Azért írok most Önöknek, hogy ezt se olvassák el, ahogy a többi segélykiáltást sem. Gratulálni szeretnék végtelen keresztényi emberségük okán. A jól átgondolt törvényalkotással, a lógósok munkába való visszaterelésével nagyjából 200 ezer embert ítéltek lassú éhhalálra. Igaz, a tőlük megvont segélyek kellenek másra, értem én. Tudom, én vagyok a demagóg, aljas álvalami, áruló, meg ilyesmi, de azért mégis azt kívánom Önöknek, drága (effektíve drága!) keresztény, demokrata és fiatal kormánytagoknak, valamint az álparlamentben elvtelenül és esztelenül gombot nyomkodó, mindent megszavazó álképviselőknek, hogy egyszer jöjjön szembe Önökkel a valóság.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lampa laz
Ezzel a borzalmas valósággal a törvényt megalkotók tökéletesen tisztában vannak. Csak sajnos nincs ellenzék és népakarat ami megállítsa őket.
Boszi27
Én nem hallottam, hogy bárki tiltakozott volna eme keresztényi, ember és családbarát törvény bevezetése ellen. Gondolom ellenszavazat nélkül átment a szavazáson. Hiába is írnám, hogy szégyellje magát mindenki, aki hozzájárult ehhez, mert nem ismernek ilyen szót, és ilyen érzést sem. Hát tragédia. Ideje lenne létrehozni egy szervezetet (civil, -bár ezeket is utálják)- az állatmentéshez hasonlóan- ami embermentésre hivatott. A társadalom civilizáltságának egyik fokmérője, hogy hogyan bánik az elesett, szerencsétlenül járt tagjaival. Ebben biztosan legrosszabbul teljesítünk Európában. Merem remélni, hogy a 2/3-ad ezt azért nem akarta..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.