lampa laz

Erdogan alapítványa nyit iskolát Budapesten
Ez lesz Európa terroristaképzője...
Nem kérünk az idegenekből, mondta ezt a húgyagyú, oszt mégis...
Kövér László megrendszabályozza az újságírókat
Ez a rosszindulatú mocskos komcsi patkány is inkább a szalmakazlat nyelné le ami az orra alatt lifeg.
Orbán Viktor végre elmondta véleményét a Borkai-botrányról
Még a "nagyember" is elismerte, h náluk az élvezetbe a dugás nem, csak a lopás fér bele...
Orbán Viktor felszólal Balatonalmádiban
Mi az, h felszólal? Egyedül fog üvölteni a hétvégi szereplés miatt. Ennyivel nem éri be, neki az egész ország kellett volna. A kurvázóknak még a kasztrálást is előírja, ha hasonló luxusbuli terjed a neten, mint borkaié. Amit ott kapnak tőle azt nem kell banka vinniük.
Az "ördög ügyvédje" felfedte kilétét
@fahrenheit451: engem sem érdekel a kiléte, de amit tesz vagy tenni fog annak legyen akkora ereje és igazság tartalma ami orbánt padlóra viszi és nem éli túl a rendszere. Ezt a mocskot csak konkrét bizonyítékokkal lehetne megsemmisíteni, azzal viszont senki, vagy csak nagyon kevesen rendelkezhetnek.
Az unióban Magyarország költi a legtöbb pénzt templomok megújítására
Ez a sok(k) nem az, h a bunkó polgármesterek picsája alól kirántották székeket.
Sokkot kaptak a főváros leváltott fideszes polgármesterei
Ez a legjobb cikk ma erről az idióta brancsról, akik még ráadásul el is ismerik, h milyen megvezethető bunkók, nem voltak hozzászokva az önálló gondolkodáshoz, mert megmondta nekik orbán, h mit kell tenniük. Egy dologhoz értettek csupán, h hogyan kell szétlopni a közöst. Ha egy csöpp esze lenne egyiknek is, de nincs, akkor elsüllyedne most szégyenében. Vége az aranykornak...
"Győr lett Magyarország segglyuka"
Most már a lakosság által megszavazva is Győr az ország első nyilvános kuplerája.
Fidesz: aki nem rájuk szavaz, az kommunista
A kommunisták mind szavaznak, igen, orbán már le is voksolt!
Romániának nem tetszik a magyar beavatkozás az erdélyi gazdaságba
Jóreggelt! Túl sok volt az altató? Cseszhetitek, már egész erdély orbán tulajdona. Ezt a görényt onnan már elég nehéz lesz kirúgni.
Demcsák Zsuzsa férje hazautazott Indiába
Nem is értem miért kellett olyan messziről ide csábítanod ezt a pasit, amikor nálunk is van belőlük épp elég... helyezted volna előtérbe a hazait. Ja, és a pénzed nélkül biztos nem hagyott volna el.
Kósa Lajos is megszólalt Borkai botrányáról
Mi mást mondhatott volna? Még emlékszünk ugye... polgármestere k esete a prostikkal...

"A Blikk bulvárlap azt állította, hogy Kósa Lajost a rendőrök a 4-es főút mellett érték tetten egy prostituálttal, ezért rendőri intézkedést foganatosítottak ellene, illetve megemlítenek egy másik esetet is, amikor a polgármester állítólag a vasútállomásnál próbált alkalmi partnert keríteni, sikertelenül. A lap a prostituáltak és a rendőrök nyilatkozataira építette állításait."

Van másik is..
"Rogán Antal ahhoz a prostituálthoz járt, akit a Blaha Lujza tér mellett meggyilkoltak. A rendőrségi jegyzőkönyvben az is megfogalmazásra került, hogy a lány halála előtt néhány nappal egy transzvesztita is elmondta, hogy Rogán fizetett szeretője azzal fenyegette Orbán emberét, hogy ha nem fizet többet, kipakol a médiának. A jegyzőkönyvben az is szerepel, hogy Rogán pedig azzal fenyegette az ágyasát, és ezt megelőzően is azzal hencegett, hogy nekik milyen messzire elér a kezük, azt csinálnak, amit akarnak..."
Megfosztanák Borkait az olimpiai életjáradékától
Inkább attól kellene megfosztani amit polgármestersége alatt "gyűjtögetett".
Novák Katalin: harmadik éve részesülhetnek nyugdíjprémiumban az idősek
Tudod kató, az ilyen lényekre szokták azt mondani mint amilyen te is vagy, h leszarom!
Meghalt Vekerdy Tamás
R.I.P.
Részvétem a családjának.
Rettenetesen sajnálom. Előttem már minden jót -mert csak azt lehet- leírtatok vele kapcsolatban, én is nagyon tiszteltem, imádtam hallgatni és olvasni őt.
Ördög ügyvédje: Borkai hétfőn bevallott pár év börtönt
Dallas óta nem volt ilyen jó sorozat. Már alig várom, h mi jön holnap...
Borkai Zsolt bujkál, magyarázkodása pedig döccen
Nem kell azt magyarázni pornó oszkár, a jelenetek olyan tökéletesre sikeredtek, amit még Kovi is megirigyelhet.
Levelet küld Orbán Viktor a szavazóknak
Ennek a levélszemétnek az árából inkább ezt oldanád meg te húgyagyú barom,

"Tovább rontja a helyzetet az, hogy a családoknak adott támogatások nem emelkedtek annyira az elmúlt években, mint amennyivel a megélhetés költségei nőttek. De nem csak a pénz hiányzik, több olyan pontot is találtak a jelentés szerzői, amellyel probléma van Magyarországon. Például nem jut hozzá minden gyerek a minőségi oktatáshoz, nem megfelelő a gyerekek egészségügyi ellátása, különösen a sérülékeny társadalmi helyzetűeké és a fogyatékkal élőké, a szegény nagycsaládosoknak pedig a mindennapi megélhetése is rendkívül drága. Sokuk számára a közmunka maradt, ebből kellene a családjukat eltartani. Az 54 ezer forint az éhenhaláshoz sok, a tisztes megélhetéshez kevés. Csak becsülni lehet az éhező gyermekek számát Magyarországon. A szociális területen dolgozók tapasztalatai szerint legalább mintegy 200 ezer gyermek éhezik rendszeresen, vagy alkalmanként a NER-ben."
Szégyen ez rád nézve te mocskos tolvaj.
Folytatódik a győri, fideszes polgármester leleplezése – videó is előkerült a szexpartiról
Semjén zsóti biztos erre a szórakoztató sorozatra gondolt amikor...
"Zavarba ejtő törvényjavaslatot nyújtott be Semjén Zsolt, a KDNP elnöke. Az állítólag mélyen keresztény miniszterelnök-helyettes ugyanis médiaszolgáltatással kapcsolatos törvénymódosításban azt javasolja, hogy a jövőben normál tévécsatornán is lehessen pornót sugározni."
Kemény üzenet a kormánynak: nem vagyunk felkészülve egy válságra
"Chikán szerint szükség lenne egy olyan versenyképességi tanácsra, amely (a fejlett országok jelentős részének mintájára) összefogná a kormányzat, az üzleti élet, a tudomány, az érdekképviseletek képviselőit, s pártpolitikai szempontoktól minél inkább függetlenül képes lenne valóban komplexen és hosszú távon foglalkozni a versenyképesség fejlesztésével."
Jó ötlet, csak így nem lehet lopni... annyit!