Saját párttársától rendelt több mint 15 millió forintért krumplit a rászorulóknak Pestszentlőrinc fideszes polgármestere Ughy Attila, közpénzből – értesült az RTL Klub.

A Híradó birtokába jutott dokumentumok szerint a krumplit szállító cég tulajdonosának hivatalos fideszes email címe is volt, erre küldte az önkormányzat a megrendelést.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Haverok buli, krumpli, trafik, földek ...
szavazzatok a Fideszre bégető birkák !
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Cicamama55
Jól számolom, hogy az 150 tonna krumpli ára?!
nyanya001
Haverok buli, krumpli, trafik, földek ...
szavazzatok a Fideszre bégető birkák !
joopapa
Mért kitől rendelje? Nem hülyék ezek csak pofátlanok! Nálunk itt a városban tavaly az önkori földjén vetettek krumplit! Kérdezem az ismerős bennfentestől. Kinek lesz? Azt mondja az iskola konyhájára! A választás előtt két héttel, hallom ám krumpli osztás lesz a rászorulóknak, a krumplit osztja a polgi és fityesz országgyűlési képviselő jelöltje! Nem azzal van a probléma hogy a szegényeknek adtak, csak kicsit kilóg a lónak a lába vagy más testrésze, de nagyon!!
volvós
Volt már ezzel a görénnyel baja a kerületnek, meg a szocik pár baromságát már kideritették, és még mindig marad ??? Jobb helyeken már festik a kandellábereket ...az ilyennek
És még azt mondják, hogy olcsó a krumpli !!! ...a Q...a A----át az ilyen tetünek !!!
Szimba
Saját párttársának adott 15 millát (mit kapott, vagy fog kapni érte cserébe?) közpénzből, vagyis az enyémből és a tiedből. És ettől ő egy fasza csávó.
Cicamama55
Nincs az a burgonya mennyiség, amelyből a kinyert keményítővel helyre állítható egy nem létező gerincoszlop...
qxy
Hol van ilyenkor a törvény?? vagy előbb azt kellene sittre vágni??
Toby
Én neked - te nekem, én tidedet - te az enyémet !

" - Ja. Józsikám, köszi, hogy megcsináltattad a pincémhez vezető utat, jövő héten, szombaton lesz egy kis hal-vad a pinyónál, Varga Béci főz ( a polgármester) gyertek fel az asszonnyal és ott majd megbeszéljük a csávód kollégiumi elhelyezésének esélyeit. Előre mondom, ne aggódj, vedd fix x-re a nyerést.
- Köszönöm Béla bá' , természetes, hogy az út meg lett csináltatva, emlékeztem, már a tavasszal szóba hoztad. A buszváró még regy kicsit ráér, ha már kibírt 15 évet nélküle a pórság. Majd az önkormányzati választás után, de kampánynak igen jó lesz a buszváró, meg a kultúr rendbetétele is.. Nem is mondanám tovább, tudod a falnak is füle van, nemhogy két telefon között...
- Ugyan., ne fossál már, aki belehallgathat, azzal tavaly együtt voltunk Horvátba, igen jól összejöttünk, megbízható, velünk van ! Szóval akkor szombaton, ja és megbeszéljük a további eu-s támogatások sorsát, kiosztását is. Mondd ! Lányodnak, a kisebbiknek működnek a trafikjai ? Össze kell tartanunk, unokatesódnak mond meg, hogy nemsokára érkezik a sertéságazatba egy kis pénz, neki is, úgyis le alkarta cserélni a terepes Volvót. Na akkor szeva, tehát szombaton bővebben, csupa mifajtánk lesz ott !"
Gyuri Géderről
Kádár elvtárs megmondta: "a krumplileves legyen krumplileves". A jó tanítvány betartja a tanultakat, és ehhez pedig, sok krumplira van szükség.
Yoda69
@Toby: Nagyon jo szosszenet. Igen valahogy igy mukodik mutyiorszag.
mate03
@Cicamama55: No de,krumpliból is lehet vodkát csinálni!
Cicamama55
@mate03: Amilyen iszákos vagyok, erre nem is gondoltam! Mosni szoktam, ezért jutott a keményítő az eszembe. Na meg a gerinc!
eberti
Az ügyvédje megmagyarázza majd ,hogy azért követte el-mert a védence "krumplifüggő"...
Toby
@Yoda69: Az ám az elkeserítő, hogy ennek a "szösszenetnek" valós alapjai léteznek ! Sajnos nem videó, vagy hangfelvétel formájában, hanem másod-harmadkézből, mert "tekintetes 2/3-os" mafla neje, nagyon szeret pletykálni, részben innét a sztori, részben pedig a pincénél dolgozó csicskáknak is jó fülük volt akkor, azonban sokáig nem mertek előhozakodni vele, csak egy kis kocsmai "bérmálás" során derült ki.
Nincs semmi késégem, hogy van valós alapja a szösszenetnek, a telefonbeszélgetés kitaláció.
kata53
@nyanya001: Nem szavazok! Sohasem szavaztam! Miért éppen most tenném! Jah, azért a krumpli, mert választáős lesz? Előtte nem éhesek az emberek? No és a havertól való beszerzés!!!??? Hányingerem van!!!
kata53
@Gyuri Géderről: Hol vannak ezek Kádártól???
Toby
Hát azért egy Kádár János összehasonlítani egy bugris, tahó, bűnöző és megrögzött szabálysértő Orbánnal...nem kéne ! Ég és föld ! Kádár javára !
Gyuri Géderről
@kata53: Olvasva tisztelet teljes kérdését, lenéztem a lábam közé, és rájöttem, hogy a tökömbe sem.
volvós
Remélem ez a kopasz f@sz eltünik a süllyesztöbe okt .12-én !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.