Az önkormányzati választási kampányban mobiltelefont ígért Siófokon az akkori polgármester, fideszes jelölt. Persze nem, nem, dehogy azért, hogy szavazzanak rá, azonban most, hogy csúfos vereséget szenvedett, "technikai okok miatt" valahogy mégsem tudják átadni a siófokiaknak járó telefonokat.

A hvg.hu szúrta ki, hogy a város honlapján már azt írják, a telefonokat 2014.10.20-tól technikai okok miatt nem tudjuk átadni az ügyfeleknek annak ellenére, hogy időpont meghatározással ellátott sorszámot kaptak.

A telefon ígérgető korábbi fideszes polgármestert több ciklus után váltották le múlt vasárnap a helyiek, sőt, még a képviselőtestületbe sem került be.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lópicigáspár
Azért senkinek se legyenek illúziói! Ha netán nyert volna, a technikai okok ugyan úgy előjöttek volna!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Toby
Kampány után már minden drágul. Bizonyos műveletekhez szívesen használok un. " eldobható" 190 gr-os gázpalackot. Ennek ára két éve még 305 Ft/db. volt, aztán tavaly már 312, jelenleg 355 Ft !

Mert Magyarország jobban teljesít !
Vizual
És ez csak egy kis szillánk a be nem teljesitett Fideszes és gátlástalan igérgetésekből Piti dolog. Ha rájuk szavaztok megint, vagy hagyjátok, nemsokára nektek is megigérik, hogy ingyen lesz a közlekedés, a villany, gáz, igaz az nem lesz mert nem kapunk orosz testvéreinktől, szövetségeseinktől. Stb. És teljesül seggfejek az álmotok. KOMMUNIZMUS lesz ahol a javak ingyen járnak. Bár megjegyzem abban nem vagyok biztos, hogy a nők is. Talán az a "horda" szintű időszakban volt. DE újból visszahozzák a "matrialkális" rendszert.
Vizual
A" seggfej" fakultativ értelemben értendő. !
lópicigáspár
Azért senkinek se legyenek illúziói! Ha netán nyert volna, a technikai okok ugyan úgy előjöttek volna!
jobbanteljesít
Az a baj, hogy sok a FIDESZ-es képviselő, a polgármesternek nehéz dolga lesz, vagy azt csinálja amit megszavaznak :-(
pbalage
UPDATE:
"Október 20-ra elhárul a technikai akadály, ezért másnaptól, azaz október 21-től ismét átvehetik okostelefonjukat a Siófok Kártyát igénylők. A tegnap bejelentett technikai akadályokat, változtatást a jövő hét elejére végrehajtja a hivatal, ezért keddtől helyre áll az ügyintézés."

siofok.hu/hir/okt21_ol_helyreall_a_siofokkartya_telefonos_kedvezmenye
m.macskosz
@Toby: Két éve még lehetett csirkelábat venni 100Ft/kg-ért, ma 400,-
Egy kiló baromfi párizsi 320 Ft volt, ma akciósan is 500,-Ft.
Toby
@m.macskosz: Azért hoztam csak a pb. palackot példának, mert ez pár napos, friss. Szépen lassan mindennek emelkedik az ára, de erről valahogy nem pofáznak a felcsúti maffiatagok !
pbalage
@Toby: ez egyébként öngyújtótöltő?

Lapozgass román metró katalógust!
kábé 72 forint / lej árfolyamon lehet számolni.

view.publitas.com/cataloagele-metro/catalog-oferte-alimentare-3/page/1

Nem vagyok odavalósi, de a tintahal kábé 1000 forint/kiló.
Azannyuk.
Toby
@pbalage: Nem az öngyújtótőltő, hanem a kis kempingpalack, "átszúrós" a teteje. Kiürült - eldobod.
pbalage
@pbalage: na oké, azért annyira nem jó árak.
Toby
@pbalage: Igen, ez az ! Üzletben, túraboltokban kapható még a CP-250-es bután palack ( hoszúkás) 800-1200 Ft/db. áron ( ezzel üzemelnek a lapos camp. bistro és hasonló gázfőzők ) azonban a bolhapiacon - bontatlan csomagban 500 Ft/db. áron vásárolom !
Szóval fű alatt szépen, lassan emelkedenek az árak !
pbalage
@Toby: oké de hogyan működik? rá kell szúrni a tetejére a gázfőzőt és akkor hogyan lehet elzárni? Vagy utána soha többé nem lehet elzárni?
dodo571031
@pbalage: Nem szerepel a REZSICSÖKKENTÉSBEN.
nyanya001
omegahirek.hu/index.php/belfold/3002-kukoricafoldeket-ontott-el-a-viz-a-balatonnal

Nem az ingyen telefonokat kellett volna beígérni, hanem ezt a problémát valahogy megoldani
vagy legalább mérsékelni a gazdákat ért károkat !
Toby
@pbalage: Az egésznek a lényege az, hogy a kis palackot belketeszed egy erre a célra szolgló - általában műanyag - tartóba, majd ennek a műqanyag tartónak a tetejére szerelt és a főzőfejet is tartalmazó menetes fedelét rácsavarod az aljazatra, miközben az aljazat és a fedél közelítenek egymáshoz, a fedélbe szerelt főzőfej alján lévő tüske, átszúrja a palack tetejét. A tüske egy gumi ágyazatban van, hogy ne szivároghasson a palack !
Az a hátránya, hogy amíg ki nem ürül a palack, nem tudod szétszedni, mert elszökik a gáz, de én összeszerelt állapotban szállítom mindig, a palack kiürüléséig, utána palackcsere, ennek a metódusa ugyanaz, mint feljebb.
Rulez kis dolog, praktikus, kis méretű, könnyű !
pbalage
@nyanya001: nem fideszes föld volt, ezért ez le van sz@rva.
Toby
Ja és a főzőfejbe szerelt menetes szeleppel ugyanúgy nyithatod, zárhatod a főzőfejet, mint bármely más gázfőzőnél.
pbalage
@Toby: oké, értem. és mennyit lehet rajta főzni? Egy 20 literes bográcsgulyást megfőz?
Toby
@pbalage: Ahhoz kevés a palack kapacitása ( 190 gramm ! ) de általában többször főzhetsz levest - sokszor 3 napig kitart nekem, ha több napos horgászatra megyek ! - általában levesfőzés, konzerv tartalmának a megmelegítése, tea-kávéfőzés a szerepe. A 190 grammos a legkisebb palack, amely kapható.
pbalage
@Toby: oksa, értem a cucc lényegét, lehet egyszer (ha lesz alkalmam) kipróbálom. Köszi.
Toby
@pbalage: Szerintem megéri, már 3200 HUF-tól tudsz vásárolni ilyen főzőt, a piezós kissé drágább, de az sem veszélyes összeg, újabban áttértem a szelepes palackok töltésére, sokkal ólcsóbb így. Korábban ezeket is eldobáltam, ha kiürültek, de a youtubon találtam adapter bemutatást, készítettem egy adaptert és most ezzel töltöm a szelepes kemping palackokat is egy másik, ugyancsak szelepes palackról.
Desischado
@Toby: Ügyes vagy! Jó horgászást!

A cikkhez szólva, mindenki tudja, hogy kampány idején ígérnek fűt fát, aztán valahogy rögtön megfeledkeznek róla, hogy mit is ígértek! Kiváncsi vagyok, meg lesz a teló a siófokiaknak!
Toby
@Desischado: Köszönöm, érdemes megpörgetni a youtube-ot, rendkívül sok gyakorlati bemutatós videó van, okos, éssszerű ötletekkel s ezek többnyire házilag is kivitelezhetők !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.