érzésem, hogy lesz még fordulat az ellenzéknél a választásokig. Ne feledjük, hogy az ellenzék érdeke, hogy Orbán minél később tudja meg ki lesz a kihívója. Ugyanis így kénytelen megosztani erőit, nem tudja kit kell támadni.
A NAV már nyílt diktatúrának megfelelően dolgozik
@mackoka46: Na hallod. Roppanásig szorul az öklöm mikor arra gondolok, hogy az az intézmény, a NAV akinek mindannyian naponta toljuk a milliárdokat egy kicseszett nagy korrupt intézmény. Le merem fogadni, hogy fő profiljuk a fideszes adócsaló cégek fedezése és a konkurens vagy olcsón fideszesnek átjátszandó cégek tönkretétele.
Gond van a levegővel Nyíregyházán, figyelmeztették a lakosságot
Ezért kell minden fát megvédeni a városokban. Fontosak.
Az a baj, hogy minden környezeti kárt amit okozunk technológiával próbáljuk ellensúlyozni, ami csak tüneti kezelés, egy zsákutca. Például most feltalálták a légszűrőt a babakocsikra, hogy nem a tömény szmogot szívják be a gyerekek. És sokan azt gondolják ezzel meg van oldva a probléma. Rohadtul nincs. Mert ha már nem lesznek fáink és bekrepál a technológiánk, akkor mi lesz?
Jeszenszky Géza szerint lenézik a választókat
@lampa laz: Az is szép volt ahogy a cöfös Lomnici Zoltán apját a saját fideszes párttévéje retusálta ki :)
http://kep.cdn.indexvas.hu/1/0/254/2540/25409...
Elképesztő név merült fel Bernd Storck-utódként
Én elvállalom a tizedéért és ígérem be se járok dolgozni, hogy legalább rosszabb ne legyen a csapat.
Nincs ideje takarítani és vasalni a luxusfeleségnek
Vannak gazdag emberek és szegények. Én azért nem fogok egy gazdagot megszólni csak mert gazdag. Sőt örülök, hogy teljesítménye az országot is gazdagítja. Ami nálam kinyitja a bicskát, ha valaki nem a teljesítménye révén, hanem pusztán kapcsolatai vagy bűncselekmények révén gazdagodik meg. Utóbbiak esetében az őket védők szoktak irigységre hivatkozni.
Kommunista módszerekkel lehetetlenítik el a szcientológiát – megszólalt az egyház vezetője
@Equus1: Azért a tagok listáját gondolom megtartja a fidesz. Jó választó alapanyagnak ígérkezik, aki ebbe a hülyeségbe képes volt beszállni és még akkor sem esett len neki miről szól az egész mikor milliókat kezdett el fizetni az "egyháznak".
Több mint 18 milliárd dollárt utalt át Soros az alapítványának
@division: írod: "Az ilyen gátlástalan milliárdosok (az a pár) az okai többek között annak hogy sok a szegény ember és pusztul a Föld. Nincs ebben semmi hiteltelen. "
De szerencsére te nem az a fajta vagy. Tudod, aki jóléte ellenére sem hajlandó többet vállalni a közös terhekből, mert meggyőződése, hogy az neki jár.
Államtitkár: Soros az évezredes magyar kultúrát is fenyegeti
@a helység kalapácsa: Nem Soros fordult ellenük. Orbánék fordultak 180 fokot és találták szembe magukat Sorossal. Ahogy írtad is a 27 év alatt nem Soros változott.
Már péntektől indul az ünnepi nagy lezárás Budapesten
Rengeteg ünnepi program várja a mélymagyar polgárokat a fővárosban. A libsiverés a legnépszerűbb már már hagyományos aktus. Idősebbek is elkezdhetik.
http://blog.volgyiattila.hu/wp-content/upload...
Távoznia kellett munkahelyéről a Bayer Zsolt halálán poénkodó egyetemi professzornak
@bakcsubakka: Én a börtönt preferálnám, de statisztikailag a természetes halálnak sajnos nagyobb a valószínűsége.
Kis magyar kémsztori: egy pincében szövetkezett a DK és a Fidesz?
Ember legyen a talpán aki ebből a sztoriból meg tudja mondani, hogy melyiket vette meg valójában a fidesz kilóra. Márpedig itt valaki fideszes a kettő közül. Nincs közép út.
Leköpték és megrúgták a menekülteket befogadni akaró cserdi polgármestert
@peterkelemen: Szerintem Orbánék már külföldön is megvetetté a lábukat. Konkrétan arra gondolok, hogy szerintem megy a vesztegetés ezerrel a külföldi cégeik érdekében. Ugyanazt csinálják mint itthon. Ezért nem akarnak EU ügyészséget, ezért építik offshore hálózatukat, ezért tűnnek el az EU-s ezermilliárdok ebből a szerencsétlen országból szinte átfolyva rajtunk bármi maradandó hasznos alkotás nélkül. Orbán reménykedik még benne, hogy Európának populista és korrupt (Berlusconi, Sárközi) kormányai lesznek, mert velük már együtt tud majd működni mind a lopásban, mind a hatalom megtartásában.
Lázár: a CEU-nak el kellene döntenie, hogy mit akar
Földet gazdáknak program?
A műkörmös és az ügyvéd mióta gazda? Vagy miért azzal kezdték, hogy elvették az addigi magyar gazdáktól a földet és odaadták a csókosoknak? Ez a program már a kezdeteknél nem ezer sebből vérzett, hanem rothadó hulla volt.
Leköpték és megrúgták a menekülteket befogadni akaró cserdi polgármestert
@1magyar: Szinte mind otthon is marad és próbál a nehéz körülmények közt is túlélni. Az pedig aki valamiért itt kér menedék jogot gondolhatod, hogy nem azért teszi, mert itt fogja degeszre keresni magát közmunkából. Az pedig, hogy romlani fog-e a migrációs nyomás az csak a nagyhatalmakon és a Föld milliárdosain fog múlni és nem egy kerítésen.
"maradjanak otthon" Mi is minek jöttük el az Urálon túlról? Leigáztunk pár közösséget, elvágtunk pár torkot, öltünk pénzért. Ehhez képest most pár a saját kormányunk által is menekültnek nyilvánított embereket akarjuk hazaküldeni, hogy minek vannak itt.
Azt se feledjük, hogy a keresztények milyen hathatósan tették oda magukat, mikor elmaradott társadalmakat kellett leigázni, kifosztani, rabszolga sorba kényszeríteni. Ezekből a vagyonokból épültek a pompával hivalkodó templomok. Nem mindig lehettünk büszkék arra ahogy Európát építettük.