Lévai Anikó egyik cigány származású ügyfeléről kapta a nevét Orbán Viktor leánya - derül ki a Cink.hu által talált 1989-es újságból.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

62 hozzászólásarrow_drop_down_circle

köhögő bolha
Ha Soros nem támogatja tanulmányait Vityának,akkor most hasznos tagja lehetne a társadalomnak,mint teknyővájó!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Borda
Száráh, Dzsesszika,Párker gyertek! Rómeó,Lindzi...hun vagytok már?
Fradigege
Ez elég kínos. Récsel angolul, ugyebáár... Van még ott egy Sára is. Száráh, angolul... Gazsi is éppen egy héber-perzsa eredetű name. Liberálbibsik voltak, csak jött egy nagy űr a nemzeti oldalon, beszívárogtak. És lám, hajrá magyarország, csípőbűl! Szegény cigány volt és az is maradt. Erről nem tehet. A munka soha sem volt az erénye, de tud beszélni. Iskolapadból miniszterelnöknek lásd lehet lenni.
m.macskosz
@Borda: Louis, Vuitton, gyertek már! (Kovács Ferenc József) :)
Ulmus
"Látja, minden elrendeződik egy idő után." Ez találó :)

Egyébként, egész szimpatikus interjú...
spu00
Ha nem zavarja Önöket, hogy ez egy 1989-s riport, melyet valaki meglátott, s egyből neki Orbánnak, ebből lehet egy negatív írás, ha úgy akarják. Úgy látszik már nem tudnak mást kitalálni, hát jöhet a gyerek neve, s már lehet is cigányozni, főleg ha még vályogházban is laktak, még ha mérnök és tanárnő volt apja, anyja. Mindegy mit, csak bele neki. Ja, Oxfordra diploma után került sor, ha már ez is szóba került.
De lehet tovább nyálazni, csak nehogy nyáladzás legyen belőle, tudják az olyan csúnya.De ha így folytatják, még hamarosan bekövetkezik.
pityuka
@spu00: Jól van fiam. Kihúzhatod a nyelvedet. Ha gondolod meg is törölheted. Leülhetsz.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.