A Közélet Iskoláját azért hozták létre a szervezők, hogy állampolgári oktatással és részvételi kutatásokkal erősítsék a magyarországi társadalmi mozgalmakat. 2014 szeptemberében Indiában jártak, hogy ottani szervezetektől és mozgalmaktól tanuljanak arról, hogyan lehet mindezt hatékonyan csinálni, akár ellenséges politikai környezetben is. Alább olvasható a szervezők tapasztalatait bemutató cikksorozat ötödik része, a korábbiakat itt találod, a további részek itt lesznek olvashatók. Noha évek óta hajléktalan emberekkel együtt dolgozunk, a Mumbaiban tapasztalható lakásszegénység még minket is megdöbbentett. A közel 20 milliós városban a lakosság 60%-a él nyomornegyedekben, saját maga építette házban, sokszor a legalapvetőbb komfort nélkül. De százezrek élnek szó szerint az utcán is; az ő jogaik védelmében jött létre az Alternatív Valóságok szervezet, melynek munkája több meglepetést is tartogatott számunkra. [...] Bővebben!

Forrás: Kettős Mérce
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

m.macskosz
Nem pontosan értem, mit kell kezdjek ezzel a cikkel. Talán azt akarja sugallni, hogy szokjunk hozzá, hogy Magyarország India útjára lép, már ami a kontrasztot illeti?
Járdalakók és Tadzs Mahal vs. hajléktalanok és stadionok?
www.google.hu/search?q=india+nevezetess%C3%A9gei&client=firefox-a&hs=CDQ&rls=org.mozilla:hu:official&channel=sb&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=G5JyVKD0FoOjygO_84D4Aw&ved=0CL4BELAE&biw=1024&bih=615

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.