Átlagosan bruttó 10 ezer forinttal nő a pedagógusok fizetése szeptembertől a többlépcsős béremelés értelmében – mondta a köznevelésért felelős államtitkár Budapesten, a Móricz Zsigmond Gimnáziumban, miután átadta több mint 300 intézményvezető kinevezési okiratát.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

joopapa
"Czunyiné Bertalan Judit közölte: a tanárok októberben kapják meg első emelt fizetésüket, és az emelés ezzel nem ér véget, ugyanis a pedagógusok 2017-ig minden ősszel béremelésre számíthatnak" Milyen érdekes, pont az önkori választásokra esik az első emelt fizetés, vagy én vagyok túl gyanakvó! De amikor összeülnek a minimálbér emelésének mértékéről a VOSZ a kurmány és a szarszervezetek 500 forintokon vitatkoznak, hogy 2500 vagy 3000 forinttal emeljék a minimálbért!
Toby
Nyugi, önkormányzati választás érkezik, ezt az ígéretet így kell kezelni !
pbalage
még jó, hogy az mno-ban odaírták, hogy a fizetésen lenne ennyi emelés, nem pedig a gázszámlán.
A végén még fullra keverném a dolgokat.
Nil
Ha hálából a fideszre szavaznak akkor nem normálisak
soljanka
Azért arról is szólhatna a fáma, hogy hány pedagógus nem kezdi el a tanévet, mert elbocsájtották racionalitás indokával.
Konkrétan tudok iskolát, ahol 72 főből 21-et tettek ki - tanárok/karbantartók/adminisztráció/konyha,
Ez egy iskolában több mint 20 %.
esdi
Megveszik őket, mert különben ki tanítana a csodálatos új tankönyvekből?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.