Még Orbán Viktor miniszterelnök protokollosa is tudja, hogy a diplomáciában nincs kézcsók. Ennek ellenére a kormányfő sokadszorra emelte arcához egy női politikus kezét – írja a Bors.

Talán a miniszterelnök feszültségének tudható be, hogy kínos helyzetbe fulladt találkozása Ewa Kopacz lengyel miniszterelnökkel. Orbán a kamerák kereszttüzében Kopacz felé indult, ám hirtelen visszafordult munkatársához. Elfelejtette ugyanis elkérni tőle a virágcsokrot, amit a politikusnőnek szánt.

37 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Anna Mária
Mindig borzasztóan zavarban van nők jelenlétében.
Orbán nem képes megtanulni, hogy a nők vele, a hímneművel egyenrangúak - nemcsak a politikus asszonyok, hanem minden nő -, nincs szükség erre az ócska, nyalakodós, a nő kezét két kézzel szorongató feszengésre.
Férfitársaságban elengedi magát: dalol a sok kislány meghágásáról...
Borzalom.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Juhász István
Egyet ne felejtsünk el : A BEOSZTÁSSAL NEM FELTÉTLENÜL JÁR EGYÜTT AZ INTELLIGENCIA !!!
mate03
@Juhász István: De gondolom,azért tartják a protokoll főnököt, hogy elmagyarázza ennek a Felcsúti bunkónak,hogyan kell viselkedni!Az hogy nem tanult illemet?Hát nem csodálkozom,a szülői háttér.mindent megmagyaráz!Szégyen az országra, hogy ilyen miniszterelnöke van!
herczeg0210
Tele van a környezete "ösztönös zsenikkel" és még sincs senki aki megmeri mondani ennek a mini Szterelnöknek, hogy nem vakargatjuk a tökeinket a világ szeme láttára, nem csókolgatjuk végig fél keletet, nem vigyorgunk sajtó tájékoztatón az ismerősökre, nem támaszkodunk mint a kocsmában a címeres pulpitusra, meg egyebek.MERT EGY ORSZÁGOT képvisel és JÁRAT LE!
herczeg0210
De még az is hozzá tartozik, hogy ez nem protokoll hiba, hanem BUNKÓSÁG, még keleten is, ahova nyit!!!
herczeg0210
@Juhász István: @Juhász István: És nem lehet megtanulni még Oxfordban sem, pláne nem fél év alatt...
Bercifiu
@wagabund: Ne feledd: Szarból nem lesz vár, hiába formázod.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.