A 80 év feletti választók specialistája ismét nagy ötlettel állt elő, azt javasolja: ne vehesse fel képviselői tiszteletdíját az, aki egy évben nem találkozik igazoltan legalább háromszáz választópolgárával a körzetében.

Schmuck Andor, a Szociáldemokraták Magyar Polgári Pártjának elnöke a párt csütörtöki budapesti rendezvényén azt mondta, a szociáldemokraták képviselői "egyetlen fillért" sem vesznek fel munkájukért, mert így kiderül, hogy ki az, aki valóban tenni akar, és ki az, aki csak a képviselőségből akar megélni.

Richard D'Loss, az Amerikai Szociáldemokraták Pártjának (SDUSA) elnöke a jelenlévők előtt azt mondta, a magyaroknak most (ezzel a választással) lehetőségük lesz arra, hogy új utat járjanak,  maguk mögött hagyják a kommunizmus szélsőségeit,  megőrizve annak a korszaknak a nagyon fontos szociális értékeit.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Csizmás Kond
Íme uraim egy kimagaslóan brilliáns amerikei megjegyzés .
" a magyaroknak most (ezzel a választással) lehetőségük lesz arra, hogy új utat járjanak, maguk mögött hagyják a kommunizmus szélsőségeit, megőrizve annak a korszaknak a nagyon fontos szociális értékeit."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.