verőce21

Orbán Egerben kezdte kampánykörútját – a választás az ország megvédését jelenti szerinte
Én is úgy gondoltam, jobb választási kampány nyitóhelyszínt nem is találhatott volna a Miniszterelnök Úr, mint Eger. :)
Fél nap után vették észre, hogy egy halott utazik a 17-es villamoson
Azért remélem, halálában nem sózott rá még valaki egy drága karórát? :)
Az állami földbérletek felülvizsgálatát ígérte Karácsony Gergely
Ezenkívül, Szabadságot mindenkinek!
A gazdának szabad legyen parancsolni, a szolgának engedelmeskedni, a munkásnak dolgozni, a papnak misézni, a katonáknak védelmezni.
Íme Hölgyeim és Uraim, a valódi demokrácia!
"Nem gyűlölöm Magyarországot, sem Szijjártó Pétert vagy Orbán Viktort" – a luxemburgi külügyminiszter szerint ha a magyar kormány így folytatja, annak az EU-s tagság lesz az ára
"...Magyarország érdekeivel ellentétes az illegális bevándorlás"- Szíjjártó. Emiatt hiába megrovó a luxemburgi külügyér, hogy "A magyarországi politika ... szembemegy az Európai Unió elveivel." Ha nekik jó az illegális bevándorlás, hadd szokják.

Az pedig megengedhetetlen kijelentés Asselborn-tól, hogy: "A magyar embereknek viszont meg kell érteniük, ha olyan kormányuk van, amely így folytatja, akkor annak Magyarország uniós tagsága lehet az ára." - Mindjárt összecsináljuk magunkat ettől a fenyegetéstől. Jó nagyot mondott kínjában a Luxi-Maxel. Elvesztette a hitét, mégis hinni akar!
Kegyetlen adat: 149-en fagytak meg idén télen
"...47% a fűtetlen lakásokban." - Ha elesettségből, vagy lustaságból nem fűt be valaki, nem is csoda, ha megfagy azokban a felnedvesedett vizes, rossz állapotú vidéki házakban, amikkel tele van a vidékmagyarország. Még augusztusban is fázni lehet bennük, ha nem fűt be a lakója.
Ilyen áldatlan, rosszállapotú, alapozás és vízszigetelés nélküli lakásállag kevés európai országban van, mint Magyarországon.
A Dunántúl ma belepi a hó, olyan tél jön ezután, mint december óta soha
@wagabund: (07:50) "...előbb-utóbb haza kell jutni valahogy... - hát mire való a zasszony a taligával? :)
Szijjártó szerint Luxemburg külügyminisztere gyűlöli Magyarországot
@Horizont: (06:21) A "hazai vezetők bírálatára" itt vagytok ti, elhülyülve mind a 36-an!
Szijjártó szerint Luxemburg külügyminisztere gyűlöli Magyarországot
Az a roppant nagy baj ezekkel a jóléttől elhülyült nyugat-európai országokkal és képviselőikkel, hogy azt hiszik, ezek a civilizálatlan vademberek rabszolgáknak áramlanak be hozzájuk. Helybe jönnek a szárazkenyérért. Szó sincs pedig erről.

Akik ezt a kevert társadalmat szervezik, elősegítik, hihetetlen nagy gazemberek. Azt teszik most Európával a pénz erejével, amit Pizzaro tett néhány száz emberrel és néhány ágyúval a Közép- és Dél-Amerikai inka kultúrával. Lerombolják.
Politológus: az MSZP-Párbeszéd küzd a 10 százalékos parlamenti küszöbbel
Jó húzás volt részükről ez az összefogás. Csak kitántorognak így összekapaszkodva a Parlamentből.
A kormány igazi támasza az ellenzék!
Így reagált a FIDESZ Gyurcsány kampánynyitójára
@percsi: (05:11) Úgy írsz mindig, mint egy ájtatos manó, pedig nem hiszem, hogy csak úgy sodródsz az eseményekkel! És azt sem hiszem, hogy nem fogsz a "vejedre" szavazni.

Azt írod: "...A fillérekért-ingyen megszerzett vállalkozások nyereségesek, gondolom azért, mert tolja a szekeret, munkabért-adót fizet." - Azért mennek a vállalkozások, mert Apró Piroska irányítja őket, nem a Feri!
(Klára és Feri is szerepet kapott Medgyessy kampánystábjában annak idején. Az MSZP ügyeit ismerő forrásaink biztosak benne, hogy az ifjú házaspár Piroska hátszele nélkül nehezen kerülhetett volna be a csapatba. Medgyessy Péter és Apró Piroska viszonya később is baráti maradt, bár egy ismerős szerint "Piroska Pétert intellektuálisan sohasem tartotta nagyon sokra".

Az Orbán üzleti ügyeit firtató kérdésedre azt tudom válaszolni; igen régi megfigyelések igazolják, hogy aki gyűjt, annak van.
Az egészségügy pedig köszöni, jól van, sőt, javuló állapotban. Az eü. intézményi közbeszerzések központosítása kifejezetten rosszat tett a rendszernek, hátráltatja az operatív megoldásokat. Azonkívül nagyon sok a rendszeren élősködő társutas. pl. ukránok, egyéb népek.
"magánnyugdíj lenyúlásáról, a haldokló önkormányzatokról" - leírtam máshol, hogy a manyupot az MSZP és strómanjaik nyúlták le, nem a Fidesz! Az önkorik mindegyike pedig konszolidálva lett az adósságaiból, sőt ezermilliárdokat költ a kormány a nagyvárosok fejlesztéseire.

Visszatérve az eredeti témához: Jónak tartom ezt a vállalkozásotokat, hogy a Feri új pártot építsen, tud Ő dolgozni, csak mindig meg kell neki mondani, hogy mit tegyen! És utána megy előre, mint a gőzmozdony. Biztos vagyok benne, hogy sikerre viszi ezt a vállalkozást, most elegendő lesz önállóan a Parlamentbe jutáshoz, de négy év múlva már szövetkeznie kell egy "keresztény" párttal, akivel együtt már megkerülhetetlenek lesznek a kormányalakításban.
Így reagált a FIDESZ Gyurcsány kampánynyitójára
@percsi: (21:03) Gyurcsány alapvetően a KISZ vagyonból gazdagodott meg. Majd a harmadik házassága és az Apró klán révén, közel került a nagypolitikához, ahol politikai befolyását felhasználva újabb állami vagyonrészeket szerzett meg. Pl. az elhíresült öszödi üdülő privatizációja. Nehogy lefesd nekem üzletembernek, amikor politikai kalandorként olyan vagyonelemeket szerzett meg, egyetlen fillér nélkül, amiről egy pápai panelproliként álmodni sem mert volna. Ehhez kellett három házasság, míg végül kikötött egy véresszájú kommunista családban, ahol örültek is egy gátlástalan fiatalembernek.
Így anyagilag és kommunista családilag összeszedve magát, megjött az étvágy a hatalom csúcsa felé is, egy miniszterelnöki puccsal.
Ez nem saját erőből és tehetségből való hatalomépítés és hatalom megszerzés, hanem mások hátán való fellépkedés, akik bakot tartottak neki. Na ezért nem imponál nekem és ezért nem vagyok és nem leszek soha a szavazója.
Így reagált a FIDESZ Gyurcsány kampánynyitójára
@kishonda: (17:10) Én úgy vélem, te éppen a megfelelő óvodás alany vagy, mert kb. annyit értesz ehhez a pénzügyi témához.
A CHF hitelesek a legjobb példa, kérem tanulmányozni a csődbementek listáját, milyen pénznemben mentek tönkre a legtöbben.
Soha sem feledjük és visszaköveteljük! Tolvaj Orbán lenyúlta a magánnyugdíjakat is!
@Edmond Dantes: (11:51) Szerintem Ön nem érti, mi mellett érvel!
Mert a harmadik pillér, azok az Önkéntes Kiegészítő Nyugdíjpénztárak, vagy a NYESZ-R most is működik, nem nyúlt hozzá senki és mindenkinek ajánlom is ezeket a Nyugdíjelőtakarékossági megtakarításokat! Még támogatja is a kormány, évente, az éves saját befizetés 20%-ával. (130, ill. 150 eFt-ig)

(Az a pillér, amivel Ön keveri, 1997-ben az MSZP pártkassza támogatására jött létre, nem véletlenül 19 pénztárral, a minél átláthatatlanabb formában.)
Így reagált a FIDESZ Gyurcsány kampánynyitójára
@lusta: (12:02) Drága Sztrovacsek, én brutális barátom, néhány elsőrangú pofonnal kell, hogy észretérítsem. Nem volt kötelező CHF-ben hitelt felvenni! Ott volt még az Euro (EUR) és a Japán Jen (JPY) is! Hála a Fidesz 2001-es konvertibilis Ft törvényének amely lehetővé tette pl. a devizahitelezést. Ezekkel egyikkel sincs különösebb probléma. Sőt,JPY-t már nem is adtak egy idő után, mert túl jól járt vele a paraszt!
A forinthitel kamata igaz, hogy magas volt, de a Fidesz az építési kölcsönökhöz jelentős kamattámogatást adott! Ezt nem kellett volna maszop-szadesz tandemnek eltörölni, mert ez a devizahitel felé hajtotta 2003-tól a lakosságot.
Így reagált a FIDESZ Gyurcsány kampánynyitójára
@kishonda: (08:37) Fentebb példákat soroltam fel. Az adatokat a CHF hitellel kapcsolatosan, a kilakoltatási listákban találod meg.
Soha sem feledjük és visszaköveteljük! Tolvaj Orbán lenyúlta a magánnyugdíjakat is!
@Equus: (11:23) A politikus nem kockáztatja meg, hogy téved, amikor beígéri az ellenségeinek, hogy rossz végük lesz.
Így reagált a FIDESZ Gyurcsány kampánynyitójára
@Horizont: (07:39) Fletónak bérlete volt a bíróságokra bejárni. Gondolkodjál már Lujza!
De még hogy ilyen idő jön el ápr. 8-án! Orbán negyedik kormányalakításának az ideje!
Soha sem feledjük és visszaköveteljük! Tolvaj Orbán lenyúlta a magánnyugdíjakat is!
@verőce21: (11:09) A mai magánnyugdíjpénztári számlákat már nem úgy kezelik mint '98-2010 között. ezért a tisztes haszon. De ez annyi volt a jelzett időszakban is a valóságban, csak nem a melós kapta meg. (Magas volt a "működési" költség!)
Soha sem feledjük és visszaköveteljük! Tolvaj Orbán lenyúlta a magánnyugdíjakat is!
@justhpeter: (07:08) Már évek óta mindenki megtekintheti a nyugdíjszámláját az interneten át.
Olvass vissza, erről korábban beraktam a linket. Be kell regisztrálni hozzá.
Így reagált a FIDESZ Gyurcsány kampánynyitójára
@percsi: (01:59) Természetesen a Fideszre szavazunk és a szavazók nagy többsége is.
Miért szavaznánk olyanra (Fletóra), aki "egyszer már tönkretette az országot? Minden idők legkorruptabb kormányzása fűződik a nevéhez". Nem olvastad amit írtam róla?
Kik azok a hülyék, akik ezek után rászavaznak?
Fletó csak Orbán kegyéből van szabadlábon! Cserében segít eltakarítani az ellenzéket.
Így reagált a FIDESZ Gyurcsány kampánynyitójára
@percsi: (00:19) Tudjuk erre a választ. Mert sokat tudnak egymásról Orbánnal.

Az igaz, hogy "Gyurcsány Ferenc egyszer már tönkretette az országot. Minden idők legkorruptabb kormányzása fűződik a nevéhez". - Ennek ellenére az emberek négy év múlva már elfelejtik neki a lakosság CHF hitelekbe döntését, a 4-es metró 160 milliárdos sikkasztása feletti szemhunyást, a MANYUP-pénztárak csapolását, az "úgy tettünk, mintha kormányoztunk volna, ehelyett loptunk éjjel-nappal, meg este..." esendőségét, a KISZ vagyon elsíbolását, stb. és '22-ben már újra rá fognak szavazni.
Az emberek már csak ilyen hülyék.
Soha sem feledjük és visszaköveteljük! Tolvaj Orbán lenyúlta a magánnyugdíjakat is!
Sokkal jobban jártak így az emberek, hogy elvették a pénzt a tolvaj magánnyugdíjpénztáraktól! 25-30 év múlva semmi nem lett volna a pénzükből.
Szél Bernadett: Magyarországon nincs kormányzás
Ha minden igazságtalanságot jóvátennének ezen a világon, az ember sohasem képzelne el egy másikat, ahol majd kárpótolják.
Gyurcsány: Orbán Viktor és Tiborcz István bűntársak
Szabadság nem létezhet majd egy olyan világban, ahol a szolgaság nem áll fenn!
Gyurcsány Ferenc sokat ígért a DK kampánynyitóján
Ezzel a programmal Fletó teljesen kiszorította a többi ellenzéki pártot. A maszop lehet, már most nem jut be a Parlamentbe! (Csak négy év múlva saccoltuk)
Teljesen nyilvánvaló, hogy Magyarország jelenlegi két legtehetségesebb politikusa - Orbán és Gyurcsány -, felosztják maguk között a szavazókat és kétpólusú választási küzdelmekre lesz kilátás a jövőben. (Most még simán nyer a Fidesz.) De négy év múlva, már a DK is valamilyen "keresztény" párttal karöltve fog indulni a parlamenti választásokon, hasonlóan mint a Fidesz. Hogy ki lesz az, még nem tudni, még meg sincs az a párt.

Igazi választási küzdelem csak négy év múlva várható, TV vitával, show businessel, léggömb eregetéssel, pom-pom lányokkal, még az is lehet, hogy színészek fogják eljátszani a kormányfőjelölteket. Orbán és Gyurcsány már csak a háttérből irányítanak. Bekövetkezik itt is Nietzsche évszázad előtti jóslása; "A demokráciában a hős lelép a színről, helyében megjelenik a színész."
Amerikában már megtörtént. :)