A különbség aközött, ahogy mi szemléljük a dolgokat és aközött, ahogyan Magyarországon teszik, az, hogy a magyarok még mindig inkább a múltba tekintenek, a néemetek pedig a jövőbe néznek. Ez azonban nem valamiféle nyugat-európai, civilizációs vagy fejlettségi szint kérdése, mert a balti államok is a jövőben rejlő lehetőségeket keresve építkeznek – mondta Felix Matthes német energiapolitikus a legutóbbi "Paksról komolyan" rendezvény központi előadója. A német energiafordulatról kérdeztük, de az odahaza nem mumus E. Onról és a magyar kormányzati téveszmékről is beszélt.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: Boszi27
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

73
Persze,hogy a múltba tekintünk vissza,mert jövőnk az már 100 éve nincsen.És nagyon úgy néz ki,hogy még egy jó darabig nem is lesz.
Senara
Önök még mindig a múltba tekintenek, mi meg a jövőbe nézünk ...A jövőbe tekintés nem tölt zsebeket , nem ad lehetőséget mutyikra . A lényeg , egy""bölcs"""megmondta "éjszaka nem süt a nap , mi van ha nem fúj a szél " tehát Paks a jövő ?
nemjoezigy
Ez a baj, hogy az "Önök még mindig a múltba tekintenek, mi meg a jövőbe nézünk" jelentése az egész Magyarországra vonatkozik, pedig ez csak a saját zsebét tömő kormányra vonatkozik. A NÉP többsége annyira tájékozott, hogy látja -akárcsak a környező országokat nézve- a megújuló energiaforrások használatának szükségességét. Fejlesztések, munkahelyteremtések, fosszilis energiahordozók felhasználásnak csökkentése, környezet, egészségvédelem ez mind a jövőbetekintésnek a hozadéka. Erről mond le a kormány a "múltba tekintéssel".
És így károsítja az NÉPet, az országot, a környezetet, a jövőt!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.