Kínosnak tartják a Fideszben Kósa Lajos ügyeit. A pártban úgy vélik, az ügyvezető alelnök képtelen fegyelmezni magát, elszabadult hajóágyúként viselkedik, igaz, ezt nem merik a szemébe mondani. Ugyanakkor azt is zavarónak tartják, hogy „egy párhuzamos világban él”, hétfő például jókedvűen számolt be párttársainak az új-zélandi kiruccanásáról.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mobil123
"„Már csak az a kérdés, hogy ki mondja meg neki, mennyire gáz, amit az utóbbi időben csinál”- Hát én szívesen vállalkozom rá!! :-)) Még az a maradék haja is elhagyja!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Yoda69
O legalabb nem titkolja hogy mennyit lop csal, szemben a tobbi pavatancos gernyoval. Persze ez nem mentseg, az osszes kocsognek a sitten a helye.
Törölt felhasználó
Ti most tényleg az 1 milliós útján vagytok kiakadva..:) Matolcsy elmebeteg oktatására 210 milliárd megy azaz 210.000x-el több...de mondhatnék bármit. Tudom a legtöbb embernek az 1 millió jobban megfogható összeg, mint a milliárd, de egy millió az kb egy félhavi fizuja(a legálisnak..:) Most őszintén, ha valaki megteheti, hogy nyaral, akkor 1 havi fizuhoz viszonyítva mennyit költ el...Na.., ne ezen legyetek mát ki...hanem a qurva stadionokon, dohány bizniszen, 3000 milliárd nyugdíj bugán stb stb.. Tényleg elvették az emberek nyugdíját és egy qurva tüntetés nem volt. Jön egy 700 forintos netadó, aztán a fél ország tüntet. Az itt az emberek sem normálisak teljesen..:)
simmering73
Kósa Kupak Lajos Új Zélandon megtudta, hogy ki ő valójában és mire számíthatna egy demokratikus országban.
csa-csa
a helyében én is jókedvű lennék..!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.