A TV2 Tényektől ugyan nem tudtak nézőket elhódítani, de az RTL Híradóját olyanok is elkezdték nézni, akik eddig nem is tévéztek, vagy mást néztek – írja a mmonline.

Az RTL Klub stílusváltása akkor kezdődött, amikor a kormány bejelentette, médiaadót vet ki. A törvényt a csatorna szerint konkrétan rájuk szabták. Ezzel egyidőben kemény hangvételű riportokban kezdték támadni a kormányt, vagy mondjuk úgy, a korábbinál erőteljesebben mutatták meg a nyilvánvalót.

Az mmonline.hu most összevetette a hírműsorok nyár eleji nézettségét az elmúlt két hét adataival és kiderült, hogy az RTL-nek bejött a változtatás. Amíg az este hatkor kezdődő hírműsoruk a nyár elején – a 18-49 évesek köréből – 140-160 ezer nézőt vonzott, addig az elmúlt két hétben már 180-190 ezret, azaz durván nyertek 50 ezer új nézőt. A teljes lakosságnál nyár elején átlagosan 500 ezer nézőt érdekelt az RTL Klub hírműsora, ehhez mostanra több mint 100 ezer új néző csatlakozott.

Az RTL Híradó nem a TV2 hírműsorától, a Tényektől vitt el nézőket, hanem újakat szerzett.

53 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
miazavalami
@Cicamama55: A mesterségem a halál igen kemény olvasmány , főleg azoknak akik hatalmas képzelő erővel rendelkeznek... Éppen ezért megérdemelte volna a nobelt a sorstalanság helyett.
Most Ken Follet a kedvencem. A katedrális valami fantasztikus,
Ja! És mindörökké horror! :-) az jöhet . King összes könyvét olvastam , volt amit többször is. Monnyuk a Mesterségem a halál - t is olvastam párszor... :-) Hiába a jót meg kell becsülni. Ez a horrormánia 16 éves koromban kezdődött, aszonta a magyartanárom a gimiben hogy ez a kettősség nem normális. Mármint a horror imádata, és a nagyok , szépirodalmi művek olvasása. Szegény nem értette meg hogy bennem mindkettő elfér...
Cicamama55
Én Danielle Steel regényeivel vagyok így... Túl nagy fantáziát nem igényelnek...
Cicamama55
@miazavalami: Így átgondolva, nyáron szoktam a húzósabbakat olvasni, télen a könnyebb olvasmányokat választom...Biztosan védekező reflex ez, a hideg, sötét emberes hónapok elviselésére.
miazavalami
@Cicamama55: Azt hiszem te félreértettél. :-)
Merle könyveit össze sem lehet hasonlítani Steel "könyveivel".
Ha a Mesterségem a halált olvasom , akkor beleélem magam a történetbe. Minden szereplőébe... Erre gondoltam amikor a képzelőerőt említettem.
A gyilkoséba , és az áldozatokéba is.
Cicamama55
@miazavalami: Megértettelek én, hasonló véleményen vagyok! Éppen azért írtam, hogy a "lájtos" regényeken vészelem át a telet. Nekem a Mesterségem a halál, a választott regényem volt az érettségire.
miazavalami
@Cicamama55: Gondolkodom erősen. De nekünk az meg se volt adva..., pedig én is választottam volna. :-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.