Folytatódik a civilek szívatása. Az egyik norvégos alapítvány adószámát visszavonták. Több furcsaság is van az ügyben.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
bundi
Eztán kíváncsi vagyok a navracsics hogy fog mosakodni a meghallgatáson...
bencemacska
Sehogy, a rinocérosz bőr átjárhatatlan!
Yoda69
Kurva anyjat orbannak, hogy a civilekkel eroskodik. Miert a COF-ot cseszteti, akik koztudottan az adofizetek penzebol tartjak el magukat.
nemkati
@Yoda69: Miért NEM a CÖF-ör cseszteti. Gondolom, ezt akartad írni. :)

Könyörgöm, akasszuk fel!
Hellcat
@Yoda69: A saját seggnyaló civiljeik nem zavarják őket, hiszen nekik kampányolnak...sőt...ők már nem is igazi civilek...
nemkati
@Yoda69: Én is elrontottam azt, hogy CÖF-öt. :(
Yoda69
@nemkati: Ha van idod nezd meg ezt a videot:
Javaslom megnezni minden magyar allampolgarnak az elabbi videot. Nagyon tanulsagos, hogyan rabolja el hazankat az orban-maffia:
www.atv.hu/videok/video-20140917-friderikusz-2014-09-16
nemkati
@Yoda69: Láttam ezt a műsort, de nem figyeltem rendesen. :(
Most majd rendesen megfigyelem. :)

Egy ilyen 3/4 órás műsort még talán meg tudok nézni, de például erről az általam totál megvetett, utált, elfogadhatatlan rendszerről már több könyvet próbáltam elolvasni, és hónapokig tartott. Egyszerűen egy idő után forog tőle a gyomrom, és muszáj félretenni, pedig szeretném elolvasni. Most legutóbb Mészáros Tamás könyvével küzdök tavasz óta, és a felénél se tartok. Előtte Debreczeni könyvein rágódtam hosszú ideig hasonló okok miatt, pedig szenzációsan találóan jellemzik az 0rbáni ármányt. Magyar Bálintnak a Magyar Polip 1, 2 könyveit már régóta készülök megvenni. Annyira pontosan elmondja, hogy mi, és milyen ez a mostani rendszer, hogy a könyvei is biztosan lgondolkodtatóak.

Érdekes, hogy a wikipédia még a családfáját is közli, az okból, hogy tudassa, anyai ágon zsidó származású. De szerintem (ha már a származás), ennél fontosabb, hogy ükapja Szemere Bertalan volt.
nemkati
@bencemacska: Szenzációs ez a beszélgetés Magyar Bálinttal! Most, hogy másodszor hallgatom, kicsit jobban felfogom, hogy hogyan, és mivel magyarázza, hogy hogyan, és miért úgy működik ez a hatalom, ahogy.
Senara
A hatalom másik ökle is lecsapott .:-((
bencemacska
@nemkati: ma, 14:24

A magyar polip első kötetét megkaptam karácsonyra, de bevallom még nem olvastam végig, csak részeket. Nem MB írta az egészet, csak a címmel azonos bevezető tanulmányt. Társszerkesztője: Vásárhelyi Júlia. A többi is nagyon neves, érdeklődésre méltó szerzők műve.

Tudtommal a második kötet ennek a hónapnak a végén jelenik meg, annak nem ismerem a szerzőtársait!
nemkati
Ugye, hogy nem lehet egyszeree végigolvasni? Nekem időnként abba kell hagynom, mert szörnyen elkeserítő, hogy hogy is építette fel 0rbán és a Fidesz ezt a borzalmas rendszert. Ráadásul olyan masszívnak, hogy piszok nehéz lesz lebontani.
Yoda69
@nemkati: Le lehet bonteni csak elegen kell legyunk es egysegben.
En ezert tamogatom Gyurcsany egyseges balkozep demokratikus koalicios tervet.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.