Szakmai változtatások végrehajtását vonná maga után, és többek között módosításra szorulnának a fokozott ellenőrzésekkel érintett területek és időszakok – erre hivatkozva titkolja továbbra is az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK), hogy mely falvak és városok szerepelnek a száz legrosszabb közbiztonságú település listáján, illetve, hogy mely önkormányzatok a legelégedettebbek, illetve legelégedetlenebbek a rendőrség munkájával. A testület vezetői egyébként fokozott ellenőrzéseket – az eltervezetteken felül is – szinte bármikor elrendelhetnek.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

miazavalami
:-) Ha már ránk nem tudnak vigyázni , legalább a statisztikát vigyázzák!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
pbalage
(ebbe saját magamat is beleértettem, újabban már oda se figyelek)
kkalman
Engem meg az ORFK működése, pontosabban, nem működése zavar. Addig biztos zavarni is fog, amíg a csokitolvajt rács mögé dugják, miközben a milliárdokat eltulajdonító nyakkendős maffiózók szabadon grasszálhatnak köztünk.
pbalage
@kkalman: ezt meg kell szoknod, "Az állam én vagyok" mondta XIV. Lajos. Ja nem, hanem Orbán Viktor. A lajcsi is csak róla koppintotta. (a téridőgörbület nem érdekes, ez is meg van oldva)
kkalman
@pbalage: Megszokni meg lehet, de attól még nem kell szeretni.
Yoda69
@kkalman: Ez addig igy is marad amig a legfobb ugyesz (aki a tahoval egyutt vegigrohogte Grosics temeteset) a zsirdiszno kebelbaratja.
Ezek harman: orban, polt es pinter a maffiaallam feje. Toluk kellene legeloszor megszabadulni, ha meg akarjuk tisztitani Magyarorszagot.
mate03
@pbalage: Minek a nyilvánosság?Ha valaki kimegy az utcára,körülnéz,rögtön látja,hogy,Ragyás Sanyi,rendet csinált!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.