lampa laz

Brutálisan foglalták össze a kétfarkúak a Jobbik-helyzetet
@karma1: Az utolsó bekezdésed minden valószínűséggel be fog jönni, ha a fidesz "nyer", de nem lesz meg a 2/3-da. Ezt bszták el az össze nem borulók, h kihagyták a jobbikot az összefogásból. Mindegy, mert a mai ellenzék soha a büdös életben nem fogja legyőzni ezt a mocsok bandát. Legfeljebb az emberek tudnák megtenni, de ők meg nem mennek el szavazni. Legyen meglepi, de nagyon borulátó vagyok.
Kikosarazta a DK Karácsony Gergelyt
Rossz szerelvényre szálltál Gergely. Olyan az mszp mint a 3-as metró, bármikor széteshet...
"Harcolni fogunk" – Orbán Viktor elindult Brüsszelbe a kérdőívekkel
@durbincs: iszaplakó, látom rendesen osztják a fejedet, kínodban már a parton vered a farkad a kavicshoz..
Beintettek a pécsiek: lesz Soros "kampányközpont"
Ezt várja el orbán a város vezetésétől a több milliárdos hitelnyújtás fejében. Sorosozás minden mennyiségben, ez tragédia...
Egy szombathelyi vállalkozó írt nekünk sok részletet a Czeglédy-ügyről
@lusta: Nem véletlenül amortizálták le az oktatást, nincs szükségük értelmes emberekre, mert a végén még észreveszik, h milyen fertő veszi őket körül. Aki pedig önszorgalmának köszönhetően tágítja maga körül a világot, az elhúz innen nyugatra.
Egy szombathelyi vállalkozó írt nekünk sok részletet a Czeglédy-ügyről
@lusta: Kösz, nagyon jól összeszedett írás Czeglédyről és úgy általában erről a fertőről ami kishazánkban a fidesz uralma alatt történik. Sok embernek kellene ezt olvasni úgy, h fel is fogja.
A kormány ismét megmenti Pécset, de sokat kér cserébe
Tiborc már fogalmaztatja a kiszemelt ingatlanokra a "vásárlási" szerződéseket.
Döntött a kormány: kártalanítják a Czeglédy-ügy károsultjait
Kérjük minden médiában lehozni a listát és a kifizetett tételeket, ha már közpénzből adakozik ez a bűnbanda közünk és jogunk van azt megismerni.
Őket keresi a rendőrség a soroksári gyilkossággal kapcsolatban – videó
4 év után már az sem ismeri fel magát ezeken a felvételeken aki arra járt. Miért nem közvetlen a nyomozás kezdetén keresték a szemtanúkat?
Még karácsony előtt megérkezik a januári családtámogatás
És vigyorogva büszkén bejelenti ezt, ez az agyatlan hülye qurva. Persze az idióta nem tudhatja, h a családi pótlék is be van kalkulálva minden hónapban a rendszeres kiadások közé. Sokan el fogják költeni, mert örülnek neki ünnepek előtt még akkor is, ha az a jövő hónapban hiányozni fog.
Miért nem tudják megduplázni, hiszen jól teljesít az ország. Mondta ezt pont az a balfék miniszter akinek módjában lenne adni és nem külföldre szórni mindenféle faszságra. Rohadna meg az összes szentestén, amikor majd több ezer kisgyerek üres pocakkal lesz kénytelen lefeküdni.
Paks II.: Szél Bernadett szerint régi ütemtervet próbáltak újnak eladni neki
Döljön rá a szarkofág erre a sok rohadt, szemét fideszesre, h még véletlenül se tudjon alóla többet szivárogni a narancsos köd.
Egymásnak esnek a kvóta miatt az uniós intézmények
Na basszus, a végén még Tusk betesz a fidesz egyetlen kampányfogásának. Hogy fog így nyerni?
A Fidesz szerint az egész baloldal a Soros-terv mellé állt
@durbincs: ezért a sok baromságért mennyit kapsz a hülye megbízódtól, mert csak kevered az iszapot értelem nélkül, te halastó gyilkos.
Előléptették az azeri baltás gyilkost
Csutirém küld majd neki ajándékba egy új fejlesztésű Tesla baltát.
A Fidesz szerint az egész baloldal a Soros-terv mellé állt
@durbincs: Én tudtam, h te pikkelyes bak vagy, azért küldtelek tegnap a sellők után, de látom, h értelmezési zavarban vagy te is mint a fideszes haverjaid... vagy kettő az egyben vagy?
A Fidesz szerint az egész baloldal a Soros-terv mellé állt
@durbincs: te cápaklón én nem írtam neked csúnyákat, már egy igazi halszexnek sem tusz örülni? Akkor egy igazán kivénhedt dög vagy már.
A Fidesz szerint az egész baloldal a Soros-terv mellé állt
@durbincs: az ívás rendben meg volt tegnap?? zorbánnak kell a szaporulat, mert kihal a narancsos faj!!!
Újabb pénzcsap Mészárosnak - nem volt még elég?
Mindeközben az egész ország egy nemlétező soros terven rugózik. Az már senkit nem érdekel, h lassan az egész ország mészáros nevén, az orbán családé lesz.
A Fidesz szerint az egész baloldal a Soros-terv mellé állt
Kőbunkó remélem megtapasztalod, h milyen érzés menekülöre, vagy ahogy ti mondjátok, migráncsra venni a hájasvalagú picsádat mert be fog következni, még ha lassan is jön el..
Megszavazta a parlament, hogy a Soros-terv "felháborító"
Most boldog a csutirém, mert sikerült neki megint hülyére venni az országot. A hátsó szobában meg hallálra röhögi magát rajtuk. Na, meg a világ is.
A válogatás nélkül beengedett gazdag letelepedési kötvényes senkinek sem csípi a szemét, se az, h orbán és bandája hány milliárdot vágott zsebre ebből. Pedig ezektől nem, h félni, hanem egyenesen rettegni kellene a magyar embereknek. De inkább hisznek egy nemlétező szarságba, mert azt egy elmeroggyant idióta a nap 24 órájába ordibálja a képükbe.
Bolond ez a világ, de ebben élen jár Magyarország.
Szilvásy György: Orbán Paks 2-ért tömött bőröndöket kapott az oroszoktól, hazaáruló
Botka jól látta, h ez a molnár zsóti egy salétromos fidesztégla az mszp-ben...de rajta kívül még sokan vannak. Így már érthető ez a langyos viselkedés részükről a fidesz ellen, h csak mondunk valamit, de nem teszünk semmit. Az összefogás gátja, szétrombolása is ezt mutatja. Az a pár "fecske" aki még csipog, az is rájön mint Demeter Márta, h az mszp csak berendezési tárgy akar maradni a parlamentben.
Nagy Adri annyira beteg, hogy minden testrésze fáj
@Equus: legalább is azt hiszi magáról ez nem megyek sehova, mégis mindenhol ott vagyok világmegváltó.
Karácsony Gergely őszinte volt: "A f***rt hagytam magam rábeszélni erre a miniszterelnök-jelöltségre"
Az mszp nem számolta fel a besúgóit, az "öszödi tégla" még mindig köztük van.
Alávaló, szemét gazember az ilyen.