Fejvadászokkal keresnek új, külföldi menedzsereket a paksi atomerőmű élére a Népszabadság szerint. Úgy tudják, több száz ember érintő elbocsátás is jöhet.

Az Orbán-kabinet a paksi atomerőmű vezérkarának a lecserélésére készül – értesült a Népszabadság. Lázár János a napokban már beszélt arról, hogy fejvadászokkal keresnek új, külföldi menedzsereket a paksi atomerőmű élére. A Népszabadságnak információi szerint a széles körű menedzsmentcsere hivatalos indoka, hogy az erőmű biztonsági mutatói jók ugyan, de a rendelkezésre állás terén a hatékonysága elmarad a várttól.

A kormány lecserélné a teljes paksi vezérkart?

A valódi okokról a szakértők is csak találgatnak egyelőre. Lehetséges, hogy a kormány a paksi ügyekkel egyre kritikusabb EU-nak és az USA-nak üzenne a logikátlannak tűnő lépéssel, egyfajta átláthatóságpótlékot felmutatva. Vagy éppen Oroszországnak tenne sokadik gesztust a tízmilliárd eurós hitelhez történő mielőbbi hozzáférés reményében.

Paks független polgármestere, Süli János ugyanakkor azt mondta, hogy semmit sem tud a kormány – állítólagos – leépítési terveiről és arról, hogy menesztenék az ezzel vitába szálló erőművi vezetőket.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

magyarbakancs
"A kormány lecserélné a teljes paksi vezérkart?"
Mi meg a teljes politikai garnitúrát cserélnék-le.
Teljes vagyon elkobzás mellett.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
magyarbakancs
"A kormány lecserélné a teljes paksi vezérkart?"
Mi meg a teljes politikai garnitúrát cserélnék-le.
Teljes vagyon elkobzás mellett.
Boszi27
Talán focistákra??? Kicsit veszélyes!
pbalage
Ha mutyizni akarnék, akkor én is lecserélném az egész bagázst.
Először is aláíratnék velük egy olyan szerződést, aminek az a címe, hogy KUSS!
A régieknek nem nyomhatnám az orra alá, mert ütközhet az előző (még élő) szerződéseikkel.
papa.49
Álljon meg a ,,gyászmenet,, mit akar ez a juhászbojtár kire akarja cserélni a paksi vezérkart???
Ennek nincs ,,állambiztonsági kockázata,,???
Lézeres, megártott a lézer az 1 bitednek!!!
Senara
Lázár János a napokban már beszélt arról, hogy fejvadászokkal keresnek új, külföldi menedzsereket a paksi atomerőmű élére... Találgatok , Paks II külföldi pénzből épül , biztosíték a megtérülésre "külföldi menedzser" lehet , aki befektet a fociba , alapítványokba és még ide oda szór egy kis "alamizsnát "
Alzheimer Fauna
Miért szeretem a NER-t?
Házi feladat
Azért szeretem a NER-t, mert szolidáris, nem unalmas és mert mindig megnevettet. (Szemben a Bajnaival, aki uncsi volt, hiszen nem beszélt péntekenként vicceseket a rádióban, a vezető posztokra hozzáértő embereket ültetett: képzett diplomatát a külügyminisztérium élére, jogban jártas gazdasági szakembert a pénzügyminisztériumba stb. És bár igaz, hogy stabilizálta az ország helyzetét és tekintélyt vívott ki magának és a hazájának, de ez az ortodox felelősségteljes kormányzás sosem késztetett nevetésre.)
Nem úgy a NER. Már ahogy indult: "Azt válaszoltam a köztársasági elnök úrnak, hogy felkészültem a kormányzásra" nyilatkozta szeretett Viktorunk 2010 májusában... ez már akkor is humoros volt, de most, négy év elteltével kabarétréfává érett. Aztán az új bárói kar (miniszterek, államtitkárok, szóvivők stb.) kiválasztásakor szembetűnő volt a trend: ne értsen ahhoz, amit rábíznak és lehetőleg legyen valamilyen mentális vagy neurológiai sérülése (különleges nevelési igényűek felkarolása). Így kerültek a NER színpadára a Dumbok, Dumberek és Dumbernék: a kerényik, a matolcsik, a selmeczik... és mennyit nevettünk, ugye?
Aztán (mert ami jó, azt érdemes túlzásba vinni is) egész minisztériumot töltöttek fel futsal-okosokkal, így már nemcsak Európában, hanem a nagy vízen túl is nevetnek a NER-en. (Szerény javaslat. Lehetne fokozni a vicc poénját, ha a János kórházból kirúgnának minden orvost és a helyüket a Videoton focistáival töltenék fel, a reumatológia főorvosa: a jobbszélső, a fül-orr-gégészet oszt.vezetője pedig lehetne az orrturkás vitézi fiú (ehhez sem értene kevésbé, mint ahhoz, amit eddig csinált, ráadásul "nem hagyunk senkit az út szélén", főleg, ha rokon).
És most jön Paks. Ha szeretett Viktorunk megcsinálja azt, amit tervez, akkor javaslom az ott élőknek, hogy karácsonyra Geiger Müller-számlálót kérjenek a Jézuskától...
Ui.: Mivel én bármin tudok nevetni, nem csak a politikán, Gordon, kérlek, kapd össze magad!
T:
H:
K:

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.