Meglepő eredményeket hozott a Nemzeti Örökség Intézete megbízásából készült közvélemény-kutatás. A legutáltabb történelmi figurák: Rákosi, Kádár, Gyurcsány, Szálasi, Horthy, Orbán, Koppány, Bajnai és Hitler.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

38 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
A Nemzeti Ökörség már megint ökörségeket ír !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
@Yoda69: 15.19-re: Nem tudom, hogy csizmas most hol van, rettento regen nem blogolt, de o jott nekem folyton azzal, hogy csak egy mozdulat, hogy atallitsam az angol billentyuzetemet... Nem nagyon akarja megerteni, hogy meg tevedesbol sem akarom, mert a levelezesem tulnyomoreszt angolul megy... A hozzaszolasi oldalon ez a legnagyobb baja, aztan mindenkit lebunkoz a kornyeken...:o((

Hagyd a fenebe, a kisujjad korme alatt a piszok is tobbet er, mint ez a vegleny...(embernek nem nagyon mondanam...)
karma1
@tivoli: De azert jolesett gyerekkorodban, amikor annak a szemet zsido Szentgyorgyi professzornak a talalmanyaval gyogyitottak ki valamilyen betegsegedbol? Meg amikor a Soros Gyorgy penzeibol fiatal magyarok (nem csak zsidok! lasd a vitya is) elkerulhettek kulfoldi egyetemekre tanulni? Meg ugy altalaban, amikor egy zsidotol JOBB lett az eleted, pedig nem is tudtad, hogy annak koszonhetsz valamit?
Nil
A tudatlanság a gondolkodás hiánya nagy úr!
tivoli
@karma1: ma, 22:15
Ha nem vetted volna észre, szeretném elkerülni az ilyen vitákat, úgyhogy szépen megkérlek, ne provokálj. Az én életem spec. nem lett jobb a zsidóktól, ettől függetlenül nem gyalázkodom éppen mert embereknek tartom öket is. Bár ezt néha revideálnom kéne, miután itt olvasom beírásaitokat. Szégyen ahogy némelyikőtők szinte fulladozva hányja átkait a neki nem tetszőkre, viszont a tiszteletet maga irányában elvárná. Talán ki kéne érdemelni azt a tiszteletet.
karma1
@tivoli: Ha nem vetted volna eszre, akkor a te parttarsaid meg a jobbikosok szoktak "fulladozni" a zsidozastol meg a ciganyozastol, libsizestol, komcsizastol, mert en eppen nem teszem ezt! Tehat a szegyent vedd nyugodtan magadra, meg oszd el a haszonszoru blogtarsaid kozott, en nem varok el senkitol sem tiszteletet, csak normalis emberi hangnemet, es azt, hogy beken hagyjanak, tobbek kozott olyanok is, mint te...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.