1 milliárd 27 millió forintot vett fel 2014 májusában osztalékként Mészáros Lőrinc felcsúti polgármester, Orbán Viktor jó barátja, ám ezt elfelejtette beleírni a vagyonnyilatkozatába. Ezért most felhívta az RTL Klub Híradóját és elmondta a műsornak, mi történt.

87 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szandokan
@volvós: Azt mondja, tíz hónap alatt szerezte a 300 milliót, nem 5 hónap alatt, ráadásul keményen megdolgozott érte. A vagyonnyilatkozatában meg elfelejtette feltüntetni a csekély kis osztalékát. Nem tudom, de ha ez így folytatódik Fidesz téren, kénytelen leszek lassan az elveimmel szembe menni. Előre mondom, nem lesz egyszerű.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
spu00
@simmering73: És ezt miből állapította meg? meséljen, koromtól függetlenül szívesen tanulok.
Desischado
@szandokan: Igazad van, de tényleg felmegy az agyvizem ilyenkor! Hiába tudom, hogy nincs értelme, de behalás, amiket mond! Arról nem is beszélve, másnak a halott édesanyját emlegetni! Ha veled csinálta volna ezt, melletted is kiállnék, mert én is tudom sajnos, milyen mikor az embernek nincs anyja! Elég sokat elárult magáról ez az agyhalott némber! De egyébként nem szándékozom vele hosszan csörtézni, mert féltem a vérnyomásom és a cukrom! Meg úgy is hiábavaló, mert nem lát ki a narancsködtől!
Igen, a hozzászólásom neked szólt, de véletlenül Karmát linkeltem be, bocsi! Azt írta nekem, hogy megkönnyezte, amit írtam, nem aranyos? minden szavam szívből jött. És örülök, hogy látod, milyen a mi helyzetünk. A többit, ha érdekel, priviben írom meg. Köszi a jókívánságokat, viszonzom! Én legjobban az ikreket sajnálom, szegénykék, még olyan kicsik, nyilván keresik a nagymamájukat, és nem értik, hogy hol van. Mondd nekik azt, hogy a nagyi felment az égbe, és onnan figyeli őket, de mindig velük lesz. Ha megengedsz egy tippet, az ajándékok közül legyen valami olyan a kicsiknek, amit a nagymamájuk venne nekik, és mondd azt, hogy ezt ő küldi odafentről! Így akkor az ikrek talán könnyebben tudják elfogadni a dolgot, mert nekik a legnehezebb, az biztos. Mi felnőttek vagyunk, és nekünk is nehéz, hát még egy kisgyereknek! Remélem, segít valahogy elviselni nekik a veszteséget, és neked is! Szomorú, hogy nem lehet veletek ott az asztalnál, de lélekben ott lesz, ez biztos! Egy nagymama felbecsülhetetlen kincs, én már csak tudom. Keserves, ha elveszítjük a szeretteinket, de ahogy írtam, ha emlékszünk rájuk, akkor mindig velünk lesznek!
spu00
@Horizont: Hát, Öntől biztos nem, de még elég fiatalnak érzem, talán tisztességet még tanulhat Ön. Tudja, a remény hal meg utoljára.
spu00
@Horizont: Ilyen fiatal? Hiába, a fiatalság türelmetlen, tudás nélkül is véleményt tud alkotni, még akkor is, ha fogalma sincs a témáról.
spu00
@Horizont: Ilyenkor mi van Önnel? hízik, vagy tükörbe néz, s győztes hadvezért lát, ki legyőzte ellenfeleit semmit mondó válaszaival, vagy zavarában, hogy nem tud egy értelmes mondatot válaszként hiányos tudása miatt leírni, s inkább a primitív sértegetés álarcában tetszeleg magának, mert értelmes ember ilyent nem tesz, de ha ez Önnek megfelel?
Kellemes ünnepeket!
spu00
@Horizont: Az, hogy Önt elkerülöm, attól még nem lesz tisztességesebb ember, de ha nem tud vitaképes partner lenni, kész örömmel.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.