verőce21

Tízezrek követelték, hogy Nagy-Britannia mégse lépjen ki az EU-ból
Nemrég jártam Liverpoolban, a híres Penny Lane-en, ami egykor a Beatles fiúk állandó találkozóhelye volt, (mert közel azonos távolságra lakott tőle mindegyikük), ma szinte csak muszlim járókelőkkel lehet találkozni.
Tízezrek követelték, hogy Nagy-Britannia mégse lépjen ki az EU-ból
Ezt a népszavazást éppen még időben rendezték meg a "nagy megrendezők". :)
Londonban már akkor is, de ma már az egész országban túlsúlyba kerültek a migráns szavazók. Jól mutatja ezt ez a tüntetés is!
Alvás helyett is művelődhetünk, itt a Múzeumok éjszakája
Régebben minden évben részt vettünk a programjain, kiállításain. Ma már nem vonz.
Úgy vagyok ezzel, mint a régi, hagyományos, Szent-Iván éji egészéjszakás szeretkezésekkel, alábbhagyott a vágya. Életpályám különös varázsa, kalandja volt ez. :)
Szijjártó Péter két góljával nyert a magyar válogatott
Nyerő a csapat! :)
Aztán hosszú séta. Böjti szél. Különös ég, mélyszürke, papagájkék.
A tudományos élet függetlenségéért tüntetett a Momentum az MTA előtt
@F_Viktor: (13:08) Te csak a saját, Fideszes nejeddel béküljél meg és megnyugszol. :)
Engem pedig összetévesztesz valakivel.
Elvis Presley gépe nem kell senkinek
Ha nem kell senkinek, hozzám ingyen beállíthatják ide a szilvafák alá. Könnyebb lesz felállva rá, leszedni a termést.
"Folyamatos támadás alatt állunk" – itt a külügyminisztérium válasza a Velencei Bizottság kritikájára
Már elkészült az ítélet a Sargenti-jelentés alapján. Gál Kinga szerint Magyarországgal szemben egy politikailag motivált eljárás zajlik, amelynek végítélete már minden bizonnyal korábban megszületett.

Az Európai Parlament állampolgári jogokkal, illetve bel- és igazságüggyel foglalkozó bizottsága (LIBE) jövő hétfőn szavaz a holland Judith Sargentini nevével fémjelzett, Magyarországról szóló jelentésről, amely többek között az alkotmányos rendszer megcsonkításával és a migránsok jogainak megsértésével vádolja a budapesti kormányt. Gál Kinga, a Fidesz–KDNP néppárti képviselője szerint Magyarországgal szemben egy politikailag motivált eljárás zajlik, amelynek végítélete már minden bizonnyal korábban megszületett.
Guardian: Magyarországot ki kell zárni az EU-ból
Talán egyszer megérjük, hogy a Spiegel és társai is ezzel a címmel jelennek meg: Bocsánat Magyarország, bocsánat Orbán Viktor, tévedtünk.
Összeszámolni sem lehet, hány és hány alkalommal rúgtak belénk, mocskolták és vádolták mindenféle aljassággal az Orbán-kormányt, Magyarországot és a magyar embereket, akár az elmúlt éveket, akár az elmúlt szűk három évtizedet vesszük.

("Bocsánat Oroszország, tévedtünk” – ezzel a címmel közölt cikket a Spiegel Online, amelyben azért kértek elnézést, mert a világbajnokság előtt alaposan leírták az orosz válogatottat. Üvölt a párhuzam, ha a Spiegelt a teljes német médiával, az orosz válogatottat pedig Magyarországgal helyettesítjük.)
Fidesz: óriásit fordult a migrációval kapcsolatos politikai helyzet egész Európában
A bevándorlás - vagy az embercsempészek által a túlzsúfolt gumicsónakokra fegyverrel felhajtott "menekültek" - kapcsán jut eszembe mindig, amikor az autóbuszban mellém telepszik egy néger, amit az európai, amerikai, stb. rabszolgatartásról nem rég olvastam. Livingstone szerint az Afrikában összerabolt és aztán minden auschwitzi halálvonatot megtetéző kínzások között elhurcolt néger rabszolgák ötven százaléka pusztult el szállítás közben.
Platón helyeselte a rabszolgatartást, de a görögök "humanizálták" az intézményt.
A tudományos élet függetlenségéért tüntetett a Momentum az MTA előtt
Ezek a Belpesti zsidó kölkök azt hiszik, hogy ők fogják majd (akadémikusként) f@ingani a passzát szelet!
Erős és büszke: akkora a munkaerőhiány, hogy mégiscsak dolgoztatná a nyugdíjasokat a kormány
Az még kimaradt, hogy az erősen cukorbeteg nyugdíjasok, akik pedig már aludni sem tudnak a betegségüktől, hajnali 3-4 órakor itt tombolnak már a propin!
Erős és büszke: akkora a munkaerőhiány, hogy mégiscsak dolgoztatná a nyugdíjasokat a kormány
A helyzet az, hogy a nyugdíjasok nagy többsége menekült bele a nyugdíjba, nemhogy újra elmenjen dolgozni.
A nyugdíjasoknak az a kevés hányada, aki bírja még magát, az pedig megtalálja a módját, hogy nyugdíjasként is tovább dolgozzon!
(De mégegyszer megerősítem, a nyugdíjasok döntő többsége, örült, hogy így-úgy trükközve elérte a nyugdíjazás módját és esze ágában sincs dolgozni, inkább otthon alszik délig. És délután négykor elmegy vásárolni, hogy mégjobban feltartsa az aktívokat, akik már munkából mennének haza. Nincs kivétel.)
Kétszáznál több migráns fulladt a tengerbe
Ezekkel legalább nem lesz gondja Európának.
Remélem utolsó jó cselekedetükként még busásan eladták otthon a kunyhóikat, útiköltségre. Jó ára van "háborús övezetekben" az ingatlanoknak. Csak az érthetetlen, a tágas Afrikából miért akartak eljönni Európába egy szűk panellakásba? :)
Tökéletes szexpóz hátfájós férfiaknak
"A hátfájós nőknek ajánlott tökéletes pozitúrát egyelőre még nem találták meg." :)
Folytatódik a forint gyengülése
Csak nehogy azt gondolja már valaki, hogy Soros hírhedt devizaspekulációi nincsenek ott a háttérben. De amúgy meg jól jön átmenetileg ez a kis feltőkésítés az MNB alapítványoknak, hisz' a (pénz)piacról élnek.
Na meg most kezdődnek majd a devizatartalékból swapügylettel adott vállalkozói hitelek visszatörlesztései is.
Túl sok a szegény, megváltoztatják a létminimum kiszámítását
Hiába ez a nagy szegénységi lipsi duma, mégsem találni egy egész faluban egy embert, aki lekaszálja a füvet készpénzért, vagy megnyírja a sövényt a ház előtt.
Két éve még volt ilyen munkákra jelentkező bőven. Hát mi ez, ha nem egy kialakult jóléti állam? Vannak viszont nyugdíjas ezermester szerelők, akik a csapteleptől a szekrényzárig mindent megjavítanak 5000.-Ft óradíjért. Özvegy- és elvált asszonyok figyelem, még "házmestermunkát" is elvégeznek ennyiért! Persze számlával is ha kell! :)
(Lehet lobogtatni a fodrásznál.)
Áprilisban már nettó 226 ezer forint volt a magyar átlagkereset
Ehhez képest nem érződik ez a kraft a vásárlóerőn! Két éve jobban tömve voltak a bevásárlókocsik a nagyáruházakból kijövet.
Persze értem én, hogy most nem aprózzák el az emberek, mert mindenki lakásokat, házakat vásárol inkább. Most, hogy 60%-kal drágultak az ingatlanok, sokkal jobban megéri vásárolni ugyanazokat a lakásokat. Így gondolkodik a magyar. Hát nem igaz!
Kösz, LMP! Ezt elkúrtad! Nem kicsit. Nagyon! - Városi Kurír
Nem ingyen gyűjtött aláírásokat lmp képviselők számára a fidesz! Ez egy win-win üzlet.
Nyert rajta az ország is, erős felhatalmazású kormánya van.
Kunhalmi: az MSZP a szociális demokrácia modelljét kínálja
@Horizont: A Kereszténydemokraták között van a legtöbb polgár, ill. polgári értékrendű szavazó. Itt van mindjárt a német CDU.
Okosoggyá Béjbi, tudod, hogy nem kedvelem a buta nőket! :)
Kocsis: az ellenzék jelentős részének Soros György érdekei fontosabbak a magyar érdekeknél
Na lipsik, innentől kezdve pofa súlyba a migránssimogatásról, mert a propi is figyelve lesz. Én szóltam előre, hogy főleg magánszemélyek ellen készül a "Stop Soros" és egy-két kirakatper jól is jön a hatalomnak!
Nem fog megvédeni Bruxelles, már haldokolnak. :)
A Jobbikkal karöltve fogadta el az alaptörvény-módosítást és a Stop Sorost a Fidesz-KDNP
"Esküszöm az egy élő Istere, hogy véremet és életemet a hazáért és királyért, az egri vár védelmére szentelem. Sem erő, sem fortély meg nem félemlít. Sem pénz, sem ígéret meg nem tántorít. A vár feladásáról sem szót nem ejtek, sem szót nem hallgatok...
Isten engem úgy segéllyen!"
Nem kell a pénz?
@RonaGyuri: Ezt tudnod kellene majd hitelt érdemlően bizonyítani is Gyuszi Nyuszi!
Kunhalmi: az MSZP a szociális demokrácia modelljét kínálja
Jó nekünk a Fidesz által kínált polgári demokrácia is! A polgár pedig sosem volt liberális. A butuska Ágicica pedig elhúzhat a búbánatosba. Egyszer használatos, mint a papírzsebkendő.
Révész Máriusz: "Abszurd, hogy a kerékpáros munkába járást nem lehet támogatni"
@1magyar: (19:09) Tévedsz! A kormány minden életképes ötletet támogat, ami jól elő van készítve. Erre a célra is rengeteg uniós pénzt lehetne felvenni, elkölteni, visszaosztani! Az egész országot bele lehetne vonni. Vetekszik a projekt mérete a stadionépítések volumenével!
Ráadásul a németek, belgák, hollandok, luxemburgiak is rendkívül erősen és egyetértőleg támogatnák. Csak egy agilis, fantáziadús és menedzserszemléletű vezetőt kellene az élére állítani.
Kerékpárutak, gyalogos forgalom, babakocsis közlekedők, akadálymentesítés rámpák, le-, felhajtók, stb. Kerékpáros kölcsönzők, leadók, bérleti helyek, tárolók, munkahelyi zuhanyozók, átöltözők, konténeres öltözőhelyek, földalatti parkolóházak... Olyan széles tárháza a fejlesztéseknek, hogy felsorolni sem lehet, és mindezt országos hálózatban.
Donald Trump: "nem akarunk olyan helyzetbe kerülni, mint Európa a bevándorlók miatt"
@Peller Anikó: (20:38) Ezt hiába írod az itteni blogtársaknak. Nem értik mi az a "haza". Nem is tudják miről beszélsz, ezek "világpolgárok"!