Kínosnak tartják a Fideszben Kósa Lajos ügyeit. A pártban úgy vélik, az ügyvezető alelnök képtelen fegyelmezni magát, elszabadult hajóágyúként viselkedik, igaz, ezt nem merik a szemébe mondani. Ugyanakkor azt is zavarónak tartják, hogy „egy párhuzamos világban él”, hétfő például jókedvűen számolt be párttársainak az új-zélandi kiruccanásáról.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mobil123
"„Már csak az a kérdés, hogy ki mondja meg neki, mennyire gáz, amit az utóbbi időben csinál”- Hát én szívesen vállalkozom rá!! :-)) Még az a maradék haja is elhagyja!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Mobil123
"„Már csak az a kérdés, hogy ki mondja meg neki, mennyire gáz, amit az utóbbi időben csinál”- Hát én szívesen vállalkozom rá!! :-)) Még az a maradék haja is elhagyja!
Toby
Gyerekek, qrwa jó volt a nyúzélandi bulesz, b***tt jól éreztem magam...hála az adófizetőknek és az adószorongatóknak, hiába na, a közpénz erősebb, mint az Euro, vagy a dollár...
Vasárnapiiskolás
@Mobil123: Miért kéne neki elmondani??? Annyi erővel beszélhetnénk e büdös zoknival!!! Különbség ZÉRÓ.
karma1
Szep kis part... Az egyik felevel elszaladt a lo, a masik fele szegyelli ezt, es nem tudja, hogymondja meg az egyik felenek, hogy ez igy egyaltalan nem jo, mikozben minden marad a regiben, es mindenki lesz@rja magasan azt a nepet, aki odaszavazta oket, ahol most vannak, es igy minden marad a regiben: a nep sziv es tur, a felso tizezer pedig hulyere szorakozza magat...

Ebbol is latszik, hogy a vezetesben szinte mindenki elmebeteg es eltorzult egyenisegu: annak a par uralkodo skizofrennek a gyava jellemu keves fideSS-es nem meri a szemebe mondani, hogy milyen ciki, amit muvelnek...
Január
Talán tud olvasni és olvas néha újságot. Persze van neki hivatalból laptopja is, még csak pénzbe sem kerül neki, hogy tájékozódjon személyét illetően.
Na, de hát mit is várunk, amikor egyeseket, ha szembeköpnek azt hiszik, hogy az eső esik.
lajospapa
Egy másik hírben olvastam, hogy a pécsi oktatófilm szerint akit megerőszakolnak az viselkedésével ki is érdemli. Hát vigyázz druszám, nehogy megkamatyoljanak!
Dr. Felipe
Koser alajos 1 millás bulikája nyúzélandon, Pirikével és a gördülő kövekkel. Csak a tömjén szentatya meg ne tudja.
Yoda69
O legalabb nem titkolja hogy mennyit lop csal, szemben a tobbi pavatancos gernyoval. Persze ez nem mentseg, az osszes kocsognek a sitten a helye.
Törölt felhasználó
Ti most tényleg az 1 milliós útján vagytok kiakadva..:) Matolcsy elmebeteg oktatására 210 milliárd megy azaz 210.000x-el több...de mondhatnék bármit. Tudom a legtöbb embernek az 1 millió jobban megfogható összeg, mint a milliárd, de egy millió az kb egy félhavi fizuja(a legálisnak..:) Most őszintén, ha valaki megteheti, hogy nyaral, akkor 1 havi fizuhoz viszonyítva mennyit költ el...Na.., ne ezen legyetek mát ki...hanem a qurva stadionokon, dohány bizniszen, 3000 milliárd nyugdíj bugán stb stb.. Tényleg elvették az emberek nyugdíját és egy qurva tüntetés nem volt. Jön egy 700 forintos netadó, aztán a fél ország tüntet. Az itt az emberek sem normálisak teljesen..:)
simmering73
Kósa Kupak Lajos Új Zélandon megtudta, hogy ki ő valójában és mire számíthatna egy demokratikus országban.
csa-csa
a helyében én is jókedvű lennék..!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.