lampa laz

Nincs magyar a világ 500 legjobb egyeteme között
Végül csak sikerült neki, 8 éve ezen dolgozott ez a csuti görény...
Erős kritikát kapott a debreceni BMW-gyár
@Horizont: (6:55) puhos mindig előre gondolkodik. Az ukránokat csábítja ide a következő választásokra. Gondolj bele hány állandó lakója lesz majd annak a kis munkásszállásnak. A környező települések lélekszámai is ezrével fognak nőni. Két legyet üt egycsapásra, talán akad majd köztük szakember is, de leginkább szavazó, mert ez a rohadt dög az utóbbira hajt.
11 éves kislányt molesztáltak a Szigeten – videó
"a férfi a gyanú szerint bemászott a kislány sátrába," ...egyértelmű, h az eszetlen szülő a felelős, ha már kivitte magával bulizni az agyatlan akkor aludt volna valamelyik a gyerekkel. Még nappal sem hagynám felügyelet nélkül magára egy percre sem ilyen helyen. Rugnám szét a p**csáját az ilyen szülőnek.
Lebontják a Fővárosi Vízművek toronyházát
@Eladott Ország: Ha már lassan minden szakmára vendégmunkást kell keresni, mert nálunk elfogy a jónép, akkor egy igazi ütős tüntetésre is lehetne ilyen gyakorlatias "szakikat" hívni. Velük biztos többre mennénk mint a nálunk ellenzéki szerepbe bújt fidesz bérencekkel. Lehet, h előbb, utóbb össze fog érni a két ország tüntetéshulláma...
Egész éjjel kutattak túlélők után a genovai hídomlás helyszínén
@szódabár: az készült "műalkotásokra" vonatkozóan írtam. Amúgy manapság a magasépítésekről is potyognak szegény munkások.
Háromszáz katolikus pap követett el több mint ezer szexuális zaklatást
Beszüntetni az egyházakat! Ferdehajlamú korcsok választják a papi hivatást.
Egész éjjel kutattak túlélők után a genovai hídomlás helyszínén
Az olaszoknál is úgy épített a maffia utakat, hídakat, mint nálunk a fidesz aminek az alapjaiból leginkább a pénz hiányzik, mert nem beépítve, hanem kilopva lett belőle. Volt egy olasz filmsorozat, ha jól emlékszem Véres út volt a címe, hűen ábrázolta a valóságot, ami ma is megállja a helyét.
Részvétem a baleset elszenvedőinek.
ELTE, szégyen a neved
Még mindig nem hallani azoknak a diákoknak a felháborodását akik ezt a szakot választották. Ébresztő, bezárt a sziget...
Gyurcsány felesége szerint az orbáni politika része, hogy megbüntették férje cégét
@csipetke: (15:51) Ezen besírtam a röhögéstől, annyira találó...
"orbánné,aki leginkább úgy jelenik meg,mint egy szabadnapos Jehova tanúja."
Ilyet sem sűrűn látni – ezzel a trükkel tartotta távol az esküvőjétől családtagjait Weisz Fanni
Ez aljas dolog volt, bárki, bármi legyen is az oka.
Fanni fogsz te még anyád vállán zokogni, mert ő örök, de 1 pasi nem..
Megszólalt a nő, akinek extrém hülye módon szorult be a feje egy kocsmában
Basszus, a pasik sem, de egy részeg nőnél ocsmányabb nincs a világon. Aki meg ilyen "mélyen" tud csak aludni, azt hagyni kell amíg megfullad, mert ezek számára nem létezik olyan mennyiségű pia ami átsegítené a "bánatán."
Hivatalos: a Kaspersky potenciálisan veszélyes, Magyarországon is megkezdődött az elhárítása
Kissé megkésett az ügy, mert az oroszoknak ennyi idő elég volt a kompromittáló adatok bespájzolására. Törpediktátort így még szorosabban tudja magához ölelni putyin.
Orbán Viktor a horvát miniszterelnökkel tárgyalt
@Commenter: gondolod, h kell ez a dög valakinek is? Nekünk sem, csak nem tudjuk még, h hogyan szabaduljunk meg tőle.
Az öreglányok azt pletykálják, h van ennek a kancigánynak ott rengeteg érdekeltsége, ingatlan, sziget, luxus jacht... meg tudja isten még mi nem, ez már hazajár oda is.
Kitartanak Bukarestben a kormány távozását követelő tüntetők
@Clavigo: Na, pont erre voltam kíváncsi, h ez tükefaßfej nem ideges-e nagyon a román korrupció miatt... a magyar miatt nem kell neki, mert itt nálunk szabad lopni az "elitnek", ez meg abba a klubba tartozik. Sok sikert kívánok a román tesóknak.
Mintha megszűntek volna az ellenzéki pártok vidéken
@Horizont: ...igen, fantasztikus hatása van. Az egészben az a legszomorúbb, h mi emberek tehetünk arról, h ilyen szörnyű politikusaink vannak és mi emberek tehetünk arról, h nem teszünk ellene semmit.
Elhunyt Kerényi Imre
Bocsánat, de nem rázott meg a halála, főleg ha visszagondolok az elmúlt 8 év alatti munkásságára.
Több tízezren tüntettek Bukarestben a kormány ellen, könnygázzal oszlattak a rendőrök
Nálunk is elkellne egy ilyen segítség. A lesajnált románok már ebben is előttünk járnak.
Az ELTE tudomásul veszi és tiszteletben tartja a kormány döntését, hogy bezárja az egyetemen a genderszakot - Qubit
És hol vannak a hallgatók..., ha már az egyetem vezetői az alázatos qurvát játsszák, h lefekszenek a rendszernek, vagyis ennek a skizofrén őrültnek? Se vélemény, se ellenállás, ezért tehet meg mindent velünk.
Az ELTE tudomásul veszi és tiszteletben tartja a kormány döntését, hogy bezárja az egyetemen a genderszakot - Qubit
És hol vannak a hallgatók..., ha már az egyetem vezetői az alázatos qurvát játsszák, h lefekszenek a rendszernek, vagyis ennek a skizofrén őrültnek? Se vélemény, se ellenállás, ezért tehet meg mindent velünk.
Orbán már az övéit tapossa és bárki sorra kerülhet
@Commenter: neeem, nem egy újabb fideszes idiótára gondoltam, ments isten, hanem, h egymást falják fel, h még a cafrangjaikból se maradjon semmi, nehogy valaki újraélessze ezt a rohadt brancsot mégegyszer. Gyűlölöm őket.
Orbán már az övéit tapossa és bárki sorra kerülhet
@Commenter: akik kiesnek a pikszisből azok is mind kussolnak, nem mernek szembeszállni a csuti görénnyel, mert a bankszámláikat nem nullázta le egyiknek sem, legfeljebb hátrébb lökte őket a sorba. Ennek az őrületnek csak akkor tudna vége lenni, ha az elmeroggyant hatalma ellen irányulna a belső taposás. Azzal, h a patkány erőből irányít és tápos, a hatalmát erősíti a táborán belül.
Orbán már az övéit tapossa és bárki sorra kerülhet
@kokopelli: Jólenne nekik valami gyorsító a rothadáshoz, h mielőbb lebomlójának nyomnélkül.
Orbán már az övéit tapossa és bárki sorra kerülhet
"Orbán gondolkodásában nincs állandó érték, nincs fix identitás, nincs lojalitás, nincs kötődés, emberei felhasználhatók, egymással szembeállíthatók, majd „fogyasztás” után sörösdobozként eldobhatók. Éppen ezért jelenleg tényleg senki sincs biztonságban."

Mert egy velejéig romlott, gonosz, hatalommániás őrült...
Eljátsszák, mintha volna értelme a rendkívüli parlamentnek
Nem, h nyári szünetben, de még aktív parlamenti időszak alatt sem tudnak érdemi munkát véghezvinni, mert a fideszesek ßarnak bele az ellenzéki inditványokba. Olyan halott ügy mind, mint az ellenzék maga.
Átadták Kisvárda új stadionját, amely 120 millió helyett a hússzorosába, két és félmilliárdba került
1 "kissé" elszálltak az alkotmányos költségek, na... lehet, h ez a fránya infláció tette? Mindegy is, mert nem fogjuk megtudni kinek a zsebét hízlalta az ellopott összeg, viszont sejtjük.