Elkezdte az illegális online fogadási oldalak blokkolását a NAV Szerencsejáték-felügyelet, három ismert oldal július közepétől nem lesz elérhető magyarországi internetszolgáltatókon keresztül – írta a Napi Gazdaság.

A lap a szerdai számában a felügyelet tájékoztatása alapján azt írta, hogy a blokkolási folyamat több lépcsőből áll. Most a bet-at-home.com, a betclic.com és a hu.sportingbet.com internetes oldalak esetében kezdődik meg, de további oldalak blokkolására is készül a felügyelet.

Első lépésként a NAV hirdetményt jelentet meg a honlapján az illegális tevékenységet folytató oldal ellen indított eljárásban hozott határozatáról. Tizenöt nap elteltével a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) végrehajtja a blokkolást úgy, hogy valamennyi internetszolgáltatót felszólítja a fogadási oldal hozzáférhetetlenné tételére.

A lap szerint az intézkedések ismeretében nem érdemes számlát nyitni ezeken az oldalakon, illetve aki számlával rendelkezik, ajánlatos felvennie az azon található összeget.

A NAV közleménye emlékeztet arra, hogy Magyarországon a Szerencsejáték Zrt. rendelkezik engedéllyel hírközlő eszköz és rendszer útján lebonyolított sportfogadás szervezésére.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Nemtán Vajnának kell a kaszinók mellé meg ez a piac is?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nil
Kezdődik! Mi lesz a következő? És mikor tiltják be az internetezést?
kkalman
Akárha diktatúrában élnénk. Vagy ott is élünk?
Desischado
Esküszöm, csak ámulok és bámulok. Ezeknek az isten lova sem elég?! Meddig tűrünk még?!
Mangu
@Desischado: Ámulj és bámulj, nyugodtan. Ennyi hülye támogatóval és megosztott ellenzékivel a hátuk mögött egy évszázad is kevés, hogy kipusztúljanak. Fogy az értelem, növekszik az elhülyülés, ez a létük táptalaja. Tehát türj csak nyugodtan, mert a leírt felháborodásodon kivül, ami semmit sem ér, eddigi munkád eredménytelensége is mindez. Elgondolkodtál már ezen?
caligne
Helló Észak-Korea! Aki játszani akar annak fújhatják a seggét, tor-on keresztül.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.