A pölöskei horgásztavak kiöntöttek, így a réteken úsznak a halak. A tógazdálkodók szerint a miniszterelnök családjának érdekkörébe tartozó bánya a ludas, míg ifjabb Orbán Győző cáfol – derül ki az RTL Klub híradójából.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Viktornak,októberre volt meghívása az USA pár egyetemére. Aztán lemondta. Nem mert az egyetemre hirdetett fórum a nyilt kérdésekkel szembenézni.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nyanya001
Persze, hogy cáfol !
Ezek sosem fogják elismerni ha bajt okoztak !
A kormányfő testvére ifjabb Orbán Győző a kamerák előtt nem nyilatkozott, de telefonban elmondta, hogy az engedélyeknek megfelelően valóban szoktak vizet szivattyúzni a helyi patakba, de az elmúlt napokban ilyenre nem került sor, így a megemelkedett vízszintért nem ők felelnek.
Na persze...
Manhattan
Viktornak,októberre volt meghívása az USA pár egyetemére. Aztán lemondta. Nem mert az egyetemre hirdetett fórum a nyilt kérdésekkel szembenézni.
human
Ahogy Orbán veje sem vágatta ki másnak a fáit a saját munkásaival, a saját traktorjával. A nyomozóknak sem állt össze a kép. Tettes nincs, már nyomozás sincs és igazságszolgáltatás sem lesz csak károsultak, akik 100 fát vesztettek és ültethetnek újat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.