A mai nap – csak a mai! – legyen egyrészt a bánaté, a sebek nyalogatásáé (MSZP), másrészt, ami Bajnaiékat és Gyurcsányékat illeti, a visszafogott örömé. Holnap le kell ülniük, hogy tárgyaljanak egymással – és minden más, együttműködésre kész demokratikus erővel.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

töky
Ősszel a Gyurcsányt akarták kirekeszteni ezek a f@szok a közös baloldali együttműködésből. Most ő fogja osztani a lapokat? Változik a világ dicsősége meg az erőviszonyok is. Nagy hiba volt a baloldal részéről erőltetni a közös listát, meg a mindenáron való összeborulást is áprilisban. Ha akkor külön - külön indulnak és mindegyik megszerzi ( a Fodorék kivételével ) a maga 8 - 10 százalékát, akkor a fidesz nem tudott volna 2/3-ot szerezni újra. Ehhez nem kell politikusnak lenni. Csak mindegyik - Bajnai és Mesterházy - a saját pecsenyéjét szerette volna megsütögetni. Mindegyik magát gondolta a legnagyobb ásznak és aztán jött a jókora pofára zuhanás. A tegnapi választási eredményből számomra az jött le, hogy a baloldalnak csak egy olyan karakteres faszi lehet a vezetője, mint a Gyurcsány volt mondjuk 2004-ben. Ameddig ilyet nem találnak, addig a bukásuk előre megjósolható.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.