lampa laz

A magyar határ és a terrorizmus között talált kapcsolatot Kálmán Olga
Azt kell nézni, h hol jelent meg ez a förmedvény, pesti sràcok, mandiner. Ezeket csak a narancslével feltöltött agyúak olvassàk, elég a kommentekbe bele pislantani, h rosszúl legyen az ember tőlük.
Ez tényleg szerelem: Palvin Barbi nagyon cuki bókot kapott
@volvós: Én úgy tudom, h modelleként keresi a dollár millióit, amellett fiatal és mint ilyen szeret szórakozni, keresi az igazit. A lényeg, h nem tőlünk lopja a pénzt és a napot, mint "szeretett" politikusaink. Így nekem vele nincs semmi problémám. Róla itthon csak figyelem elterelés miatt írnak, közben mészáros mindig vesz valamit, vagy nyer egy kis közbeszerzést.
Ez tényleg szerelem: Palvin Barbi nagyon cuki bókot kapott
@volvós: Csak kialvatlan, mert ez is mindig úton van mint szíjjas. Csak Barbi nem árt az országnak, zselés agy viszont minden kiruccanásával szarrá alázza.
A MÁV új kabalafiguráján röhög a fél ország
Ez a kabalafigura inkább mészárosra utal. Az a kinyújtott kar azt mutatja, h látjátok ti szerencstlenek, arra már minden orbáné és az enyém...
Nehéz-Posony: Orbán bakot lőtt Mészárossal
A fenti cikk alatti hsz-eket olvasva elkeserítő, h milyen sok "nemzeti" sötét, bunkó ember van. Ezek mellé még a szerencsétlenkedő ellenzéket is hozzá vesszük, a fidesz újból simán megnyeri a választásokat. Szomorú..
Rosszul lesz, ha meglátja, mivel pózolt Bódi Sylvi
@Horizont: 1 buta q***va, de hát okosan csinálja, amíg lószar van addig veréb is van.
Gáspár Evelin szakított a barátjával
Aha, egyik sem akar tartásdíjat fizetni az elsőszülött után...
Rosszul lesz, ha meglátja, mivel pózolt Bódi Sylvi
Smink nélkül ez is csak egy elhasznált felmosó mopra hasonlít...
Horvát étteremtulajdonos buktatta le, hol tölti titkos vakációját Orbán
@kokopelli: Úgy gondoltam, h most azonnal, mert már így is késő, sokáig szennyezték már itt a levegőt.
Mészáros Lőrinc kivásárolta Demján Sándort
Az 5 órai tea mellé egy kis olvasmány.
További szép napot...
Ezermilliárdot kerestek a forintosításon a devizahitelesek
Nem a devizahitelesek nyertek -kivétel az a sok "szegény"politikus, akik lopott pénzből könnyen kipengették 180 Ft-os árfolyamon a végtörlesztést-, hanem a devizahiteleseken nyertek a több mint 250 Ft-os árfolyammal.
Aki nem vett fel ilyen hitelt az nem is tudhatja, h a bankok milyen meggyőző érvelésékkel beszélték rá a hitelfelvevőket erre a lehetőségre a forinthitellel szembe. Ja, és külön prémiumokat kaptak a banki alkalmazottak a kihelyezett hitelek után úgy, h nekik ez különösen megérte.
Nem kellene mindig az adósokat macerálni, mert ami "segítséget" kaptak az egy nagy határ lószar. Mindenki a többszörösét fizeti vissza, mint amennyit felvett.
Imalánc Orbán Viktorért
"Nagy utat tett meg a “Csuhások! Térdre, Imához” egykori lázadó liberális fiatalja, amíg eljutott addig, hogy fanatizált hívei fohásszal, áldóimával segítsék a hatalmon maradását. Teszik mindezt annak az egyháznak az álszent támogatásával, amelynek egyes vezetői legalábbis itt, Magyarországon manapság nagyon távol állnak Jézus tanításaitól."

Viszont szó szerint veszik orbán tanításait.
Húsz év után újra saját, zárt telefonhálózat kötheti össze a kormányzati szerveket
@justhpeter: Támogatnám őket mindenben, ha ezt az új "fideszkommunizmust" csak a birkanyáj számára, saját önkielégítő gyönyörűségükre, egy távoli lakatlan vulkándombos szigeten valósítanák meg.
Húsz év után újra saját, zárt telefonhálózat kötheti össze a kormányzati szerveket
@Cefi: Szerintem ez a beszélgetés putyin és a csuti mangalica között már elhangzott...
De, h ez a sok hibbant idióta mit suttog egymás fülébe, fel nem foghatom, mivel eddig sem titokban loptak.
Viszem a papát a klinikára – szívszorító sorok a 88 éves apjáért aggódó fiútól
@Horizont: "Megrázó, szívbemarkoló, fájdalmas, könnyezős." És a fájdalom mellett egy kis keserű mosolyt is kicsal belőlünk a szinte naponta előforduló "sztori" .
Már nem Áder a legnépszerűbb politikus
"Varga Mihály lelkén is szárad a trafikok újraosztása, a kaszinóké, az ahhoz kapcsolódó adószabályok, nemkülönben a magánnyugdíjpénztárak lenyúlása, az azzal járó mismásolások – úgymint például az egyéni nyugdíjszámla ígérete. Továbbá az egykulcsos adó, illetve a család­támogatási rendszer olyan meg­oldása, amellyel a gazdagok jártak jól, a szegények meg lényegében maradtak, ahol voltak. A devizahitelektől elszegényedettek is maximum helyben jártak még, amikor mások – köztük a törvényt hozó politikusok – a végtörlesztéssel kapásból olcsón megszabadultak adósságaiktól. A rezsicsökkentést, a rezsiholdingot, a Paks okozta több évtizedes adósságot is nyugodtan idecsaphatjuk. Most éppen az egyszázalékos személyi jövedelemadó-csökkentésnél tartunk, ami, mondani sem kell talán, megint a gazdagoknak (benne az ezt megszavazó parlamenti képviselőknek) meg a kőgazdagoknak hoz érezhető gyarapodást.

Eljátssza a szerény jófiút, közben meg egy alattomos szemét patkány.

https://www.google.hu/url?sa=t&source=web&rct...
Ez a magyar nyomor - A vicc a valóság görbetükre
Simán kinézem belőle, h a valóságban is így reagálná le a dolgot, mert embertelenségből 7,5 év alatt sikerült kitűnőre vizsgáznia.
Németh Szilárd helyett: Részvétem
Ha díjat lehetne nyerni ki a világ leghülyébb embere című versenyen, akkor bunkósziszi+kupaklala megosztva örökös bajnok lenne.
Momentum a bomlás útján
Etetni kell a parazitákat, mert másképp éhen döglenek.
Index2 - Bedőlt Semjénék terve: senki se issza a fideszes sört
Erről is a Soros tehet, h még az igazhitüeket is sikerűlt neki lebeszélni a csíki lóhúgyról.