lampa laz

Elképesztő dolog történt Somával orális szex közben
Ezt a "szűz"anyaságot sohasem értettem, meg azt sem, h megjelenik, no de mindegy is..
Még mindig műsort vezet a kuruzslásért elítélt „rákkutató” állatorvos
Mióta erkölcstele tolvajok, rablók, kuruzslók és sátánok uralják az országot, nincs milyen csodálkozni. Ahol plagizálni lehet a doktori címeket, ott az állatorvos is lehet belgyógyász professzor. Ez az mö6 xarcsatorna is az mösorozatba illő zorbán köztévéhez tartozik. Így már érthető az öreg tudományos tájékoztató műsora. Van még ilyen önjelölt szakértője a hibbantaknak, nógrádi-riogató-gyuribá. Mindegy is, mert ezeknek az idiótáknak a kutyák is ugathatnának a tv-be, azt is néznék.
Rá sem ismerni Balázs Klárira
@Horizont: Szerintem csak utolérte saját korát, aug-ban 65 éves lesz. Én is ennyi vagyok és soha sem volt semilyen szépészeti beavatkozásom mégsem nèzek ki ilyen ramatyul. Sok szerencsétlen celeb azzal rontja el a külsejét, h agyon szabatja, botoxoltatja magàt. Gyuribán is ez látszik, sehol 1 ránc...
Hahotázzon együtt az Echo tévével és a Fidesz házi lapjával!
Ilyenkor nem tudom eldönteni, h ki a nagyobb marha, aki olvassa, nézi ezeket a népbutító szennyeket, vagy akik megalkotják, vagy mind a két eset...egyszerűen borzalmas.
Orbán magához képest is brutálisan keményen fordult rá az őszi kampányra
@F_Viktor: Tudom, tudom, mondom mint a vadgalamb, de muszáj bízni és persze tenni azért, h ezt a bagázs a kiépített rendszerével együtt kidobjuk a francba, bármi áron és ehhez igen, kellenek a banga ellenzéki pártok és mi szavazók akik torkig vagyunk már ezzel az egész fideszes rablóbandával.
Orbán magához képest is brutálisan keményen fordult rá az őszi kampányra
@Horizont: Nagy igazságod vagyon, h csak vérrel és könnyekkel lehet legyőzni őket, mert a "ha" mindegyikben bent van. Már az is félelmetes, h mekkora mennyiségű fegyver és lőszer van a birtokukban és a hozzávaló kopaszhadsereg is ott van.
Orbán magához képest is brutálisan keményen fordult rá az őszi kampányra
@F_Viktor: Igazad van, csak bízni szeretnék egy olyan öszefogásban, amiben az emberek is látnak lehetőséget és veszik a fáradságot, h elmenjenek szavazni.
Megyeri Csilla megdöbbent, miért kell kisminkelni a fenekét
Pfujjjj, még, h popsi??? A gyerekeknek igen, az van, de neked... az egy rühes valag, nem smink, hanem egy jól irányzott p***n rúgás kellett volna rá.
Orbán magához képest is brutálisan keményen fordult rá az őszi kampányra
Omen... hihetetlen, h mekkora sátán. Egyszerűn szavakat nem lehet már találni arra, h mire képes.
Viszont az ellenzéknek ezzel a gyűlöletkampány megnyitóval rendesen feladta a leckét. Ha nem fognak össze ellene, akkor ennek az országnak vége
Meghalt a legendás műsorvezető, Nagy György
"Ablak, a Főtér, vagy a Hol-mi?" Akkor még nézhető volt az m1, amikor ezek a műsorok mentek.

Nyugodjon békében és részvétem a családjának.
Nemzeti kánikula: meglepetés partin ünnepli a konzultációt a kormány - ÉLŐ
Örömtáncot lejtenek a mocskok, h minden kib****ott szart le tudnak nyomni a torkunkon.
Rá sem ismerni Balázs Klárira
Végre gyurika is örül, h az asszony utolérte korban, most egymáshoz illőek. Igazi mámi...

Szerintem nem fogyókúra ez, hanem valami nagyon súlyos betegség áll a háttérben, csak még titok. Klárika ettől kifinomúltabb, h így nézzen ki. Ez a topis fej és a fogyás mást takar. Még az is csoda, h így megjelent a nyilvánosság előtt.
Magomed vígan tengeti napjait Budapesten tartózkodási engedély nélkül
"Jelenleg egy segwayeket kölcsönző vállalkozásnál tölti napjait, tapasztalatunk szerint maga is rendszeresen viszi körbe a turistákat a kétkerekű járműveken az V. kerületben."

Ezt a vállalkozást miért nem ellenőrzik az illetékes hivatalok, ha igaz az írás akkor ott feketén fizetik az alkalmazottakat. Ha nem jelentik be őket akkor rengeteg adót elcsalnak.
Csernobiles cikket osztott meg Facebookon a Paksi Atomerőmű Zrt.
Ha Paks2 is olyan "színvonalas" technológiával épül meg mint a 3-as metró felújított szerelvényei, hát akkor legjobb, ha mindenki csomagol és elhúz innen. Erre a "minőségi" munkára mészáros a garancia.
Bróker Marcsi 80 éves koráig ülhet börtönben
Karcagi fiúk, vargafazekas majd megmentik. Fazekas hungarikummá nyilváníttatja mint a csécsi szalonnát...
Rubint Réka és lánya olyanok, mint két tojás
@bakcsubakka: A hódok is sírva könyörögnének azért a rubint fogsorért...
Izmos hasat villantott Tatár Csilla
Két gyerek után?? Ezt az egyet is nehéz volt neki öszehozni. Már megint hülyeséget írtok.

Ezek csak divatból szülnek, h legyen mivel dicsekedni a többi agyatlannak. Aztán már nem is fontos a gyerek, mert rohannak a konditerembe hogy beleférjenek a tini bikinijükbe, mert hát azt fotón kell bizonyítani mindenkinek, hogy...
Ez jó, a Gucci után a Louis Vuitton is átment humorkategóriába
@karma1: Majd sikeresületasszony ledobja nekik a kopterról. Ha van bennük elég kreativitás a benti hulladékból meg is tudják valósítani a ruhatárukat. Sőt üzleti lehetőség is egyben, megalkothatják a börtöndivatot, mert ha egyszer elkezd bevonulni a tábor nem is győzik kielégíteni a kört. Döbrögire lesz a legnehezebb fazont találni.
„Ha az érdeke úgy hozza, Orbán Viktor kivezeti az országot az Unióból”
@RonaGyuri: Azért írtam, h belüről is jól ismerik, mert mind ott ténykedett orbán körül és Sólyom is segítette. Most itt lenne az ideje, h az ismereteiket felhasználva tegyenek orbán ámokfutása ellen.
Rengeteg állatból készült a hungarikum, a minisztereknek ízlett
1 kis kun, hungarukum, nem is akármilyen nagysággal, személyesen Orbán Győzővel...