lampa laz

Novák Katalin a Le Figarónak: tíz év után eljutottunk oda, hogy a magyarok visszanyerték a kormány munkájába vetett bizalmat
Bizaloooom?? Húú b+ ez nagyon erős volt, ma már elég volt a dagadt főnököd ömlengő önfényezése is az uralkodó 10 évéről.
Több mint 7 milliárdból épült, mégis használhatatlan a budai uszoda főmedencéje
@jesz: asszem sikerült elkapnod a tettest, tényleg a ragasztó lehet a hibás... Az építési naplók már nem kézzel íródnak, kizárólag elektronikusan lehet ezeket is vezetni, de mint tudjuk mindenre van megoldás, h eltünjön a sunyiba, ha azt ők úgy akarják.
Dzsudzsákra kihívó nyíltsággal nem vonatkoznak a járványügyi jogszabályok?
Hiába gazdag a 'diplomata' faxi, azzal együtt nem nő az ész, mert akkor tudná, h mi a különbség az élek valami előnnyel vagy visszaélek azzal. Jellemzően NER felfogás, buta bunkó mind.
Kovács Zoltán szerint emberéletek ezreit mentette meg a kormánynak teljhatalmat adó törvény
Ne túlozz te debil, sokkal kevesebben vagytok ti akiket megmentett illetve tovább tömött anyagi jóléttel a dagadt teljhatalma.
“Ati kiáltott, hogy Zente áll!” – csodálatos hírt osztott meg az SMA-s kisfiú anyukája – videó
Szorítok Nektek minden egyes lépésért. A humorod remek és ez soha ne is hagyjon el, mert ez mindenen átsegít.
Tartós marad két, önkormányzatokat sújtó elvonás
@Horizont: kattintani én sem, azt bízzuk a fiúkra ha egyáltalán ők is kíváncsiak lennének ezekre a qurvákra, mert lehet, h a halfarok, sikari, pegeró most épp átmentek örömlányba és itt hirdetik magukat.
Varga Judit bejelentette: ekkor szűnhet meg a veszélyhelyzet
"kormány döntésén múlik tehát, hogy visszavonja-e az általa kihirdetett rendkívüli jogrendet"... lófaszt múlik azon a 133 idióta "harcos" debilen, majd a dagadt dög megmondja nekik, h mit kell tenniük.
Tartós marad két, önkormányzatokat sújtó elvonás
@Nessy: igazad van a vírust illetően, csak az nem a COVI, hanem ez a patkány ovi.
Berki Krisztiánt gyanúsítottként hallgattják ki a rendőrségen – a sztár Karácsony Gergelyt hibáztatja
Már nem Soros, Gyurcsány, Brüsszel, migráncs, hanem Karácsony Gergely a varázsszó mindenre. Ezt még az ilyen mindent megúszó, léhűtő patkányok is tudják mint ez a lény is.
Az összes magyar orvos nevében visszautasítják, hogy Kásler rájuk kenje a kórházi ágyak kiürítését
Erre a fidesz receptje, Pesti úti idősotthon, Karácsony Gergely... holott az ott elhunyt idősekért is pont ezeket a mocskokat terheli a felelősség. Sajnos az erős média túlsúly a hazugságaik mellett van és ezt a hülyéket etetve ki is használják.
"Köszönettel tartoznak Kásler Miklósnak” – üzente Orbán Viktor az ellenzéki képviselőnek
@CsipkeRózsa: (16:39) két évig biztos itt fog még a nyakunkon agonizálni, aztán remélem választási eredmények hallatán kinyúvad. Bízom abban, h nem felejti el senki, se a mai, se a korábbi tetteit ennek a hájasvalagú dögnek.
Csányi örömhírt hozott: a magyar focicsapatok anyagi helyzete sokkal stabilabb, mint a környező országokban
Arra azért kíváncsi lennék, h az akolban hányan tudják értelmezni csányi 'öröm ódáját'...

"a környező országok klubjaihoz képest sokkal stabilabb a magyar élvonal csapatainak pénzügyi helyzete, vagyis nem fenyeget az a veszély, hogy a járvány miatt valamelyik klub csődbe jut."
Varga Judit: Kövér László megengedheti, hogy régimódi úriember legyen
Felkapaszkodott gyökerek. Ezek azt hiszik, h a lopott milliárdok úriemberré teszi őket.
Merkel szerint tisztelni, becsülni és támogatni kell a szabadon végzett újságírói munkát
"Mint mondta, "autoriter rezsimekből ma is tudjuk, hogy amikor hatalomra kerülnek, legelsőként a sajtószabadságot nyomják el, és nem lehet többé szabadon újságírói munkát folytatni"
Áthajtott a piroson, majd rendőrautóra tepertek egy biciklis nőt Budapesten
a zamazonhazudós-hadarósdekázós-hegedűs(i)gazságügyiminiszter jucus erre is aszongya, h tévedtek a szolgálunk és védünkök... közben a gyilkosok, betörők szabadon garázdálkodhatnak, mert a piroson áthajtót sokkal egyszerűbb elkapni.
A kijárási korlátozást Budapesten is feloldják
@Horizont: uhhh, nagy hiba volt kihagyni, h a WC papír mindig ott van a kezében amiről felolvassa az okosságait.
A kijárási korlátozást Budapesten is feloldják
...és a harc végén a vírustól összekarmolva, tátongó sebekből vérzőn, felgyűrt ingújban, bamba tekintettel bejelentette, h megnyerte a csatát...
Többen meghaltak a Kamaraerdei úti idősotthonban
A boncolás meg megállapítja, h ketten végelgyengülésben, egy sztrókban, a másik kettő pedig rákban hunyt el. Ha mégis közük volt a covihoz az azt jelenti h előtte megutaztatták őket valamelyik vírusgazda kórházba, aztán elfelejteték őket letesztelni retúr.Gondolom a főváros által üzemeltetett idősotthonokat hasonló mód igyekeznek "megvédeni". Mert milyen jó még ilyenkor is karácsonyozni fenyő és szaloncukor nélkül.
Varga Judit megvédte a "rémhírterjesztőkre" lecsapó rendőröket
Egyszerűen iszonyat volt ez a nőt hallgatni és nemcsak azért mert borzalmasan hadar -gondolom azért, h ne tudják kizökkenteni a begyakorolt szövegből- hanem mert oltári sületlenségeket hadovált össze. Csütörtökön az Egyenes Beszéd vendége Vörös Imre volt alkotmánybíró volt, aki tökéletesen és mindenki számára érthetően elmagyarázta azt a szemét húzást amivel orbán magához ragadta a tejhatalmat amit se a parlament, se a kormány nem tud vissza venni tőle, kizárólag ez a tetű tud lemondani róla. Az alapkatyvasz, a rengeteg pókhálószerü törvénymódosítgatások útvesztőiben jog ismerő ember legyen az aki ki tudja bogarászni és értelmezni azokat, mert laikus ember nem értheti. Ezt még az ellenzék sem tudta jól kommunikálni, mert ők is csak a határidőn lovagoltak.
Orbán és Varga "amazon" Judit közös fotóval üzent Brüsszelnek
@Horizont: tegnap 17:19 jucus is csak addig maradhat a köpcös mellett amíg az ő karmesteri pálcája intésére hegedül. Nagyon jól jellemezted ezt a ketteskét, tényleg egy törtető gonosz fúria.
Semjén az éjjel benyújtotta törvényjavaslatát, különleges gazdasági övezetek jöhetnek Magyarországon
Tegnap az atv-n kiderült, h nem semjéné a törvényjavaslat, hanem gulyás hazudós gergelyé, zsóti csak postásként benyújtotta az ablakon.
Orbán és Varga "amazon" Judit közös fotóval üzent Brüsszelnek
@simmering73: kicsit pontatlan voltál, bocs... varga,amazon,dekázó,focista,hegedűs...