lampa laz

"Amíg Soros emberei ülnek a bizottságban, fennáll a nemzetbiztonsági kockázat" – a Fidesz nem vesz részt a nemzetbiztonsági bizottság mai ülésén
Hány évszázad kell majd, mire kiheveri az ország ezeket a szellemi toprongyokat?
Azt írták a mai lapok, h kihalt az utolsó fehér rinocérosz, sajnos, de a kezdetleges változata itt él köztünk némethszilárd változatban.
Vágó Gábor: Gyurcsány beviszkizve, részegen tárgyalt az ellenzéki pártokkal
pödör bajusz, Gyurcsánnyal ellentétben inkább te nézel ki mindig úgy, mint aki be van nyomva, vagy másnapos. Egyetlen megnyilvánulásodat sem tartottam eddig számottevőnek, ezt sem, mert a problémák kezelése nálad szárazpogácsa szinten van.
Szél Bernadett: nincs meg a kormányváltáshoz feltétlenül szükséges közeledés
Elmehettek ti mindannyian a jó büdös picsába. Ti nem a fideszt, hanem egymás akarjátok legyőzni. Milyen politikusok azok, akik nem értik, és hallják meg a választók akaratát. Összefogás, bßátok már meg egymást, barmok.
Nyíregyházán leszakított egy reklámtáblát a szél
"Nyíregyházán egy reklámtáblát szakított le a szél," ...azt a plakátszaggatóját ...biztos valami idióta fideszes lógott rajta azért tette.
Mintha szalmaszál lenne, úgy roppantotta ketté a viharos szél a beton póznát
Ugyan már, a szélnek ehhez semmi köze, ez az oszlop kósa munkássága lőtt hajolt meg...
Jó napot kívánok! Önt megfenyegette Magyarország miniszterelnöke! « Mérce
Eddig hiányoltuk a fidesz programját, hát most elmondta az elmeroggyant, h mit fog tenni, ha nyernek.
Tiborcz István üzenete: Mindenki leszophat!
...szopsz te majd rendesen a gyakorlatba rühes, a rácsok mögött, sőt még a korpást is tágítani fogják, hashajtóra nem lesz szüséged, csak liberóra.
A Fidesz közelébe került Czeglédy cégének irodaháza
...f@sza, a halott még ki sem hül, az örökséget máris ellopják
Elégtételt veszünk! Orbán megfenyegette az ellenzéket és az ellenzéki szavazókat
Így csak egy diktátor fenyegetőzik, ezzel bemutatta milyen "édeni" jövő vár ránk, aki ezt szeretné szavazzon erre a korcs dögre, - most még leírhatom, 04.08 után már nem!
Hátborzongató tényfeltáró videó készült arról, hogyan adta el Orbán Magyarországot Putyinnak
Uhhhhh, ez tényleg erős még nekünk is, akik már rég rájöttünk orbán erős vonzódását illetően putyin és az általa kialakított hataloma iránt, amit nem is átallott kimondani.
Baukó Éva brutális melleket villantott
Kokárdát csak azért nem tűzött a csöcsére, ne hogy kifolyjon a lé.
Itt a román miniszterelnök március 15-ei üzenete a magyarokhoz
Hollod csutirém? Így nyilatkozik egy értelmes politikus, miniszterelnök. Nem lázít, nem megbélyegez, nem harcra szólít fel, hanem egységre, elfogadásra, békére, normális együttélésre.
Menetelmi joga miatt szabadlábra helyezték, majd nem sokkal később ismét őrizetbe vették
@nusika: ...ez a nap kérdése, őt miért, ezt miért nem? Mert telhetetlen lajos kinézte maguknak a jól tejelő Czeglédy céget is, mert fideszéknél ezt így szokták, ami kell azt elveszik bármi áron. No, meg sok borsót is tört az orruk alá C. Csaba.
Mától könnyebben juthat az állami ingyenmilliókhoz
Dússzemöldök kató, akkor ma ünnepi nyitvatartás van a bankokban?
Ezeket a könnyítéseket már megint magatokra írtátok, mert h a nép egyszerü gyermeke részére van benn svédcsavar, az szinte biztos.
Kósa Lajos elindult Debrecenből a Békemenetre
A birkák ma az "égbe" mennek... és ez jó, mert onnan nagyot lehet esni.
Menetelmi joga miatt szabadlábra helyezték, majd nem sokkal később ismét őrizetbe vették
bezzeg a nemzet BMW-s lajosa él, virul és lop tovább... ma éppen békemenetelni fog a semmibe...
Orbán Viktor megható üzenetet intézett a Kárpád-medence összes magyarjához
@nemkati: ..."jól bepálinkázott..."."és szemeket áztató" - erről mindjár a nemzetes asszony jutott eszembe napszemüvegben...
Orbán Viktor megható üzenetet intézett a Kárpád-medence összes magyarjához
Miről okádik ez az elmeháborodott törpe diktátor, valaki érti? Még h megható, beszarás... fél, h nem lesz meg a 2/3-a, így könyörög a milliárdokért megvett határontúli fidesz hívőknek, h rá szavazzanak. Hazudik, mint mindig,
Ezrek várhatóak a határon túlról Orbán március 15-i beszédére
Hát a tavalyi "hatalmas tömeget" -akik kíváncsiak voltak ennek az elmeroggyantnak a beszédére- az idén felül kell múlni, mert a birkák a végén még elbizonytalanodnak a választás előtt vezérükbe vetett hitükbe. Arról már nem is beszélve, h ennek a dögnek is az elzsírosodott máját tovább hízlalja a büszkeség, h lám a nép velem van. Ja, de milyen az a "nép" akik ezt a tolvajt éltetik...
Balog Zoltán irodalmi díjat adott Lezsák Sándornak, a parlament alelnökének
@karma1: (7:04) Azért most kapja ez a faß, mert ha nem nyernek ápr. 8-án, akkor 12-én nem fog tudni már József Attila díjat osztogatni. Most mindent lezavarnak, lenyúlnak amit még lehet, ha nyernek akkor meg folytatják tovább a lopást, népnyomorítás.
Balog Zoltán irodalmi díjat adott Lezsák Sándornak, a parlament alelnökének
Az írói munkásságát nem ismerem, de a politikában végzett tevékenysége alapján el tundom képzelni milyen lehet. Osztom @karma1: véleményét, egy zsák szar.