verőce21

Meddig tűrjük még az ellenzéki terrort?!
@Horizont: (19:14)
a vidéki kormánybuktatók is elmentek kormányt buktatni a vidéki városokban, volt, ahol 6 (hat!) fő jelent meg a megagigán.
http://magyaridok.hu/ahelyzet/korteformak-hom...
Megtámadtak egy magyar diákokat szállító buszt Franciaországban
@Horizont: (20:06) Ha előtte olvastál több cikket is, miért nem állítod le vele ezt a hihetetlenül buta @karma1: -t?
Linkelj be neki néhányat az olvasottakból, hadd nyugodjék békében.
Vagy csak hazudtad ezt is?
Meddig tűrjük még az ellenzéki terrort?!
Bohózatba fulladtak vidéken a kormányellenes demonstrációk!
Megtámadtak egy magyar diákokat szállító buszt Franciaországban
"Hétfőn hajnalban 5 órára kellett Franciaországban a Calais-i komphoz érnünk. Néhány kilométerre a kikötő előtt az úton betontorlaszok voltak, alig bírtam kikerülni őket. Rögtön utána 8-10 ember kövekkel, téglákkal kezdte el dobálni az autót. Nagyon megijedtünk, mondhatom az a néhány perc szörnyű emlék marad mindannyiunk számára. ..A kisbuszunk baloldali ablaka és a hátsó ablaka betört. Ahogy túljutottunk azon a szakaszon, félreálltunk és helyi segítséggel kartonpapírokkal és és ragasztószalagokkal befedtük az ablakokat. A komp 6-kor indult, nem akartuk lekésni, a rendőrségen nem tettünk feljelentést, csak a kikötő hivatalán jelentettük az esetet...
Már Londonban vagyunk, szerdától szabadedzések, péntektől verseny van. A busz tetején lévő versenyautó szerencsére nem sérült meg.
Hazafelé elkerüljük ezt az útszakaszt, a komptól egy kerülő másik úton megyünk haza."

http://www.baon.hu/lapokkepek/cikkek/329000/3...
19 halottja és körülbelül 50 sérültje van a manchesteri koncerten történt robbantásnak
2017. május 16. kedd: "Zsúfolásig megtelt kedden a kozármislenyi Janikovszky Éva Művelődési Ház Georg Spöttle biztonságpolitikai szakértő előadásán, aki egyebek mellett a jelenlegi nemzetközi migrációs politika hazánkat érintő veszélyeiről tartott fórumot. A szakember arra biztatta a hallgatóságot, hogy tartson ki a kormány eddig elért gazdasági teljesítménye mellett, s ne hagyja megvezetni magát Brüsszeltől.
Georg Spöttle rövid életrajzi bevezetés után személyes tapasztalatain keresztül elemezte a jelenlegi aktuálpolitikai eseményeket, különösen a migráció okozta társadalmi-gazdasági problémákat, negatív következményeit. Német titkosszolgálati adatokra hivatkozva kiemelte, hogy jelenleg 700 ezer és egymillió migráns várakozik a líbiai partoknál arra, hogy Európába szállítsák az embercsempészek - vagy éppen Soros György és különböző nemzetközi segélyszervezetek önkéntesei.

A szakértő beszélt egyebek mellett azokról az arab fiatalokról is, akiket tizenévesen radikalizálnak az Iszlám Állam szónokai. Spöttle szerint a legtöbbjük analfabéta, tudatlan ifjú, akiket a Koránra hivatkozva hálóznak be, arra buzdítva őket, hogy gyilkoljanak meg minden nem muzulmán polgárt."
A felsőoktatási és a civiltörvényt is kifogásolták a budapesti kormányellenes tüntetésen
A "fészbúkon" jelentkező 10 ezerből elment tüntetni bő kétezer. :)
Ne hirdessetek meg több tüntetést, mert érdektelenségbe fog fulladni!
Niall Ferguson elmondta a CEU-n, hogy működik a hálózat
A szabad oktatást csak sarlatánoknak találták ki! Meg is látszik mivé jutott az oktatás, amióta szabadon oktathatnak minden kontroll nélkül, akik tudják miért akarnak "szabadon" oktatni!
Kérdés az is, szükség van-e az olyan szabad oktatókra, akikhez nem köthető sem történelmi sem oktatási tudomány!
Niall Ferguson elmondta a CEU-n, hogy működik a hálózat
Miért fontos, hogy Budapesten működjön a CEU?
Vagyis kinek fontos? Az USA-nak?
Orbán tehetséges magyarnak nevezte Soros Györgyöt
"A miniszterelnök arról beszélt: 2008-ban Magyarország – még a görögök előtt – elsőként omlott össze" - köszönhetően a maszop-szadesz "szakértő" kormányoknak.
----------------
"...Ha a franciák vagy a németek meg akarják próbálni az együttélést több millió migránsként érkezett muszlimmal, az az ő dolguk, de ne kényszerítsék a magyarokat, hogy az ő útjukat járják" - Soros terve, destabilizálni Európát! Ha így folytatódik tovább, akkor Európa el fogja veszíteni a keresztény gyökereit.
További 370 ezer ember vándorolhat ki néhány éven belül Magyarországról Nyugat-Európába
@Mirabilis: (20:59) Miért oda? A valódi ok, jót tesz a levegő és a klimatikus állapot ott az egészségének. A norvég nyelvet tanulja már elég régen. Kinézte magának az országot még kisgyerek korában, járt is kint már 3 alkalommal, hosszabb-rövidebb ideig. Már északtól délig bejárta az egész országot.
Észtországban egy egész évig kint élt már. Svéd tolmácsként is dolgozott. Ráállt ezekre az északi nyelvekre. (Hozzáteszem még, az angol és spanyol nyelvet alapból beszéli.)

Egy nagy energiacégnél fog dolgozni, mint itthon.
Megtámadtak egy magyar diákokat szállító buszt Franciaországban
@Horizont: (19:42) A lipsik azért hibásak, mert megpróbálják kétségbevonni ezt a hírt.
Te is, pl. egy percen belül válaszoltál, nehogymá' valaki kétségbe vonja a hazugságaitokat! :)
Megtámadtak egy magyar diákokat szállító buszt Franciaországban
"...az út közepére állított betonakadály kikerülésekor – 8-10 sötét bőrű férfi rohant a jármű felé, majd megdobálta azt" - Mi ebben a hihetetlen? Mindenki tudja, hogy visszaszivárogtak Calais környékére a fekák.
Ha ott megállnak, meg is késelik az utasokat. A lipsik meg képesek hazugságokat is kitalálni, csak nehogy migránsokra gondoljon valaki.
Róna Péter: Magyarország zsákutcában vergődik
Érdekes volt ez a beszélgetés, de sok ellentmondással és nem következetes megállapításokkal.
Leesik az állad Sarka Kata új fotójától
@namihami: (17:44) Azon a derékpánton már én is elgondolkodtam korábban, de úgy láttam, ez egy olyan bugyingó, mint egy pelenka.
Deréknál fel van függesztve, az oldalpántjai viszont hiányoznak!
(Ha nem így van, akkor elmegyek női fehérnemű tervezőnek és feltalálom.) :)
Repül az igazgató, aki alatt az NGM megszívatta a külföldről visszacsábított fiatalokat
Kész átverés show! - "Írj egy üzleti tervet" - aztán majd segítünk kisimítani, elindítani a boltot.
Erre tényleg csak 25 év alatti jelentkezőket lehetett rábeszélni.
Sajnálom szegény fiatalokat. Akkor most fizessen mindegyiknek a kormány 3 milliót megtévesztés és fájdalomdíj címen!
Leonardo DiCaprio Vajna Tímeával bulizott Cannes-ban
Nemhiába irigyek rá a nők, jó bőr :) ahogy az utóbbi hónapok nyilvános szerepléseit nézem, tímea és andy tán annyi időt sem tölt együtt, mint - a lenne rajta vigasztalnivaló - firstlady trumppal. :)
Kövér: A 13 nemzetiség jóléte Magyarország pozícióit erősíti
A kb. 2 millió cigány tényleg erősíti a pozícióit, hamarosan 4 millióan lesznek.
Két oldalról emelné a béreket az LMP
Mindezt persze a teli Fidesz kasszából ígérgetné Bettike. Aztán mehet is a levesbe az LMP a béremelési ötletelésével!
Meg kell tanulni, hogy nem szabad az embereknek soha sokat adni, mert akkor még több kellene. A költségvetés pedig elszállna, mint El-Qúróéknál. Zéró gazdasági teljesítmény, ország költségvetésének bedöntése. EU források lehívásának képtelensége... IMF hitel...na az aztán teljesítmény lenne…
További 370 ezer ember vándorolhat ki néhány éven belül Magyarországról Nyugat-Európába
@Mirabilis: (22:07) Hát pedig én nem örülök neki. Nálam itthon a csónakházban is különb körülmények között élhetne, mint Norvégiában.
Bakondi: Erősödik a migrációs nyomás a magyar-román határon
@lópicigáspár: Jól mondja Bakondi, "erősödik a migránsok nyomása Románia felől..." - javasoltam is erősen a miniszterelnöknek, hogy Romániával megtárgyalva, építsük ki a magyar-szerb-román hármashatártól a Marosig a védőkerítés vonalát. Mert csak szívóhatással van a gyerek- és kecskeb@szó, erőszakos, írástudatlan muszlim tömegekre a nyitott román-magyar határszakasz. Akkor nem csináltunk semmit a 176 km-es déli kerítéssel.

Ki tudjuk még erre a szükséges pénzt szorítani a büdzséből. A nemzeti konzultáció előzetes feldolgozása csak megerősített bennünket abban, hogy igénylik az emberek ezt a biztonságot.
További 370 ezer ember vándorolhat ki néhány éven belül Magyarországról Nyugat-Európába
@cikicakk55: "...még 40 felett sem.." - még 60 felett sem!

XIV. Lajos 70 éves koráig minden nap élt házaséletet, számtalan kegyencnőjével. Ezután az orvosai elkezdték mindenféle kitalált "betegséggel" kezelgetni.(kellett volna másnak a trón) 6-7 év alatt el is tették láb alól, egyik lábában előállt üszkösödés következtében, háromheti szenvedés után. Így is túlélte az összes gyermekét és a trónörökösöket.
Boncolásakor derült ki, hogy szerveiben egy teljesen egészséges ember volt a király még 77 évesen is.
További 370 ezer ember vándorolhat ki néhány éven belül Magyarországról Nyugat-Európába
@Perwool: (13:57) Írod: "...Feltételezem, a jobban teljesítő országot, felcseréli " - Éppen az, ahogy írtam is később, "sokkal rosszabb körülmények között élnek a kivándorolt magyarok külföldön, mintha maradnának itthon a fenekükön."
Húszból egyre igaz a magasabb, komfortosabb körülmény.(Vagy másképpen, 100-ból/5)
További 370 ezer ember vándorolhat ki néhány éven belül Magyarországról Nyugat-Európába
@cikicakk55: (14:34) Nálam is született 20 évvel később még kettő is, de másik anyától. :)
Bakondi: Erősödik a migrációs nyomás a magyar-román határon
@Nessy: (09:45) Hosszú ám a román-magyar határ! Nagyszalonta, vagy Nagyvárad környékén nem is veszélyeztetnek muszlimék, bármennyire bagatellizáljátok.
Bakondi: Erősödik a migrációs nyomás a magyar-román határon
@lópicigáspár: (09:41) De a Maroson úgysem akarnak átúszni a migránsok, úgyhogy migránsveszély szempontból egyáltalán nem vagy "autentikus személy".
(Hiába hülyíted itt a nőket) :)