Visszaadja belvárosi lakását a Belváros polgármestere. Szentgyörgyvölgyi Péter azt mondja, azért döntött így, hogy elejét vegye az ingatlan miatt indult ellenzéki támadásoknak. Elegem lett az elmúlt hónapokban abból, hogy a lakásvásárlásom miatt folyamatosan támadnak.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
Ja, visszaadta, mielőtt még ennél teltebb szaros bili is megborulna !
Amúgy meg a tünteések hatékonyan segítik elő a gerinc kifejlődését ?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
mate03
@karma1: Azt írod hatásos módszer! Hát aki ezt megette,biztos a gyomormérgezés! Csak meg kell nézni,mennyivel nőtt az államadósság 2010-óta! Amit felvettek kölcsönöket,még az unokáink is fizetni fogják! A gazdasági élet romokban,az adók az egekben! Szar világ ez,de ne csüggedj! Lesz ez még rosszabb is,ha nem zavarjuk el ezt a mocskos tehetségtelen bandát!
karma1
@mate03: Nagyon remelem, hogy a sztori es a happy end analog lesz a Karpatok Geniuszaeval es az o gyonyoru Elena nevu felesegee... Bar levay aniko nem erdemelne ugyanazt...
tivoli
@karma1: ma, 11:47
"Bar levay aniko nem erdemelne ugyanazt... " Miből gondolod? Ő a gazdasági harácsoló, az ő nevén van fél magyarország..
karma1
@tivoli: Most, hogy mondod... Es igaz: nagy valoszinuseggel neki tudnia kene, hogy a ferje nem szazas, es hogy amit csinal, az torvenytelen, buncselekmeny, es mint ilyen, hivatalbol uldozendo...:o))

A masik fele meg a lorincbaraten, hihi...:o)))
Legyen szep hetveged...:o))
mariaberta
Mondjunk bármit, de talán ennek a férfiúnak van valami tisztessége is, talán nem nagy, de ez is valami.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.