lampa laz

Áder: joggal lehetünk büszkék arra, amit 1989-ben elértünk
@justhpeter: Bocsánatot kérek a majmoktól. Csak a bizonyos utánzós cselekedetükre való tekintettel mertem majomhoz hasonlítani ezt a bajszos lényt. Mert hát dísz ez semmi egyéb, mert súlytalan, nincs hatalma orbánt szolgálja nem a népet. Egy nevetséges viszont jó drágán fenntartott hivatala van, amit mi fizetünk, h aztán jól szembe köpjön bennünket. Jaj, nem is elemzem tovább, mert már a lámahoz értem, így a végen az egész állatkertet végíg sértem emiatt a [email protected] miatt.
Gyengült a forint délelőtt
Az árfolyamot érzékenyen érinti a napok óta tartó hülyeség áradat.
Egy tonna lisztből készül ma a Kárpát-medence kenyere Szolnokon
A NER határokon átnyúló földbirtokosainak kenyere, az alattvalóknak. Borzalom, h már ezzel is önmagukat ünnepeltetik.
Áder: joggal lehetünk büszkék arra, amit 1989-ben elértünk
Ez a díszmajom sem értelmezi az írott szöveget mielőtt felolvassa, mert ilyen baromságokat mer mondani,
"Harminc esztendővel ezelőtt a szabadság magját vetettük el." ...még ha így is lenne, de nem igaz, viszont azóta is folyamatosan tapossátok ezt a magot ne hogy véletlenül kicsírázzon és szárba szökjön, mert akkor nektek harangoztak. Pedig eljön ez a pillanat és úgy fogtok eltűnni, mint szar a lefolyóban.
Nacsa Lőrinc: Európának újra a kereszténység mellett kell döntenie
@RonaGyuri: orbánnak ilyen agysejthiányos, taknyokra van szüksége akik nem képesek önálló gondolkodásra, így vakon és süketen képesek kiszolgálni a húgyagyú vezérük minden elvárását.
A második cikkhez, az elmebeteg szószerint értelmezi és hajtja végre a közmondást, h itt kő kövön nem marad, se fa, se fű, csak szobor és kőtenger...
Merkel: az Orbán kormány jól fekteti be az EU-s pénzeket
@F_Viktor: Mutti belefáradt már a húgyagyú folyamatos fegyelmezésébe (ez még az apjának sem sikerült) ezért átadja a fiataloknak az "ostort".
Merkel: az Orbán kormány jól fekteti be az EU-s pénzeket
Merkel ünnepelni jött, bár ez a mondat elég gyagya volt tőle, de a bunyót rábízza a finnekre mint soros elnökségre. Ők már megüzenték a csutinak, h nem lesznek kíméletesek vele szembe. Meg még van pár kötelezettségszegési eljárás is ellenünk úgy, h edzhetnek a fiúk, lesz pár izzasztó meccsük hiába istenítik a 7 gyerekes családanyát.
Kásler: Szent István meghatározta a magyarság helyét a világban
B+, ne Szt. Istvánról elmélkedj, hanem a szentekről elnevezett kórházaid -meg a többi- helyzetével foglalkozz, h ne a lepukkadt, penészes, poloskás, baciktól hemzsegő, büdös, mocskos, személyzet hiányos intézményekbe kényszerüljenek be a betegek gyógyulást remélve meghalni. Orvos létedre szégyelld magad, h semmit nem tettél az egészségügy érdekében. Magyarság kutatás, az kell(?) milliókért, te idióta.
Kína nem akar tovább a világ gyártóbázisa lenni
"Kína nem akar tovább a világ gyártóbázisa lenni, elindult a tudásalapú versenyzés irányába"
Nem baj, majd jönnek orbánisztánba gyártatni. Az oktatást már ennek megfelelően alakíttatta át a kedves vezető. Elég ha van két keze, robotmunkához az kell, nem ész.
Rohammunkában, éjjel is aszfaltoztak a Kossuth téri emlékmű körül
Komoly tűzfalat sikerült felhúzni az utca végére, ezt még az autósok is észreveszik.
Orbán Viktor is alig talál szavakat arra, amit az alkotmányos jogállammal művel
Egy nagyravágyó, hatalommániás, elmebeteg tolvaj, aki a függőségét rajtunk éli ki.
Demcsák Zsuzsa házából 10 millió forintnyi ékszert loptak el – Közeli ismerőse lehetett a tolvaj?
Esetleg a zidiaiférj? Lehet, h csak ezért jött el hozzá. Legközelebb ne a vagyonnal fogjon fiút magának.
Szexuális zaklatással vádolják a momentumos Donáth Annát, reagált a politikus
@karma1: Agyrém, h hogy tud ez a tábor ennyi aljas hazugságnak bedölni, h nem fordul ki a gyomruk ezektől az ocsmány álhírektől. Szinte elképzelhetetlennek tűnik, h valaha még normális ország leszünk, tisztességesen gondolkodó emberekkel.
Szexuális zaklatással vádolják a momentumos Donáth Annát, reagált a politikus
Zaklatott diáklány nem létezik, csak a szemét névtelen szennylapíró, mert újságírónak nem lehet az ilyet lényt nevezni. Perek sorozata sem zavarja ezeket a patkányokat, hiszen abból a rengeteg lopott pénzből amiből üzemeltetik ezeket a mocsok kiadókat, ki tudják fizetni. Az ilyen lejárató irományokból viszont látszik, h milyen és mire éhező tapló, buta, bunkó olvasótábora van a fidesznek.
Szigorúan keresztény életvitelű takarítónőt keresnek egy szombathelyi iskolába
Ott vannak az apácák, ők megbízható keresztények, ha az isten úgy akarja meg a pap is, akkor érte mindenre képesek. És van még egy előnyük, mindenről hallgatnak mint a sír.
Kövér szerint az a jó magyar, akinek 3-4 gyermeke, 9-16 unokája van
"három-négy gyermeke, 9-16 unokája van"... öreganyád retkes picsáját nézd te tenyészállatnak.
Asszem hamarosan hiánycikk lesz a fogamzásgátló pirula is a szaporulat elősegítése érdekében...
"Ez a járadékon hizlalt réteg alkalmatlan a fejlődést biztosítani"
Mi van itt, h egyre több közgazdász meri kritizálni ezt a kereszténynek hazudott családbarát, tolvaj fostakicska kormányt? Mi itt laikusan már 2010 óta ezt visítozzuk, h szétlopják alólunk az országot, már lassan minden a nevükön lesz, csak mi nem. Csak a sok analfabéta meg a pénzzel kitömött narancsos csürhe érzi úgy, h itt kánaán van, mert hát nekik tényleg az van, ...még egyenlőre.
Megleckéztették a mozgássérült parkolóhelyet elfoglaló terepjáróst a budaörsi Auchannál
@menekült: Egy ici-pici piros pontot kaphatna most érte a bunkó, ha ő tette volna...de mint tudjuk ezek mindent és mindenkit gyűlölnek, akit a húgyagyú főnökük elutasít.
Nyakunkon maradt a dinnye
Reklamáljanak a görögdinnye formájú csuti dögnél, h ne lopjon annyit és ne a sportra szórja el az adóinkat+a zúniós pénzeket, hanem adjon nekik fejlesztésre. Ne a vásárlókkal akarják kizárólag mindezt megfizettetni. Amúgy meg fulladjanak bele az ízetlen, (rágó)gumis dinnyéjükbe.
Dinnyeháború: Reagált a Lidl drasztikus árcsökkentésére az Agrárkamara
A dinnyefejü fideszparasztokat érinti ilyen érzékenyen biztos, h keveset keresnek rajt.
Vajna Tímea: "Félek, hogy egy csóróba szeretek bele"
Még ez sem elég neki?
"Vajna Tímea havi 4 milliós fizetést kap elhunyt férje egyik cégében
Andy Vajna özvegye társügyvezető lett, de önálló aláírási joga nincs." ???
Vajna Tímea: "Félek, hogy egy csóróba szeretek bele"
Az öreg pocok azért megszívatta rendesen a vagyonnal. Itt kell "rohadni" neki amíg nem zajlik le a hagyatéki eljárás, a tengerentúl meg nem jut hozzá amíg nem szerzi meg hozzá az állampolgárságot, vagy ha nem akkor jó vastagon adózni fog belőle. Az is lehet, h a vén adócsaló tartozásait is ebből a hagyatékból fogják elvinni. Erre szokták azt mondani, h a könnyen jött pénz, könnyen el is úszik.
Vajna Tímea: "Félek, hogy egy csóróba szeretek bele"
Ott van DR. annak legalább már ismered a kezét, meg a járását... Mégis csak ő fedezett fel, ha nincs, ma nem lennél köztudott.. amúgy senki vagy
Tévéstáb ment a kutyakínzó nő házához – nem volt benne köszönet
Ez nem semmi, a szadista vén lotyót nem testőrök (kutyák), hanem a rendőrség védi a mi pénzünkön. Ja, h a menye bírónő !(?) Legalább is a facén ezt írták, mert így már érthető...vagy nem.
Így reagált a Coca-Cola arra, hogy a Hit Gyülekezete nekiment új plakátjainak
Szarjankó a te és az undorító szektád sokkal inkább elítélendő erkölcsileg.