Furcsa kavarás zajlik a Széchenyi Bank körül, és mintha Matolcsy György jegybankelnököt is kellemetlen helyzetbe szeretnék vele hozni. A nemrégiben még Evobank néven működő NHB Növekedési Hitel Bank vételi ajánlatot tett a Töröcskei István, az Államadósság Kezelő Központ (ÁKK) vezérigazgatójának érdekeltségébe tartozó Széchenyi Bankra – írta tegnap az Origo egy dokumentumra hivatkozva.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

pbalage
@JAJMÁR: talán a postások példaképe lehetne... mert ugye mikor viszi a leveleket, akkor akkor az egyik szemével a címzést tudja nézni, a másikkal meg a házszámot.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kkalman
@Vasárnapiiskolás: A cím helyesen: ValakiK nagyon nem szeretiK Matolcsyékat. De ez jó, nem vagyok egyedül.
spu00
Most azért nem szeretik, mert azt mondták nekik, vagy olyan tények birtokában vannak, mely alapján tényleg nem lehet/szabad szeretni? Egy MNB elnököt legjobban úgy lehet értékelni, hogy szembe állítjuk az elődjének tevékenységével, s minősítjük az általa vezetett egység jelenlegi helyzetével, s ez után írjuk meg véleményünket.Így a pártatlanság látszatát mutatjuk, nem?
Egyébként Szász Károly a SOTE kancellárja lett, s ezt úgy pályázta meg.
vukkocska
Én is nagyon nem szeretem. Ma a buszon szemben ült velem egy Matolcsy szemű. Átfutott az agyamon, hogy milyen rossz lehet a bankban a munkatársaknak, mert nem lehet tudni, hogy hová néz. A szemben ülő férfinél sem tudtam eldönteni, hogy mikor néz rám, és mikor néz el mellettem. Inkább kinéztem az ablakon, annyira zavart.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.