verőce21

Egyedül tüzelt az új-zélandi tömeggyilkos
Példa nélküli ez cselekedet a keresztény világban, hogyan is kellene ill. kellett volna viselkedni már a kezdetektől fogva a betolakodó iszlám hordákkal szemben. Minden ok megvolt erre, már a begázolások kezdetén is, hiszen az arabok irtották a keresztényeket a lakóhelyeiken, építészeti műemlékeiket rombolták le, egyértelműen kinyilvánították ellenséges érzéseiket a kereszténység és kultúra ellen. Nem volt kétely, hogy rombolni, gyilkolni és hódítani jöttek Európába. Mert mehettek volna a "menekültek" az arab világon belül sokkal gazdagabb, saját nyelvüket beszélő országokba is. Hiszen mint azóta kiderült itt nem is akarják megtanulni a befogadó országok nyelvét, a beilleszkedésükről szó sincs, zárt közösségekben, no-go zónákban élnek
Végre valaki kimondta ezt nyilvánosan a nagyvilág előtt is, és éppen olyan földdarabon, amelyre senki nem számított a világon.
Szenvedéstörténet három órában – az ellenzék unalomig gyötörte két-háromezer hívét ünnepi rendezvényükön (Képgalériával)
Az ellenzék unalomig gyötörte két-háromezer hívét ünnepi rendezvényükön.
"Nehéz szavakba önteni, mit élt a stábunk az ellenzéki tüntetéssorozat alatt." A mérhetetlen unalom a tébolyult tekintettel mászkáló aktivisták látványán délután 5 óra környékén, az összellenzéki gigamegatüntetésen.
Szenvedéstörténet három órában.
Orbán Viktor: "keresztény kultúra nélkül nem lesz szabad élet Európában" – videó
"...kívánjuk Európa népeinek, hogy hulljon le szemükről a hályog, hogy lássák és értsék; keresztény kultúra nélkül nem lesz szabad élet Európában, keresztény kultúránk megvédése nélkül elveszítjük Európát, és Európa nem lesz többé az európaiaké."
A lengyel kormányfő lesz Orbán Viktor előzenekara március 15-én
"Polak, Węgier, dwa bratanki / I do szabli, i do szklanki / Oba zuchy, oba żwawi / Niech im Pan Bóg błogosławi."
Lövöldözés volt két új-zélandi mecsetnél, 27-en meghaltak
A muszlim elkövetők Párizsban 2015-ben a beszámolók szerint legalább 120 keresztény embert öltek meg, ebből a legtöbbet, 89-et a Bataclan színházban. Ezen kívül több mint kétszázan sérültek meg a támadás során, közülük nyolcvanan súlyosan.
Ez volt a kezdet.
Két új-zélandi mecsetnél is lövöldöztek, 40-en meghaltak
-1, -2, -3, -4, -5, A muszlim elkövetők Párizsban 2015-ben a beszámolók szerint legalább 120 embert öltek meg, ebből a legtöbbet, 89-et a Bataclan színházban. Ezen kívül több mint kétszázan sérültek meg a támadás során, közülük nyolcvanan súlyosan.
Lövöldözés volt két új-zélandi mecsetnél, 27-en meghaltak
Jól tették, hogy közzélőttek a muszlim hódítóknak. Semmi keresni valójuk nincs a keresztény területeken. Hülye aki azt hiszi, hogy ez a hódító vallás békésen és jószándékkal szivárog be a keresztények lakta területekre.
Aki nem hiszi, bárhol a világon, az kérdezze meg a magyarokat! Több mint ötszáz éves tapasztalatuk van erről a beszivárgó hódításról. Nem csodálkoznék, ha az ausztrál "elkövetőknek" magyar felmenői lennének.
Bedőlt az NHB Bank, milliárdok után futnak a betétesek
Nos, ki vegyen ki a bankból bedőlés előtt pénzt, ha nem a tulajdonos rokonai, hozzátartozói? Az lenne a furcsa, ha nem így történne.
Fokozódik a Brexit-káosz: újabb leszavazott indítvány Londonban
Erre a hírre meg sem mozdultak a pénzpiacok.
Ha este a halasztásra szavaznak az angol alsóházban (nagyon valószínű), az Unió vezetése szvsz. el fogja fogadni. Egyrészt nem kell az új feltételekkel újratárgyalni az ügyet, másrészt Junckernek (és a bagázsának) jól jönne, mert nem úgy köszön le, hogy elnöksége alatt csökkent az Unió tagországainak száma. No!
A nyugati "hasznos idióták" a bocsánatkérés után is követelik Orbánék távozását az EPP-ből
A Néppárt eddig jobboldalinak mondta magát, de elvei a balliberális elvrendszer szerint működnek: "Könyörgöm, akasszuk fel!"
Manfred Weber a CEU ügyét tartja a legfontosabb kérdésnek
@CsipkeRózsa: Ajjaj! Akkor most minden elveszett?
Ezen '22-ben már a 4/5 sem segít? :)
Reális az egy számjegyű szja
A közmunkások integrációját a minimálbér és a közfoglalkoztatotti fizetés közötti különbség szinten tartása, további növelése ösztönözheti. Úgy gondolom, a kigyúrt, ill. szép kövérre hízott segélyes cigányok, most versengve szaladnak majd munkát vállalni. :)
Ha rajtuk múlna, bevezetnék a kötelező betelepítési kvótát
A szavak és tettek végletesen elváltak egymástól az Európai Bizottságban. Eljelentéktelenítenék a tagállamok határvédelmi jogait, képességeit, és menedékkérő vízummal is segítenék a további bevándorlást.
Manfred Weber a CEU ügyét tartja a legfontosabb kérdésnek
Gyakorlatilag okafogyottá váltak az Európai Néppárt korábbi ultimátumának pontjai, egyedül a Soros-egyetem ügye lóg a levegőben.
Orbán-botrány: az EPP elnöke meglebegtette, lemond, ha nem veszik napirendre a kizárás ügyét
@polar450: Rosszul tudod! Nem hinném, hogy Soros röhög, több esze van annak nálad, bele is halhat a röhögésbe! :)
Idén is Budapestre látogathat Putyin
Ripityom!
Oroszországban nagyobb a lehetséges fegyelmezett, keresztény munkaerő, mint az arab és muszlim hordákban.
Előbb-utóbb belátják ezt a németek is, és véget vetnek a muszlim bevándorlók áradatának. Mi magyarok, mindig ott vagyunk, ahol a németek. Bízom benne, hamarosan létrejön az a német-orosz gazdasági közösség, amely megrengeti a XXI. századot!
Volt KDNP-vezető: Csicskái voltunk a Fidesznek
Etetik a lipsiket, gumicsont nélkül már nem is tudnak élni.
Az EPP-csúcsjelölt parancsolni, nem tárgyalni jött Orbánnal
Gyuribá' táskahordozója, ez a Weber gyerek, "parancsolni jött" Magyarországra. Na hallod már?
Orbán-botrány: az EPP elnöke meglebegtette, lemond, ha nem veszik napirendre a kizárás ügyét
Jót mulattunk mi magyarok ezúttal is. Egy kb. kunhalmiágika súlyú politikus akart "megregulázni" bennünket azzal, hogy még Gyuribá' pénzét is magával hozta CEU-nak, német adománynak cicomázva.
Úgy gondolom, Európa vezető politikusának ennél nagyobb fajsúlyú emberre van szüksége. Könnyűnek találtatott!
Merkel: az Európai Néppárt értékekről szól a Fidesz tagsága körüli vita
@advocat: (22:04) Ne is felejtsétek a lengőajtót...
...meg gereblyére se lépjetek!
Merkel: az Európai Néppárt értékekről szól a Fidesz tagsága körüli vita
Etetik a lipsiket rendületlenül. Gumicsonttal nélkül már nem is tudnak élni bolsevikék.
Weber: „elfogyott a türelem Orbánnal szemben"
Több, mint figyelemre méltó, hogy Weber a korábbi kemény hangú ultimátumokhoz képest a hét végén már jóval árnyaltabb tónusban, békülékeny módon fogalmazott a Fidesszel és a magyar miniszterelnökkel fennálló nézetkülönbségről.
Weber: „elfogyott a türelem Orbánnal szemben"
A baloldal hergeli a híveit mindenféle szemenszedett hazugságokkal.
Weber: „elfogyott a türelem Orbánnal szemben"
Az Európai Néppártnak szüksége van a Fideszre, sokkal inkább, mint fordítva! Ez a legfontosabb üzenete Manfred Weber keddi budapesti látogatásának.