Hatalmas különbségek vannak a 2011-ben elfogadott Széll Kálmán tervben foglaltak és a 2015-ös költségvetés valósága között. Az előre tervezettnél nagyjából mindenki többet fizet az államnak, miközben...

Forrás: Napi Gazdaság
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bakegya
De VARGA misi,vörösseggű altal alapított közhellyel húszezret osztogat,egy kioktató oldalas levélszemét kséretében a hajdan volt PM nyugdíjasoknak-akiket alíg vártak hogy ezen falakon kívöltudjanak-5-6 éve-szarházi ez az orbán-kurmány!
soljanka
" 2011-ben még az volt a terv, hogy 2015-ben már csak 1,5 százalékos lesz a költségvetési hiány mértéke, valamint 64,1 százalékra csökken az államadósság. Ezzel szemben a jövő évi költségvetés magasabb, azaz 2,7 százalékos hiánnyal, és 75,4 százalékos államadóssági szinttel számol. Ez azt jelenti, hogy a kormány korábbi vállalásaihoz képest 400 milliárd forinttal többet költ, valamint 3800 milliárd forinttal (több mint a magán-nyugdíjpénztári vagyon államosításával elvont összeg) csökkenteni kellett volna az államadósság mértékét (vagy nagyobb összegű hitel visszafizetésével, vagy erősebb forint-árfolyammal).

Szinte semmi sem valósult meg a tervekből"

De nyugodtan szavazzatok rájuk 2018-ban is, meg minden köztes választáson, meg maradjon otthon a seggeteken és nézzétek a Maonika meg Győzi összest!
B I R KÁ K.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.