human

Karácsony és Pokorni szerint kitalálták a megoldást a normafai helyzetre
@Sámannus: A valamennyire normális fideszesek közé tartozik valóban. Azért én emlékszem még mikor felháborodottan kiviharzott Kálmán Olga műsorából. Hát az egy hatalmas nagy műhiszti volt. Biztos vagyok benne, hogy akkor ért földet a lába mikor kiderült, hogy az apja ügynök volt. Hirtelen senki lett a pártban. Persze nem azért, mert ügynök volt a családjában. Tucatnyi ilyen fideszes van még. Csak hát ő lebukott. Szerintem rájött mennyire önhitt volt és kicsit másként látja már a dolgokat.
A Magyar Atlétikai Szövetség szerint Karácsony Gergely támogatja az atlétikai vb-t
Szabadidő sportról beszélni abban az országban ahol nemrég vezették be a 400 órás rabszolgatörvényt, hát elég abszurd.
Vidéki kórházakat zárna be a kormány – a kabinet tagad
"Kettős játszma: Magánrendelésről állami kórházba – és vissza

Idehaza bevett gyakorlat, hogy a kórházak szakorvosai magánrendeléseken is praktizálnak, s rajtuk keresztül ingáznak a betegek az állami és a magánszektor között. Ugyanaz az orvos a tanácsadást és a kontrollt a magánrendelésen bonyolítja le jó pénzért, miközben a vizsgálatokat az állami intézményekkel végezteti a társadalombiztosítás terhére. A tisztán magánkórház sokak számára megfizethetetlen, a tisztán állami pedig vállalhatatlan. Hogyan próbálnak lavírozni a betegek? Ennek járt utána a 168 Óra."
https://168ora.hu/itthon/kettos-jatszmamaganr...
Vidéki kórházakat zárna be a kormány – a kabinet tagad
"A privát egészségügy az elitet szolgálja, és ez így is marad

...Emellett a cég 202 millió forintos kutatás-fejlesztési támogatást kapott egy új, minimál invazív műtéti eljárás kifejlesztésére.

Ezen eljárás alkalmazása mellett míg az állami egészségügyi rendszerben a hasonló problémával kezelt betegek lábadozási ideje több hét, a magánklinikán műtött páciensek néhány nap alatt felgyógyulnak és újra munkába tudnak állni, miközben kevesebb szenvedéssel jár maga a gyógyulási folyamat.
Vagyis az állami pénzen kifejlesztett eljárást magán betegellátásban alkalmazzák, így csak azok tudnak hozzáférni, akik eleve jómódúbbak
– ez pedig az életkörülményeiken és a jólétükön, esélyeiken tovább javít szerencsétlenebb sorsú honfitársaikéhoz képest."
Vidéki kórházakat zárna be a kormány – a kabinet tagad
@Vilagbol Kiabrandult Mosofazek: Fejlesztés nélkül ezt meglépni tömeggyilkosság.
Vidéki kórházakat zárna be a kormány – a kabinet tagad
A kormány ezzel megint a tetőnél kezdené a házépítést. Kezdjük már az alapoknál. Először fel kellene építeni a jól működő, jól felszerelt, nővérekkel és orvosokkal kellő létszámban ellátott központi kórházakat és CSAK EZ UTÁN lenne szabad bezárni a nem hatékony intézeteket.
Ha ez nem így lesz, akkor az lesz, hogy a kórházak be lesznek zárva és a többi kórház nem lesz fejlesztve. A felszabadult pénz meg letűnik valahol a költségvetésben. Talán pont egy magánkórház kasszájában landol.
Orbánt kritizálja a Magyar Nemzet – nem kímélik a miniszterelnököt
"Talán mert tudod, hogy mi itt vagyunk, a híveid maradunk, velünk bármit megtehetsz."

És nem látják, hogy ez a "velünk bármit megtehetsz" egyenes út a diktatúrába. Egy demokrata soha nem mondana olyat, hogy vele bármit meg lehet tenni ami ellenkezik a meggyőződésével. Na ezért van az, hogy a demokrata oldalon lehet vitákat látni, a diktatúrába hajló oldalon meg csak hallgatnak, mert személyi kultusz van.
Pokorni és Karácsony leülnek tárgyalni
Láttam Pokornit a hírtévén. Most korrekt volt. Pedig próbálta a műsorvezető belevinni az ellenzék ostorozásába.
Azért nem felejtem el, hogy Kálmán Olgánál durcásan felállt az asztaltól és kiszaladt a stúdióból.
Válik a Rogán-házaspár
Nahát. A Blikk-nek új konkurens bulvárlapja lett a Miniszterelnöki Kabinetiroda. Legközelebb mit közöl le a kabinetiroda? Berki újabb herevasalását?
Rossi: megszeppenve és megijedve kezdtünk
Tudtommal a legprofibbak léptek a pályára a legprofibb fizetésekkel. Akkor nekem ne szeppenjenek meg attól, hogy dolgozniuk kell!!!
Kikapott a válogatott a Puskás Aréna telt házas avatóján
Még az új gigaaréna sem adott akkora ösztönzést a játékosoknak, hogy győzni tudjanak? Akkor mit várjunk ez után?

A futballt a köz számára addig tartom hasznosnak amíg a település egyszerű kis gyepes pályájának szélén iskola után a gyerekek ledobják a nehéz iskolatáskát és elkezdik rúgni a bőrt SAJÁT ÖRÖMÜKRE. Ez támogatandó. Erre nem sajnálom a pénzt.
De amint az egész átmegy egyesületi szintre már elromlik az egész. Egyszerűen nincs arányban az állami támogatás mértéke a teljesítménnyel. De nem csak ez a gond. Nem azok kerülnek pályára akik tehetségesek, hanem akiknek az apja pénzeli a klubot (vagy az döntéshozót). Ezen a szinten a futballt átitatja a korrupció, mint mindent ebben az országban.
A magyar kormány 175 milliót fordít a São Pauló-i vízgazdálkodásra és szennyvízkezelésre
Miközben Magyarországon:

"Figyelem: ólom van a csapvízben!

A 1945 előtt épült társasházak vízvezetékeiből ólom kerülhet a csapvízben."
http://propeller.hu/itthon/3476459-figyelem-o...
Ezt gondolják a szurkolók a Puskás Arénáról: a beléptetés gyors volt, de a büfénél nagy a sor
Nem tudok örülni ennek a monstrumnak, mert szimbóluma annak az értéktévesztésnek amit Orbán elkövetett. És még messze nem tartunk a végén a lejtőnek.
"15 ezer embernek adott munkát az új Puskás" – Átadta a stadiont Fürjes Balázs
"15 ezer embernek adott munkát az új Puskás"
és hányan fizetjük az átadás után 100 évig a fenntartását? Én is fizetni fogom aki életemben nem fogok benne járni.
Idén is az OTP Bank lett az év bankja
Emlékszem mikor egy stúdióban megkérdezték az OTP szóvivőjét, ha a román devizahiteleseknek a bank tudott kedvező megoldást kínálni, akkor a magyar ügyfeleinek miért nem?
A válasz rövid volt: "Mert Magyaroszágon nincs ilyen termékünk."

Amint tudtam kivettem az összes pénzem az OTP-ből.
Gigabüntetés vállal a kormány, hogy Brüsszel továbbra is fizessen – 700 milliárd a bírság
@human: ... Ez mind ellopott pénz, amit az EU visszakövetel. Ez ugyanaz a helyzet mikor kiderült, hogy 1,6 milliárd eltűnt a ORÖ zsebéből. Mit csinált Orbán? Szaladt Farkas Flórit kisegíteni és újabb állami támogatást adott amiből visszafizették a hiányzó pénzt, hogy senkinek ne kelljen börtönbe mennie. Ettől még az a pénz EL VAN LOPVA.
Karácsony szembe megy Orbánnal: kiléptetné a fővárost a kukaholdingból
Mikor a kormányzat nem végzi a dolgát olyankor a városok próbálják maguk megoldani a problémákat.
A kormánymédia a párt ökle – így sulykolták Karácsony Gergelyről
@solidedge: Szerintem a választók annyit mondtak, hogy alkalmasnak tartják. Hogy valóban alkalmas lesz-e az majd pár év múlva derül ki mikor nem csak a döntéseit, de az eredményeit is ismerni fogjuk. Az hogy Zuglóban talpon maradt azt igazolja szerintem is, hogy alkalmas lesz, főleg, hogy már ellenzéki többsége is van.
A megismételt nyéstai választáson autókkal hordják a szavazókat a polgármesterjelöltek
Ez sem semmi. Jászberénya részvételi arány igen csak megugrott:
október 13: 42,58%
november 10: 60,22%