Pár ezren kimentek a József Nádor térre tüntetni, annak ellenére hogy Orbán mostani formájában visszavonta a netadót.

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

pbalage
@GeoCravker: az a gáz, hogy nem fogják fel a zemberek, hogy ez a korrupció melegágya.
Ha igaz az, amit a mi Mégvéletlenülsemcsúnya Rezsibiztosunk állított, hogy azért kell, hogy lehívhassuk az EU-s pénzeket, és egy új gerinchálózatot alakíthassunk ki a jövő érdekében, akkor ebből én már simán vágom, hogy az a cél, hogy valami haver kihúzhassa a madzagot, egy másik (esetleg ugyanaz) haveri kör pedig az adatforgalomból gazdagodhasson meg.
Nem szabad semmilyen lóvé közelébe ereszteni ezeket, mert pikk-pakk, volt-nincs.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kukac50
A vállalkozásoknál a pályázatokat is elérhetővé kell tenni és azt is,hogy mikor mennyit, kinek uniós forrást fizetnek ki rá, és az adófizetők pénzéből mennyit tettek hozzá.
nemjoezigy
@tivoli: @nyanya001: tivoli, tivoli,... Isten mentsen, hogy ilyen mentalitású emberek kerüljenek pozícióba mint Te! ez rosszabb mint sok MNO-s hozzáállása.
Ha valami nem a te zsebedből kerül ki, akkor azt had vigye a -bármelyik- rablóbanda?
Tolvaj ez az összes amelyik az un. rendszerváltozás óta hatalomra került!
Pl: www.hirarena.com/a-teljes-allamadossag-ket-es-felszereset-tuntettek-el_626
MÁS: Köszönöm a tiltakozóknak, hogy kimentek az utcára. Ha ezt nem tették volna, már most számolnák az internet adót, de ahogy az orbánékat ismerem, még erről nem mondtak le!
MÁS: sajnos a kafetéria (és az Erzsébetkártya) ellen nem volt tiltakozás, pedig ott nagyobbat lehet bukni a rászorulóknak! (engem sajnos nem érint)
kkalman
Orbán kijelentette, hogy most ebben a formájában nem vezethetik be a netadót, de nem mondtak le róla. Ezért lesz nemzeti konzultáció, hogy a birkák megerősítsék, kell a netadó. A többi új adóról még szó sem esett.
verőce21
A "konzultáció" után, ellentételezésként, majd olyan "netadó" jön ki, amit már tényleg a Zembereknek kell megfizetni! :(
tivoli
@nemjoezigy: tegnap, 21:53
Bocsi, pongyolán fogalmaztam. Kimaradt a neked szócska, így lett volna helyes: Akkor nem mindegy neked, mi van vele?"
Itt konkrétan arra gondoltam, hogy hiába idegeskedünk, úgysem tudtuk, tudjuk irányítani a pénzelosztást. S igazság szerint ha jól mennek a dolgok, közünk sincs hozzá, hogy mire költik. Egy olyan felügyelő bizottság (vagy mi) kellene, amely képes lenne meghatározni a fontossági sorrendet, de tudjuk, ez lehetetlen. Ahány ember, annyi féle érdek, mindenkinek más és más a legfontosabb. De a legfontosabb a sajátja.
Egyszóval pénzt elosztani még legigazságosabban sem lehet mindenki megelégedésére, s ha nem ezzel a problémával kelsz, fekszel, sokkal nyugodtabb lesz az életed.

Egyébként figyelemre méltó a belinkelt cikk.
nemjoezigy
@tivoli: Köszönöm. De legalább meg kell próbálni tenni az ellen, amit igazságtalannak érez az ember (a kedves barátaim). Hátha olyan, vagy jobb eredménnyel jár a véleménynyilvánítás, mint az internetadó (ideiglenes) visszavonása.
De legalább jelezni kell, ha valamivel nem értünk egyet, ha már az odadelegált "képviselőink" ezt nem teszik meg.
Meg kellene próbálni a pénzt igazságosan elosztani, mert remélem azt mindenki látja, hogy a gazdagnak még többet adni az nem fejleszti a gazdaságot, mert nem arra költi (külföldre viszi, külföldi luxus cikket vásárol), ha a szegény kapná, akkor a körülményei javulnának, úgy, hogy idehaza költi és napi cikkekre, ami nagy valószínűséggel magyar kapcsolatokkal készül.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.