lampa laz

Orbán Viktor és felesége virágot vitt Nagy Imre sírjára
Rohadt mocskos, képmutató.
"A gesztus azért is figyelemreméltó, mert a kormányközelinek mondható sajtóban az utóbbi időben elő-előfordultak olyan hangok, amely szerint elég a Nagy Imre-kultuszból, és a Nagy Imre-szobrot is az éj leple alatt szerelték le, és vitték át a Jászai Mari térre."
A főpolgármester-előválasztás jelöltjei vitáztak
@Eladott Ország: ha valaki, én tényleg nagyon örülnék Kálmán Olga nyerésének mert értelmes, széles látókörű, tájékozott, mindkét politikai oldalt ismerő. Szükség lenne arra, h a nők is helyet kapjanak végre és megmutassák, h vezetésre képesek. Ez nem tanult szakma, hanem választott tisztség. Hogy nem lesz könnyű dolga ezzel a szemét bagázzsal annak aki nyer, az biztos. Ezért azon kell dolgozni az ellenzéknek, h minél több kerületbe nyerjenek, mert nem mindegy, h hány fideszes polgármester ül majd a fővárosi közgyűlésbe.
Már százezer nyugdíjas dolgozik
És te erre büszke vagy, te húgyagyú, agyhalott barom. Sok nyugdíjas nem unalmában ment vissza dolgozni, hanem a megélhetése miatt. Ez inkább szégyen, de ezt is sikernek adjátok el, mert részben pótolják a szakember hiányt. Hogy pusztulnatok már ki ti is mint a dínók.
Elitalakulatnál képezték ki Orbán Gáspárt
G.I. Jane c. filmben Demi Moore... ha azt végig csinálná a valóságba, na akkor...tökös legény lenne...
A főpolgármester-előválasztás jelöltjei vitáztak
@Eladott Ország: asszem félreértettél, én nagyon szeretném, ha ezt paprikajancsi seggnyaló, bunkó pityut valaki kib**-há a fészkéből. Csak félő, h a 3 jelölt egymást fogja ledarálni még mielőtt komolyra fordulna a kampány. Ismerjük az ellenzék széthúzását folyamatos acsarkodását és ezek mind a jelöltjeik kárára fog visszaütni. Valami hasznos, fület megkapó programot nyomnának a kezükbe, h aki hallja felfigyeljen rá. Az ilyen -szomszédok egymásközt- beszélgetések alapján nehéz lesz kiválasztani a legjobbat. Én vidéki vagyok még sem mindegy, h ki lesz a főváros főpolgármestere. Egy pár választáson most már túl vagyunk, és jó lenne ha végre az ellenzék a fideszt győzné le és nem egymást. Ez a tróger narancsoshad úgyis minden erejével azon fog dolgozni, h kicsinálja az ellenjelöltet. Olyat kell nekik támogatni aki bírni fogja ezt a hatalmas nyomást és minden rágalmazást tudjon visszarúgni rájuk, ne h megint az utolsó 100 m-n kelljen új jelöltet beállítani, mert az előző kihullott...
A főpolgármester-előválasztás jelöltjei vitáztak
Hát ettől tarlósnak még nem kell az infarktus határán sétálnia az aggodalomtól.
Kásler Miklós szerint meg kell őrizni a magyar észjárást
Ha a hülyeség áramot termelne Magyarország energia nagyhatalom lenne...
Üres beszéd volt csak a milliárdosok felajánlása a Notre-Dame felújítására?
A pénzt illetően nálunk is pontos elszámolást készít a tolvajok fejedelme arról, h mekkora (alkotmányos költség) összeget kér vissza, sőt 1-1 beruházásból menetközben is szorgalmasan csipegeti le a neki járó részt. Gondoljunk csak a vizes vb soha véget nem érő beruházására, de lehetne sorolni napestig.
A mi kis milliárdosaink így működnek...
A fideszes Boldog István nem szeretné, hogy nyilvánosan tartsák meg a következő Pride-ot
@simmering73: azért csak gondolj bele, h milyen szörnyen érezheti magát, h titkolnia kell és nem rázhatja szabadon a valagát egy ifa platóján úgy mint a többi..
Dunai Mónika szerint "Gyurcsányék mindig csak megnehezítették a családok életét" – videó
B+, ha tudnád, h a 2.világháború után milyen szarul éltek a családok, most nem Gyurcsányt okolnád.
Kásler Miklósék szerint csak a június után született babák érnek meg 4 millió forintot
Szegény gyerekek, egy életre megbélyegzik őket ezzel a 4 millióval... már ha lesz egyáltalán olyan aki meg is kapja.
Kővel vertek agyon egy teknőst a budapesti állatkertben, videófelvétel bizonyítja a bűncselekményt
A francba, én még egy bogarat sem tudok eltaposni, h a rohadt életbe lehetnek ilyen elmebeteg emberek. Nő létere ez egy szadista állat.
Ezt üzenték Bige Lászlónak, mielőtt rászálltak a hatóságok
Ott ahol Simicskát is félre tudta állítani ez büdös tolvaj görény, a többit simán kinyírja, ha valamelyik családtagja, kedvence szemetvet egy jólmenő "cuccra". Orbánország ZRT-ként működik már 9 éve, fő tevékenysége a gyűjtögetés. Sajnos nem ismerem a TEÁOR számát..
Az LMP beintett az ellenzéki összefogásnak, külön indítanak jelölteket Pécsen
Lökött Marhák Pártja, nevet kellene már változtatnotok, SMP-re schmidtmariskapártja.
Orbán Viktor fia bevonult a hadseregbe
@dr. prédikátor: az igaz, de tudod, h ezek a csótányok milyen gyorsan tudnak szabályokat módosítani.
Bízzunk benn, h ott majd emberére talál a "kislány"...
Orbán Viktor fia bevonult a hadseregbe
Tehát nem lett belőle; jogász, focista, pap, de asszem katona sem lesz. 1x elsütik mellette a fegyvert, összeszarja magát.
Rendőrség: Nem követtünk el hibát a Viking Sigyn elengedésével
@Yoda69: Pontos a meghatározásod. Ezek a férgek el is takarítanak minden szálat polttal együtt ami orbánhoz és a neki fontos személyekhez köthető. Ezzel a tragédiával kapcsolatosan sem fogjuk talán sohasem megtudni az igazságot, mivel a mocskok érdekeltek a vigin cégbe is.
Rendőrség: Nem követtünk el hibát a Viking Sigyn elengedésével
Hát lehet, h nem követett el hibát a rendőrség, mert beleszólása sem volt/van az ügybe. A maffiózók őrzővédő tekjanija vette át azonnal az irányítást és ez biztos nem véletlen. Meg, van egy jó adag rivalizálás is a rendőrség és a TEK között, és az utóbbi erősebbnek bizonyul.
Kásler szerint Trianon miatt van annyi magyar Nobel-djas és olimpiai bajnok
@F_Viktor: igazad van, a szellemi leépülés eredményesen hozza ki nála az orbáni agymosást.
Kásler szerint Trianon miatt van annyi magyar Nobel-djas és olimpiai bajnok
brutális fizikai és szellemi leépülésben szenvedsz öreg, lehet, h 1x valamikor voltál valaki, de mára már nyomokban sem tartalmazod azt.
Novák bejelentette: 465 millió forint támogatásból 726 új családi bölcsődei férőhely létesül
Hülye tyúk, ez már megint kinek segítség... a gazdagoknak. A legkisebb unokámat ilyen családi bölcsibe tudták csak elhelyezni, havi 60ezerért. Azt mondtam földhöz verem magam, amikor meghallottam az összeget. Nem volt mit tenni, 3 család adta össze rá a havi költséget, még szerencse, h csak 6 hónapról volt szó. Az önkormányzati bölcsibe pont ennyi időt kellett volna várni a helyre.
Ennyit keresett tavaly Orbán Viktor
@menekült: elképzeltem Fatia Negra álarcos banditaként, remélem úgy is végzi majd mint az a szegény gazdag... vagy a medvék egyék meg mielőbb.
Hatalmas olajmezőt találtak Magyarországon
Heti találós kérdés, vajon kié lesz ez az aranyat érő olajmező? Biztos nem véletlen a nagy titkolózás. A gázbúvár hamarosan olajbúvár is lesz...