Kimenekítik a lakókat egy budapesti panelházból, miután pénteken koradélután tűz ütött ki a III. kerületi, tízemeletes épület szemétledobójában - tájékoztatta a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság helyettes-szóvivője az MTI-t.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dömdödöm
Igen ? Igy vagyunk ? dohányzunk -csak úgy cigarettázunk ,lazán szívogatjuk a spanglit 5 méterre a bejárattól befelé ? Megszegjük a törvényt ? Jó volna nem leégetni a penelokat 100 év múlva a világökörség része lesz :-(
1magyar
Miért nem szüntetik meg a szemétledobokat??? Annyi tűz volt már miattuk! Tegyék zacskóba és vigyék le a konténerbe!!!
Yoda69
Rezsicsokkentes! Rezsicsokkentes! Rezsicsokkentes! Rezsicsokkentes! Rezsicsokkentes! Rezsicsokkentes! Rezsicsokkentes! Rezsicsokkentes! Rezsicsokkentes! Rezsicsokkentes! Rezsicsokkentes! Rezsicsokkentes! Rezsicsokkentes! Rezsicsokkentes! Rezsicsokkentes! Rezsicsokkentes! Rezsicsokkentes! Rezsicsokkentes! Rezsicsokkentes! Rezsicsokkentes! Rezsicsokkentes! Rezsicsokkentes! Rezsicsokkentes! Rezsicsokkentes! Rezsicsokkentes! Rezsicsokkentes! Rezsicsokkentes! Rezsicsokkentes! Rezsicsokkentes! Rezsicsokkentes! Rezsicsokkentes! Rezsicsokkentes!
bencemacska
Mivel a lift nem bírja, indulj gyalog, ha olyan hülye vagy - annyit érsz, amennyid van Jani is megmondta - , hogy még mindig panelben laksz és nem egy budai villában, szolga haddal körülvéve.
1magyar
Egyébként is borzalmas a szemétledobós kivitel, mert a konyhában ott egy szeméttelep.
Takarítani sem lehet, beledobálnak mindent, akár el is dugulhat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.