lampa laz

Kormányszóvivő: szuverenitás nélkül nem lehet elérni a nemzeti célokat
Aha, szuverenitás, tehát mint eddig is, tőlünk függetlenül, önállóan loptok tovább, h elérjétek a céljaitokat.
Potápi: pályázatot hirdetnek határon túli családszervezetek támogatására
Itthon meg a családszervezetek az utcán tüntetéssel próbálnak kiharcolni némi pénzt az otthonápolásra. Hol élsz, te agyament hülye barom, nem itt kellene mindent megtenni a családokért először? Rohadj meg a büszkeségtől amikor a határontúl hálálkodnak neked a tőlünk ellopott pénzek miatt.
Egy Cipruson szolgáló magyar katona lánya tért haza a honvédségi repülővel, nem Orbán lánya
Lakájmédia arra való, h magyarázza a szart. Amúgy tudjuk, h az egész orbán klánnak van dublör(inc)e. Most már a saját lábon tyúkszemesedő purdénak is találtak, h nem is az volt az, az volt..
Elkeseredett roham várható a lakástakarékpénztári megtakarítások iránt
@Horizont: "Félelmetes dermesztő és iszonyat milyen rossz úton halad az ország."... és még finoman fejezted ki magad, igen qurva szarul megy minden. Ezért nem is bánom, ha ilyen vagy még durvább dolgokat kezdenek ránk zúdítani, mert addig amíg mindenkit nem érínt mélységesen meg valamilyen intézkedésük addig semmi nem fog történni. Eddig se az egészségügy, se az oktatás, se az élelmiszer árak, az egyéb demokráciát szétverő korlátozások sem verték ki a biztosítékot az embereknél, ezért tudják feszíteni a húrt, de remélem hamarosan elpattan. Egyre jobban felvállalják a mocskos üzleteiket, luxus életüket a nyilvánosság előtt, amit azért annak is észre kell vennie aki eddig éltette ezt a tetves tolvaj brancsot.
Elkeseredett roham várható a lakástakarékpénztári megtakarítások iránt
Amíg van migráncs+soros+brüsszel addig mindent megtehetnek, mert ez a három varázsszó mindent felülír. Egyébként is, mire választások lesznek elfelejtik a zemberek, főleg ha lesz újabb mumus akivel/amivel riogathatják a hülyéket. Amíg hatalmon lesznek addig azt vesznek el tőlünk amit csak akarnak, mert orbániában ez már így működik.
Rétvári: a közterületen való élet tiltásának az emberélet megmentése a célja
...közben arra is vigyáztok mocskok, h nehogy elfogyjanak a hajléktalanok az utcáról, mert naponta lakoltattok ki családokat, még olyanokat is akiknek tartozásuk sincs. Akkor milyen megoldásról beszélsz te szerencsétlen barom.
Ezt üzeni Liptai Claudia a férjére hajtó nõknek
Az a férj, apa aki egy ilyen kifeküdt, elkoptatott matracért képes két gyereket elhagyni az nem férfi, hanem féreg. A szépség relatív, de hogy ez a pasivadász nő gyönyörű, hát... tényleg ízlés kérdése.
Meghalt a Fidesz legidősebb aktivistája, Orbán Viktor is megemlékezett róla
Bocsánat, de sosem hallottam a nevét.
Orbántól idézek,
"...Isten nyugosztalja!"
Vlagyimir Putyin elárulta, miről egyeztetett Orbán Viktorral
"Mint mondta, hazája az ENSZ BT állandó tagjaként kiáll az olyan, a világszervezet alapokmányában rögzített elvek mellet, mint az államok szuverenitása és egyenlősége, valamint a belügyekbe való be nem avatkozás." ... és közben a hackerek háttérben szorgalmasan végrehajtják az utasításait...
Orbán adta át az Év vállalata díjat az őt repülőztető Garancsinak
Szakadjon rájuk az ég, meg azokra az idiótákra is akik hatalomra segítették ezt a büdös kancigányt. Ilyen aljas szemérmetlen rablást még egy hatalmon lévő banda sem vitt véghez mint ez a tetves csürhe.
A Fidesz szerint Brüsszel a migránsok szervezett beutaztatását akarja bevezetni – videó
... öntsétek csak a takarmányt a birkáknak hadd tudjanak legelni. Fel kell hízlalni az agyukat a jövő évi választásokra.
Szijjártó: megdöbbentő mélységekbe süllyedt az ukrán politika
B+, a magyar, vagyis a ti általatok létrehozott mélységet senki sem tudja se alúl, se felülmúlni.
A magyar kül és belpolitika szitokszó lett a világban.
Novák: emelkedik a gyermekek után járó ápolási díj
Te rohadt dagadt, szőrös majom, kívánom neked, h a nap 24 órájába ápold anyádat te is azért a rongyos pár tízezer forintért. Ugyan olyan nehéz dolog egy idős embert is ápolni mint egy gyereket, miért kell különbséget tenni ilyen esetben. Rohadnátok meg a % köpködésetekbe, meg a jövőt illető emelésetekbe amit vagy betartotok majd, vagy nem, hazug banda. A Bozsik stadion dupla milliárdjaira van pénz, meg minden szarra ami ennek az elmebeteg diktátornak kedvére van,h dögölne már meg a támogatóival együtt.
Megszólalt a nő, akit majdnem meglincseltek Encsen
@justhpeter: ...rendet is tett szépen szőkített olajossanya. Az összes rétinégerből X-művészt csinált a fidesz, 4 évente sikeres kiállítást rendeznek a műveikből...
Fluor Tomi szerint Erdogan véletlenül kieshetne egy ablakon
Eljön megnézni, h fiacskája mekkora befektetéseket tudott elérni a törpediktátor segítségével hazánkban. Mert hát a kesegyerek szoros üzleti partnere lett ez a török "szardarab".
Orbán Gáspárék befejezik a Felházat
Gyerek, egyszerűbb lenne felvállalnod a másságodat, mint Jézus menyasszonyaként bohóckodnod.
Liptai Claudia beszélt a súlyos balesetéről
Ezen a fejen is dolgozhatott egy-két műszakot a plasztikai sebész Krasznai, mert már nem is hasonlít régi önmagához. A sok szilikon, hialuronsav botox úgy elváltoztatta már a képét, h rá sem lehet ismerni. Ja, és celebek közt ma oly divatos ferdére operált egyen macskaszemet is kapott.
"Az elmúlt harminc év legnagyobb korrupciós beismerését tette meg Orbán" – ellenzéki kollégája szerint méltatlanná vált a kormányzásra
@nevemnick: (8:42) ...ja, igazad van, előbb kellett volna... azért arra kíváncsi lennék, h ebben a híres demokráciában meddig merne elmenni egy komolyabb tömeggel szembe ez a patkány.
Mert mint tudjuk, a demokrácia olyan politikai rendszer, amelyben a népé a hatalom.
Orbán felmosta a padlót a repülőútjait firtató ellenzékiekkel
@Clavigo: ...az igaz, de sok önkéntes lenne aki vállalná ezt a szart eltakarítani.
Orbán felmosta a padlót a repülőútjait firtató ellenzékiekkel
Faragatlan tahó, tapló maradt, nem tudja meghazudtolni a fajtáját ez az őscigány. Még vérátömlesztéssel sem lehetne tisztára mosni. Ha meglátom, mindig a fém"gyűjtő" rokonai jutnak eszembe, azok viselkednek így amikor tele a zsebük pénzzel, egy-egy akció után, akkor szokták így lenézni a magyart, mint ez a patkány is.
Szíria: a miniszter kész visszafogadni a menekülteket
@Lingvist: Azon a pár családon kívül akik itt kértek és kaptak menedéket nem hiszem, h többen választanák új hazának Magyarországot. Innen mindenki menekül tovább, még a magyar is aki teheti. A letelepedési kötvényesek is inkább Nyugat- Európában lődörögnek. Bár akad azért kivétel, de azok meg a bűnöző politikusainkkal üzletelnek.
Szíria: a miniszter kész visszafogadni a menekülteket
Mi lesz az elmeroggyanttal ha hazamennek a migráncsok? Nem lesz kivel
riogatni a sok hülye birkáját, nem lesz mivel megnyerni az Eu.parlamenti, őszi önkormányzati választást...
Most meg azért őrízteti majd a keritést nehogy vissza tudjanak menni a menekültek.
Ellenállást hirdetett a Jobbik az Orbán-rendszerrel szemben
Aha, annyira ellenáll, h közben minden szart megszavaz a fidesszel, néha meg tartózkodik, nehogy ellen kelljen állnia a fidesszel szembe... ennyit a jobbikról.
Bejegyezték a formálódó fideszes médiabirodalom új elemét
Csuti g*ci nem tűri ha többet markolnak a pénzes zsákjából, mint a megengedett.

"el lehet tenni pénzt, de úgy és annyit, amennyit fent leegyeztettél; ha stikában ezen felül is sápot szedsz, véged. A rablógazdaságnak is megvan a maga betyárbecsülete.”