Pár ezren kimentek a József Nádor térre tüntetni, annak ellenére hogy Orbán mostani formájában visszavonta a netadót.

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

pbalage
@GeoCravker: az a gáz, hogy nem fogják fel a zemberek, hogy ez a korrupció melegágya.
Ha igaz az, amit a mi Mégvéletlenülsemcsúnya Rezsibiztosunk állított, hogy azért kell, hogy lehívhassuk az EU-s pénzeket, és egy új gerinchálózatot alakíthassunk ki a jövő érdekében, akkor ebből én már simán vágom, hogy az a cél, hogy valami haver kihúzhassa a madzagot, egy másik (esetleg ugyanaz) haveri kör pedig az adatforgalomból gazdagodhasson meg.
Nem szabad semmilyen lóvé közelébe ereszteni ezeket, mert pikk-pakk, volt-nincs.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Desischado
A videó elején, a másodiknak megszólaló fiatalember óriási igazságot mondott ki! Nagyon jól látja a helyzetet! Kitartani, és nem meghátrálni!
Feraj49
Valóban a jéghegy csúcsa. Valamiből be kell szedniük a NAV-osok jutalmának az összegét,amely 2,5 milliárd forint,
Mennyi ??? 2,5 milliárd forint "csak"jutalomra .
17 000 ember vár szürke hályog műtétre,és 5000-re térdprotézisre.
De hát nincs rá pénz !!!???
GeoCravker
Diáktünti-feeling kezd kialakulni
propeller.hu/itthon/3011937-gondolatvilagban-tompika-szalamifelelos#c1193239
Amúgy egy szép, veretes kommunikációs trükkhöz asszisztál a kormány.
Most szépen meghívják majd a szolgáltatókat, 1-2 szervezetett, konzultálnak, oszt jonagyot
pbalage
@GeoCravker: az a gáz, hogy nem fogják fel a zemberek, hogy ez a korrupció melegágya.
Ha igaz az, amit a mi Mégvéletlenülsemcsúnya Rezsibiztosunk állított, hogy azért kell, hogy lehívhassuk az EU-s pénzeket, és egy új gerinchálózatot alakíthassunk ki a jövő érdekében, akkor ebből én már simán vágom, hogy az a cél, hogy valami haver kihúzhassa a madzagot, egy másik (esetleg ugyanaz) haveri kör pedig az adatforgalomból gazdagodhasson meg.
Nem szabad semmilyen lóvé közelébe ereszteni ezeket, mert pikk-pakk, volt-nincs.
bencemacska
@GeoCravker: De igazán én nem is tudom, miért és hogyan halt el a diák tüntetés. Mit ígértek nekik, és mennyit tartottak be belőle? És ha nem tartották be, miért tűrik?
GeoCravker
@bencemacska: Lasan szétszalámizódott, különtárgyalásokba fulladt, és abbamaradt
bencemacska
@Horizont: Én abban reménykedem, hogy csak a "gyorsnaszád" megy neki a jéghegynek. Mivel azon csak a vezérkar és csókosaik tartózkodnak, az ország megmenekül!
Minél több gőzt a gyorsnaszád erőgépeibe!!!
nyanya001
Meglepő helyekre is kerülnek tízmilliárdok a jövő évi költségvetésben, például a hazai Forma-1-es futam megrendezése 9,5 milliárd forintba kerül az adófizetőknek. A rezsicsökkentés is viszi a pénzt: az MVM az idei 41 milliárd után további 50 milliárdos tőkeemelésre számíthat.
www.napi.hu/magyar_gazdasag/ropkodnek_a_tizmilliardok_az_allami_cegeknek.588932.html
bencemacska
@GeoCravker: Hülyén mutat ez a tetszik, de lényegében egyetértést jelent az én olvasatomban!

Itt is felfalta a kisgömböc az ellenzékét, miután előzőleg megosztotta. Vajon mivel fogja megosztani a netadót ellenzőket?!
GeoCravker
@bencemacska: megállapodások a szolgáltatókkal, néhány képviseleti szervvel. Artisjus pl. Bródy-val az élen. Netes offenzíva a pesti srácokon és ki tudja min keresztül. VAn pár netes közösség, akiket ki lehet játszani egymás ellen. A rendvédelmisket a tüntetők ellen.
Az országban már ugyis szinte mindenki utálja a másikat, mindenki tart a másiktól. Csak egy kicsit kell ráerősíteni.
gibgab
@bencemacska: Dolgozik rajta a Századvég. Jó pénzért!
nena
Az ilyen agyoniskolázott, jól öltözött szép szavak mögé bújó értelmiség soha sem fog kormányt dönteni...A Bányászok, Kohászok, már rendbe @rták volna ezt az országot, ...és igen ha kell azzal hogy letarolják budapest / Szándékos kisbetű / belvárosát.
Ellenzék nincs Ti billenyűnudlik, semmik vagytok, amíg nálatok nem történik valami... Valami valaki, szabaduljatok már meg a múlttól..
bencemacska
@GeoCravker: Ezek a szolgáltatók sem elég intelligensek ahhoz, hogy átlássanak a szitán? Nem veszik észre, hogy csak átmenetiek az engedmények mások rovására? Utána ők is sorra kerülnek, mert a kisgömböc mindig éhes?!?!?!

Én abban reménykedem, hogy okosabbak, nehezebb őket megosztani, mint az "oktatással" , népneveléssel megdolgozott tömeget!
nena
@nena: TE EGY BAROM VAGY : Az ilyen agyoniskolázott, jól öltözött szép szavak mögé bújó értelmiség miatt TARTUNK OTT AHOL
nena
@nena: LÁTOD nem LiKE- olják Tudják hogy részük van benne... abban hogy itt tartunk ahol... HMMm akkor meg mit csodálkozunk...
A Jobbik már nem fog akasztó.át állítani.. addigra a billenytűhuszárokat elviszi a magyar egészségügy... A Fideszesek pedig hawaion röhögnek az országon..
nena
@Horizont: Igen így egyszerűbb, nem vagyok skrizo, viszont szednem kell " mosolytabblettát ".. Ezerszer könnyebben átlátom a dolgokat mint ...
nyanya001
Kicsit több mint két évvel ezelőtt, Magyarország elrablása címmel jelent meg egy írás a Hetek című lapban, ami valójában semmilyen hullámot nem keltett a közéletben, az a néhány média pedig, amelyik egyáltalán foglalkozott még az esettel, inkább csak kozmetikázni próbálta a lényeget. A cikkben egy nemzetközi tanulmányra hivatkoznak, amit egy igazságos adózásért küzdő, vezető közgazdászokból és bankszakemberekből álló Tax Justice Network civil szervezet több éves kutatómunka után hozott nyilvánosságra, melyben megállapítják, hogy 2010 végén legalább 21 ezer milliárd dollár értékű magánvagyon rejtőzött világszerte offshore számlákon.
www.hirarena.com/a-teljes-allamadossag-ket-es-felszereset-tuntettek-el_626
tivoli
@nyanya001: ma, 13:32
Igen, a tragédia, a nemzet kirablása a rendszerváltozáskor kezdődött.
Talán mégse volt olyan szegény az a szocialista Kádár-rendszer, ha akkora vagyont ki lehetett síbolni belőle.
Ezeknek a fideszistáknak már csak a morzsa jutott, meg a nép bukszája.
nyanya001
@tivoli: Igen, meg az a sok ezer milliárd EU -s támogatás, amit Orbán a haverjai között
szétoszt !
tivoli
@nyanya001: ma, 14:55
Abból a sok ezer milliárdból egy fillért sem szánt rád az eu. Akkor nem mindegy mi van vele?
Orbán előtt sem volt szétosztva, és Orbán után se lesz.
nyanya001
@tivoli: Neked úgy látom a 3 is páros !
Azoknak a településeknek, ahol nem a fidesznyikek kormányoznak
bizony nem mindegy, ugyanis nem egyénekre szabott a támogatás !
whatthefuck
Na ez már marhaság volt! Most aztán jól megszámlálhatóan elkülönültek azok, akiknek "csak" a viktátorból van elegük. Gratulálok!
Linna
@pbalage: Teljes mértékben egyetértek. Néhány napja (nem tudom ki, mert mosogattam és csak hallgattam az ATV-t), azt mondta, hogy mit vagyunk oda attól a befőttesgumitól meg zoknitól...
Ja. Csak éppen ez is lopás! Csak éppen itt kezdődik a tisztességtelenség! Egy 8 osztályos, szürke kis takarítónő még egy forintot is felvett, és asztalra rakta, nem a zsebébe! Kár, hogy az ilyenek nem tudnak elkormányozni egy országot!
kukac50
Nagyban a korrupcióról szól, a netadó csak a pontot tette fel.
Ha ilyen korruptak a kormányban és aNAV-nál akkor el kell számoltatni Őket.
Tegyék láthatóvá ,elérhetővé mindenki számára az interneten,hogy mennyi uniós pénz érkezett Magyarországra. Tételesen darab számra tüntessék fel 1 db birkára ? 1 db tehénre, 1 lóra 1 állatra mennyi támogatás jár,és hány állatra fizettek támogatást. Ugyan így 1 hektár gyümölcsös, vagy 1h szőlő, 1h szántóra, 1h gyepre
mennyi támogatás jár, és hány hektárra fizettek ki támogatást.
A Kormány mennyivel egészíti ki az uniós támogatást?
Ne egy összegben beszéljenek a támogatás összegéről,hanem 1 állatra vetítve ,vagy 1 hektárra . Akkor a gazdák is tudják, hogy 10 állatra kérték a támogatást, hogy mennyi jár.
A vissza osztás az amikor csak 96% át kapják mert nem jut több pénz.
A földterület nagysága nem változhat,csak az állatok létszáma.
kukac50
A vállalkozásoknál a pályázatokat is elérhetővé kell tenni és azt is,hogy mikor mennyit, kinek uniós forrást fizetnek ki rá, és az adófizetők pénzéből mennyit tettek hozzá.
nemjoezigy
@tivoli: @nyanya001: tivoli, tivoli,... Isten mentsen, hogy ilyen mentalitású emberek kerüljenek pozícióba mint Te! ez rosszabb mint sok MNO-s hozzáállása.
Ha valami nem a te zsebedből kerül ki, akkor azt had vigye a -bármelyik- rablóbanda?
Tolvaj ez az összes amelyik az un. rendszerváltozás óta hatalomra került!
Pl: www.hirarena.com/a-teljes-allamadossag-ket-es-felszereset-tuntettek-el_626
MÁS: Köszönöm a tiltakozóknak, hogy kimentek az utcára. Ha ezt nem tették volna, már most számolnák az internet adót, de ahogy az orbánékat ismerem, még erről nem mondtak le!
MÁS: sajnos a kafetéria (és az Erzsébetkártya) ellen nem volt tiltakozás, pedig ott nagyobbat lehet bukni a rászorulóknak! (engem sajnos nem érint)
kkalman
Orbán kijelentette, hogy most ebben a formájában nem vezethetik be a netadót, de nem mondtak le róla. Ezért lesz nemzeti konzultáció, hogy a birkák megerősítsék, kell a netadó. A többi új adóról még szó sem esett.
verőce21
A "konzultáció" után, ellentételezésként, majd olyan "netadó" jön ki, amit már tényleg a Zembereknek kell megfizetni! :(
tivoli
@nemjoezigy: tegnap, 21:53
Bocsi, pongyolán fogalmaztam. Kimaradt a neked szócska, így lett volna helyes: Akkor nem mindegy neked, mi van vele?"
Itt konkrétan arra gondoltam, hogy hiába idegeskedünk, úgysem tudtuk, tudjuk irányítani a pénzelosztást. S igazság szerint ha jól mennek a dolgok, közünk sincs hozzá, hogy mire költik. Egy olyan felügyelő bizottság (vagy mi) kellene, amely képes lenne meghatározni a fontossági sorrendet, de tudjuk, ez lehetetlen. Ahány ember, annyi féle érdek, mindenkinek más és más a legfontosabb. De a legfontosabb a sajátja.
Egyszóval pénzt elosztani még legigazságosabban sem lehet mindenki megelégedésére, s ha nem ezzel a problémával kelsz, fekszel, sokkal nyugodtabb lesz az életed.

Egyébként figyelemre méltó a belinkelt cikk.
nemjoezigy
@tivoli: Köszönöm. De legalább meg kell próbálni tenni az ellen, amit igazságtalannak érez az ember (a kedves barátaim). Hátha olyan, vagy jobb eredménnyel jár a véleménynyilvánítás, mint az internetadó (ideiglenes) visszavonása.
De legalább jelezni kell, ha valamivel nem értünk egyet, ha már az odadelegált "képviselőink" ezt nem teszik meg.
Meg kellene próbálni a pénzt igazságosan elosztani, mert remélem azt mindenki látja, hogy a gazdagnak még többet adni az nem fejleszti a gazdaságot, mert nem arra költi (külföldre viszi, külföldi luxus cikket vásárol), ha a szegény kapná, akkor a körülményei javulnának, úgy, hogy idehaza költi és napi cikkekre, ami nagy valószínűséggel magyar kapcsolatokkal készül.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.