Vágó István is beleállt a kampányba. Ingyenessé tenné a parkolást, és nem csinálna stadiont a Normafából – írja az Index.

A korábbi kvízmester a Facebookra feltöltött szórólapja szerint önkormányzati képviselőjelölt lesz a XII. kerületben. Ígéretei között szerepel például, hogy megszüntetné „a fizetős parkolást ott, ahol ez nem indokolt, sőt törvényellenes". Az Apor Vilmos téri betonbunkert önkormányzati tulajdonba venné, hogy aztán a gyerekeknek adja, és csodák palotáját vagy játszóházat rendezzen be nekik. Természetesen a Normafára tervezett sportközpontot sem hagyta szó nélkül, és kiemelte: „Ne legyen Normafa a XII. kerület stadionja." – olvasható az Index cikkében.

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

m.macskosz
@Horizont: tegnap, 21:14
Tudod, a nyolc osztály elvégzése már a Kádár rendszerben is követelmény volt,
elég szomorú, hogy azóta ez a trend megváltozott. Az iskolai végzettséget azonban ellensúlyozhatja a józan paraszti ész és a zsigeri, szívből jövő megérzés.
A sokdiplomással mire is megyünk?! Lásd a parlament legutóbb megszavazott
székház rezsijét. Tkp.mindegy, hogy tanulatlan vagy túlképzett valaki, ha a hatalom
valamivel meg tudja környékezni, akár munkahelyek, akár bársonyszék ígéretével.
Bízni kellene az egyszerű emberek értékítéletében, de sajnos az embereket lépten-nyomon átverik, illetve sok helyen megfélemlítik, megvezetik. Nem volt véletlen a legutóbbi tömeges távol maradás az urnáktól. Épp azért nem mentek el nagyon sokan, mert azt látták, hogy eddig még akárki volt hatalmon, csak a saját zsebét tömte, nem teljesítette a választóiknak tett ígéretét. Ami a nyolc általános elvégzéséhez kötött szavazási jogot illeti, nem értek vele egyet.
Két, érettségit igénylő szakmám van, de a az 1997.évi LXXXI.s 2011.évi CLXVII.és a 2012.évi CCVIII.törvény együttes alkalmazására hivatkozva elutasított a Nyugdíjfolyósító.
Feladtam a küszködést, beballagtam az igazgatóságra, ahol az ügyintéző egyetlen egyszerű mondatából felfogtam, hogy az elöl-hátul doktorok megint hoztak illetve csont nélkül meg is szavaztak egy lehetőséget arra, hogy sok ezer, tízezer embert megfosszanak néhány tízezer
jogos jövedelmétől.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
m.macskosz
@bencemacska: Én meg oda jártam oskolába, matematikából kifolyólag 5 évig 4 helyett. :)
De nagyon megérte! :)
Cukkini
Ennyi jóval megáldott ember a politikában, a celebvilágban,
hogyan tudott összehalmozódni?
Emberek! Széjjel kéne húzódni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.