lampa laz

Az "Ördög ügyvédje" után beindult az "Angyal ügyvédje" - rettegjetek ellenzéki politikusok!
Még ezt is ellopták, mert nincs egyetlen önálló ötletük sem. Lesz itt majd angyalok szárnyvergődése a sok rágalom és valótlan állítás miatt, mert ehhez qrvára értenek.
A 90-es évek egyik menő popsztárja a 22 éves leendő helyettes államtitkár apukája
Hol csillogott a sztársága, házibuliattila, vagy a szombatestilajcsiláz buliba? Remélem a lánya is ilyen száguldó hullócsillag lesz mint a papa volt.
Gyurcsány miatt dugott Borkai
Namėė... csak nem gyurcsány adta neki kölcsön az övét, h azzal dugjon?
Több áruházláncnál leállhat a munka januárban
Sehol sem jobb a helyzet, ha ez vigasz, csak a multiknál lehet háborogni, tüntizni, de próbálná ezt megtenni egy kisebb magáncégnél valaki. Minden munkahelyen ki vannak szipolyozva a dolgozók, mert a MT. is ennek megfelelően alakította ki ember és családbarát kormányunk.
Németh Szilárd összehívta a bevándorlásellenes kabinetet
Még arra is képesek ezek az idióták, h alagutakat fúrkáljanak a kerítés alá, h riogathassák a hülyéket továbbra is. Nincs más mondanivalójuk az emberekhez csak az, h migráns
Beteg gyerekeket látogatott meg Vajna Tímea
@jesz: Amit írtál, a szívem szakad bele. Ez igazi embert próbáló feladat, kívánok nagyon sok erőt, türelmet és végtelen szeretetet hozzá, még akkor is ha mindez meg van nálatok. Tudom milyen unokát szeretni, nekem három van.
Kövér szerint tudatfoglaló háború kezdődött, aminek elmondta a célját is
Elnézve ezeket az idiótákat, nem centrum kórházat kell itt építeni, hanem diliházat. Kövér ott is megkaphatná a házmesteri posztot.
"Mindent a kormány oldjon meg? " – Schobert Norbi szerint tévúton jár a magyar nép
Mióta megoperálták rájött, h ugrálni már nem tud, segget nyalni viszont ülve is lehet.
Eljegyezték a Kiss Virág fitnesz-modellt
...és?? ...akkor ettől most csökkenni fog az áfa, mert ha nem akkor én xarok rá, h ki, kit jegyez el.
Gáspár Bea: nem tudok megszólalni az ütközés után
Bunkó cigány módjára másnap meg balhéztak a kórházban a másik autó sérültjével. Hiába a BMW, nem tudják megtagadni önmagukat, a származás erősebb.
Brutális tb-szigorítás jöhet, sokan elveszíthetik a térítésmentes orvosi ellátást
@vacsi: már csak könyöradomány van..."A korábbi alkotmányos garancia, hogy a befizetett nyugdíjjárulékért nyugdíj jár, ki lett véve az alkotmányból, nem jár semmi. Adót fizetünk és ezért majd valamennyi nyugdíjat fog fizetni az állam. A kormány holnaptól kezdve bármikor lecsökkentheti a nyugdíjat akár harminc százalékkal, mondván válság van, és csak ennyit tudunk fizetni alkotmánysértést nem fognak elkövetni, mert ki lett véve az alkotmányból és nem lehet hova menni a panasszal."
https://makronom.mandiner.hu/cikk/20190606_mi...
Brutális tb-szigorítás jöhet, sokan elveszíthetik a térítésmentes orvosi ellátást
A legnagyobb számú ellátásban részesülő kisebbségre is vonatkozni fog ez vagy elég lesz továbbra is mint eddig ha mi befizetjük tisztességesen a járulékot. Mivel, h mi finanszírozzuk azok gyógyulását is. A határontúliak meg a voksturisták már csak hab a tortán. Ehhez még jön az ukránoknak fizetett nyugdíj.
Orbán: "indulat, dölyf és gyűlölség nélkül, lélekben alázatosan, szelíden kell uralkodnod"
Erre is és minden tettére érvényes az 1x-i őszíntesége, h nem arra kell figyelni mit mond, hanem, h mit cselekszik...
Újra támadásba lendült Soros – véli a Fidesz
@RonaGyuri: ezek a szarjankók mindennap azon imádkoznak, h Sorost sokáig tartsa életbe az istenük, mert a halálával a fidesz is ki fog pusztulni.
Ez a mondat nem Sorosra, hanem ha valakire nagyon is illik akkor az orbán, ... "kézzelfogható bizonyítékát láthatjuk a gátlástalanságnak, a dollármilliárdoktól és ezen keresztül a saját hatalmától megrészegült ember meggyőződésének, hogy neki joga van a társadalmak életének átformálására."
Újra támadásba lendült Soros – véli a Fidesz
Csak a hívekhez szól ez a hülye gyerek, mert csak a soros jelszóra néznek fel kábulatukból. Mint a legújabb kutatás kiderítette a fidesz szavazói nagy részét az iskolázatlan réteg és az elnyomott vidék teszi ki. Ezeknek pedig ez az egyszerű szó pont elég, ha ettől öszetettebb lenne eluralkodna közöttük a káosz.
Németh Sándor szerint meg akarják félemlíteni, mert elmondta, hogy a jógázók démonokat idéznek meg
@Dr plágium: eldobtam az agyam ettől a cikktől, bár hallottam ezt-azt róluk, de ilyen töményen még nem. Elkeserítő, h ennyi befolyásolható, jellembeli fogyatékossággal tengődő idióta él köztünk.
Németh Sándor szerint meg akarják félemlíteni, mert elmondta, hogy a jógázók démonokat idéznek meg
@Dr plágium: engem az érdekelne rohadtúl, h mi az ami beviszi őket ebbe a mocskos szektába, mert a látványtól elborzadtok, h mennyi fiatal üli körbe ezt az idióta csaló gazembert.
Németh Sándor szerint meg akarják félemlíteni, mert elmondta, hogy a jógázók démonokat idéznek meg
Sanya, te is tudod, más is tudja, h a hit gyülekezet egy mocskos szekta. Aki ezt egyháznak nevezi az egy idióta barom, bár én hasonló véleménnyel vagyok a többiről is, mert hazug világ az amit hirdetnek. Főleg mióta a nemzet tolvaja keresztény köpönyegbe bújva lopja szét az ország vagyonát.
Éjjel-nappal fényárban úszik a Puskás Aréna
Direktre kötötték, h az űrből is lássák a földi isten művét.
Társadalombiztosítási és versenyképességi javaslatokról tárgyalnak a képviselők
"Türk Nyelvű Államok Együttműködési Tanácsának magyarországi irodájáról szóló megállapodás kihirdetéséről tárgyalnak." Ezt a hatalmas pénzszórást is ennek a húgyagyú baromnak köszönhetjük, aminek a világon semmi értelme nem lesz, csak jó sok pénzünkbe fog kerülni.
Gothár Péter a nyilvánosság elé állt: ő a színházi zaklató
Aha, + amikor a színésznő zaklatja a rendezőt a főszerepért, 20 év múlva + felháborodik, h megdugták. Most ez a divat és nem ismer korhatárt. Nehéz bizonyítani, viszont rohadtúl ki lehet csinálni vele bárkit, mert nem mindenkiről készül olyan látványos és meggyőző videó, mint a lólengő bajnokunkról.
Gothár Péter a nyilvánosság elé állt: ő a színházi zaklató
Vágta volna jól pofán, vagy akkor nyomban jelentette volna fel. De inkább az elképzelhető, h nem a nő, hanem valaki más -aki tudott a dologról- akart így bosszút állni, ami elég undorító.
Megint leszavazta a Fidesz a Zentéhez hasonló betegek megsegítését
Most rettentő gonosz leszek, de azt kívánom, h akik nemmel szavaztak mindnek legyen a családjába ilyen beteg meg azt is, h rohadjon meg mind.