lampa laz

Novák Katalin bocsánatkérésre szólította fel a svéd szociális minisztert kritizáló Twitter posztja miatt
Te repedtsarkú idióta, a torzszülött politikai döntéseiteket kritizálta a svéd miniszter, joggal. Miért kérne bocsánatot az országtól, hiszen mi is tudjuk, h mekkora barmok vagytok. Igen, katóka csak az a hülye 2/3 élvez el a bejelentéseitektől, mert az a dolguk, mert van egy réteg, nekik jár ami másnak nem. A közmunkások a multiknál szalagon gürizők, a minimálbérből élők hogy a szarba tudnák teljesíteni az elvárásaitokat a pénzért cserébe? Na ugye, mindig csak magatokra gondoltok, h a rosseb enne meg benneteket már.
Felmérés: a fiatal felnőttek örülnek a csoknak, építkezni azonban nem akarnak
Csak a lopásaikról készítenek maguknak hatástanulmányt, h lássák annak nyereségességét. Ezeknek a szépen hangzó családsegítő programoknak is ők a nyertesei. Kispénzű ember ha ebbe belevág, bele is döglik, mert úgy el fog adósodni, h még az unokája is ezt fizeti. Ezzel családok életét teszik tönkre, mert ha a csok kedvéért meg is jön a kedv a házasságra, gyerek vállalásra, pár év elteltével az eladósodás ezt mind tönkre fogja tenni. Kedves hölgytársaim, akikkel felvetetnék ezt a rengeteg csábító milliót, jól gondoljátok meg, mert ti maradtok ott a végén gyerekekkel és adóssággal a nyakatokban, egyedül.
Spermium alakú O1G-szobor tűnt fel a Parlamenttel szemben
https://www.mandiner.hu/cikk/20190213_a_ner_m...
"A NER egy igen sokoldalú lény: naponta érezned kell a rothadás szagát, amely belőle árad, és ha hűségedet nem bizonyítod, megharagszik rád, elhanyagol."
Novák Katalin a Facebookon írta meg, hogy nem tetszett neki az ATV-s interjú
Az alábbi szarcsatornák egyikébe kellett volna diadalt hánynia. Varga NER társ is elismerte -repült is érte, mint fészkéből kieső veréb-, h csak az ellenzéki oldalon van hiteles tájekoztatás. Ehhez nincs hozzá szokva a dagadt seggü katóka.

https://magyarhang.org/gazdasag/2019/02/13/me...

A fenti cikket már megint nem engedte beküldeni a propi.
Demeter Mártát nemzetbiztonsági kockázattá nyilvánították
@Aki Én: Nagyon jóóó és pont emiatt olyan retkesek, h nem lehet őket átvilágítani. Azt hiszik ha köpik , gyalázzák a mostani ellenzéket azzal elfedik a mocskos múltjukat, pedig dehogy, mert ezek a tetvek az igazi nemzetbiztonsági kockázatai az országnak.
Demeter Mártát nemzetbiztonsági kockázattá nyilvánították
Ideje lenne már az ország miniszterelnökét is átvilágítani, mert nagyobb nemzetbiztonsági kockázatot jelent az ország számára, mint DM. Kétes hírű oroszokkal, arabokkal, törökökkel kupeckedik, lop, csal, hazudik, asszem elég lenne ennyi ok is hozzá, h végre lássuk mi van a hája alatt.
Szívbetegsége miatt elhagyhatja a börtönt a Dózsa György úti gázoló
De jó lenne tudni, h mennyit kapott ez a nagyon "lelkiismeretes" orvosszakértő. Azé a jogsiját meg a legújabb merci modellt is tessenek neki kijárni, a sebességkorlatozásokat meg feloldatni amerre jár...
Nemzeti konzultáció vs. valóság: Orbán a kérdések jó részét lehúzta a listáról
@Aki Én: Így van ahogy írod, mert most sem tette hozzá a degenerált, h mi az apja fszból fogja, vagyis fogjuk fedezni ezt a qurva nagy bejelentését, mert ez nem kevés pénzünkbe fog kerülni, főleg ha az idióta sportlétesítményeit, a határon túliak pénzzel tömését, az ukránoknak kifizetett nyugdíjat, szoc.segélyt, stb.is mind-mind nekünk kell állnunk. Az csókos haverjai gazdagodásáról már nem is beszélve, mert ezeket is mi fizetjük. Mindenkinek saját döntése, h hány gyereket akar de, h ilyen módon alázzon meg nőket, h ha "tenyészállat" leszel akkor ilyen, olyan juttatás kap érte cserébe, a gyomrom fordul ki ettől az ocsmány féregtől.
Nemzeti konzultáció vs. valóság: Orbán a kérdések jó részét lehúzta a listáról
Na most a magyar "kánaán" bejelentése után a svájciakat meg a gazdag arabországokat eszi a sárga irígység. De mint tudjuk volt már 3 szoba, 4 kerék is, a falak leomlottak, a kerekek meg elgurultak, akár csak a gyógyszerei ennek az agyalágyúlt baromnak.
Negyven tudós és művész csatlakozott az MTA feldarabolása elleni Nyilatkozathoz
@Csizmás Kond: Gondolom a professzorok Batthyány körére gondolsz, akik orbán valagmelegét élvezik. Ezek mind kivénhedt, begyöpösödött bakegerek, akik már nem a haladó szellemi tudósok munkájat segítik, kizarólag orbán agyament eszméinek támogatói.
Fekete kordonnal zárták le a Várkert Bazár környékét Orbán évértékelője előtt
Ennyire nevetségessé még Zoli bohóc sem tette magát mutatványával, a cirkuszban, mint ezek a kancigannyal az élen.
Story Gála 2019: sztárpárok, ruhák, díjazottak
@adrenalink: ... igen, ő volt a legjobb, mert gúnyos és humoros karikatúrája volt az egész magyar celeb és sztárvilágnak, nagyon kevés kivételtől eltekintve.
Polyák Lilla gyereket akar szülni 16 évvel fiatalabb párjának
Lillácska, 42+10=52, 27+10=37, 52+10=62, 37+10=47... ez a pasi még mindig fiatal lesz, amikor te hozzá képest már öreg. Pár év és újból elvált asszony lesz belőled, babával, vagy anélkül.
Náray Tamás kitálal – Búcsú értelmetlen pofozkodással
Ilyenkor tényleg sírok...
"Szomorú a történetben, hogy Magyarország ismét elveszített egy tehetséges alkotó embert, aki a világban öregbítette hazánk hírnevét. Magyarország sokat veszít Náray Tamás távozásával:
Felesleges találgatni, sajnos nem ő az első, és nem is utolsó zseniális adottságú magyar, akinek a szoba már nem az ízlésének való, ezért –mert megteheti, mert bárhol tárt karral várják–, itt hagyja ezt az ezer sebtől vérző kis országot."
A Fehér Házban reggelizett az egyik magyar milliárdos
No, de ilyet?!?! Mi az, h nincs ott az ország zsenikéje, mészáros, aki pár év alatt lett dollár milliárdos, ezek a fasorban sincsenek az ő teljesítményéhez képest. A kisújját sem kell megmozdítania, mégis hullanak az ölébe a cégek milliárdokkal együtt.
Dunai: A Gyurcsány-kormány elvett egyhavi nyugdíjat, háromszorosára emelte a gáz árát és kétszeresére az élelmiszerek áfáját
Most ébredtél az amnéziából, te agyatlan kócospicsa, hogy dugnád föl magadnak azt a párszázalékos nyugdíjemelést, amit van pofátok évről-évre adni. Nem Gyurcsányra kell mutogatni, ti vagytok hatalmon már 9. éve, a jelenről rebegjél, te idióta barom.
Kitört a botrány az elhallgatott Music FM székházában
Ezek tarhülyék mindannyian a bunkóképzőbe szereztek diplomát. Nem véletlen, h undorodik tőlük az ember.
Benkő Tibor szerint Székesfehérvár lesz a magyar katonák fővárosa
A minidiktátor így vitte haza és állította maga és hatalma mellé saját védelme érdekében -Orbán megyébe- a magyar katonaságot is.
Orbán: minden nagy döntéssel várjuk meg az EP-választást
@Horizont: Félek, h lesz neki sok-sok 5000 Ft-ja, amivel szavazatokat tud vásárolni, mind a két választásra. És megint ezek a szerencsétlenek idióták fogják eldönteni a jövőnket.
Közös programot indítanak a V4-ek Németországgal a migráció megfékezésére Marokkóban
@Gauntlet: egyrészt, mert Babisnak komoly befektetései vannak Magyarországon, másrészt, mert pont olyan tolvaj mint a mi szarkánk.
Elképesztő összeggel lepi meg a helyi időseket Székesfehérvár polgármestere
Ez Orbán megye, ahol mészarosé minden (?) Ezeknek a hülye "vén qurvák"-nak... -idézet 1 polgármestertől-... még a libidójuk is biztos megemelkedett, amíg a kezükbe nyomta ez faszjancsi polgármester azt a szart sem érő ötezrest. Borzalmas, h ennyi pénzért is meg lehet ma vásárolni embereket, 1 rohadt szavazat miatt.
Nagy Feró azt mondja, aki még egyszer „hülyeséget” ír a magyar egészségügyről, azt nyakon vágja
A mellékhelyiségben találkozott a csótányokkal, biztos azok kényeztették... végül is közéjük tartozik.
Az MTVA vezérigazgatója szerint 23 millió forintos kárt okoztak a székházban az ellenzéki képviselők
@Nessy: Ha rezsi sziszi ötletét ültették át ide is akkor lesz még a keret alatt egy szélesebb sárga csík, ahol egy számláló mutatja majd, h mennyi sorosista kommentelővel sikerült csökkentették a propi hozzászólóit...
Az MTVA vezérigazgatója szerint 23 millió forintos kárt okoztak a székházban az ellenzéki képviselők
...és még mindig van képe hazudni.
Utálom ezt a hülye narancssárga keretes szart!!! Kötelező volt az egyenszínt is felvenni mióta a o1g médiabirodalmába beledobták a propit is? A következő lépés az lesz, h kiszórnak bennünket innen mint a macskát szarni.
Hunvald Györgyre tesz fel mindent az MSZP Erzsébetvárosban
Hun-vald, hun-nem-vald... ez az a kerület, ahol biztos, h a fideszes fog nyerni, már ha tényleg ezt a szerencsétlen sorsú Gyurit indítják.
Itt van a friss Orbán-vagyonnyilatkozat – szinte teljesen vagyontalan a miniszterelnök
@Commenter: pedig de, ábrándozom, mert nem ez az élet megrontója, hanem O1G. Az átok egyszer utoléri, majd meglátod...