lampa laz

Nagyot zuhant Magyarország a sajtószabadság-ranglistán
Ha a sajtószabadságot súlyban (kg) mérnék akkor viszont a bamba gázszerelő világelső lenne...
Nagy tévedés, amit eddig hittünk – Kevesek kiváltsága lett a lakáshitel
@Horizont: Szomorú eset. Puhos agyával gondolkodva -bocsánat az erős kifejezésért, de- ők selejt terméknek minősülnek. Aki nem nemzeti és keresztény és nem hithű fideszes, így jár és ez borzasztó a nagy büszke világhírünek kikiáltott családbarát propagandájuk mellett. A 9 év kormányzásuk rengeteg embert sodort hasonló élethelyzetbe. Szörnyű, h nincs ami megtörje a lendületüket.
Eltünteti oszlopairól a HVG-plakátokat a Mahir
Dagadt diktátor nem tűri a kritika semmiféle megnyilvánulását sem, pedig a világsajtó tele van vele.
Kozso beszállt a Fidesz kampányába
@papa.49: viccnek szántam, ezt a kozsó nevü valamit meg soha sem bírtam. Azért vagyunk páran (sokan), akik nem tudnák eladni a becsületüket ennek a tróger bandának.
Kozso beszállt a Fidesz kampányába
@simmering73: ahogy írod, ennek több esze van így agyműtét után mint lagzilajosnak, az a hülye inkább bíróságra jár ahelyett, h a fidesz seggét nyalná.
Technikummá alakulnak a szakgimnáziumok – további változások is lesznek
Előbb mindent apróra zúznak a marhák, majd úgy tálalják az ötletüket -ami előzőleg remekül működött- mintha ők találták volna fel. Eszméletlen idióták. Azt a hoffmanpicsat kellett volna agyoncsapni vezérével együtt amikor hozzányúlt az oktatáshoz. Persze még ez sem biztos, mert a vezérkos belerondíthat.
Üvölteni tudnék! – írja egy Herha drukker Dárbai kirúgásáról
320millió, nemá!? Itthon ennyiért focizni sem kell tudni, ömlik a TAHO(-nak a) pénz akkor is.
Elhunyt Bács Ferenc színművész
R.I.P.
@görbetükör: ahogy írtad, a hangja felejthetetlen kellemes volt, csodálatos kiejtéssel beszélt és ragyogó színész volt.
Szavazó halottak, ellenőrizhetetlen ajánlási rendszer – rengeteg a kérdés a választási rendszerben
Már nemcsak a hullák, hanem az Eu-n kívüliek is szavazhatnak levélben, erre az átkozott tróger bandára.
Botrány! Befotóztak Nagy Blanka lábai közé a DK kampányindítóján
https://magyarhang.org/publicisztika/2019/04/...
"Az interjút nézve meglepett Blanka éleslátása, az, ahogy – a hat gyermeket nevelő családjának hétköznapi életéből nyert tapasztalatara alapozva – lehántotta a propaganda mázát a kormány velejéig cinikus és igazságtalan családtámogatási politikájáról, ahogy képes volt elnyomott osztályként láttatni a rabszolgatörvénnyel megalázott milliókat, a bérből és fizetésből tengődőket."
Bozóki András: Lázár jobb miniszterelnök lenne, mint Orbán
Amit eddig sejtettünk orbánról és az egész "munkásságáról" abban most csak megerősíteni tudott bennünket ez az ősfideszes, mert ő a mint volt minisztere belülről ismeri ezt a mocskos velejéig romlott trógert.
Ebben a merész ruhában vette át Rubint Réka az "év múzsája díjat" – fotó
@cikicakk55: azért vannak ilyen lófogai mert nagy a nyílás és kisebbel nem lehet befedni.
Először szólalt meg Orbán magánrepüléseiről Csányi Sándor
A zotépétől vett fel hitelt a repjegyre, a család azóta is ezt az adósságot nyögi. Nem győznek lopni, h megéljenek, mert a fater állandóan meccsekre röpköd. De a magyar emberek voltak olyan szorgalmasak, h vettek neki több (luxus) nemkormánygépet.
Bajnai: Barátaim azt álmodták, hogy akasztófán lengedezek
@Commenter: minden bírósági ügyet megnyert a Hajdú Béttel kapcsolatban, pedig sok libást megvett magának a fidesz, h lejárassa. Én nagyon sajnálom, h amikor visszatért a politikába akkor nem állt mögé egységesen az ellenzék. Pedig ő már akkor is az összefogást sürgette. Mesterházynak köszönhetően neki kellett hátra lépni és ezzel minden el lett szúrva az akkori választáskor. Az mszp-t akkor utáltam meg igazán.
Itt a falusi csok támogatott településeinek teljes listája! – videó
Mészáros balatonpart tulajdonos már jól is járt ezzel, mert az összes balatoni település a listán van. Így helyben megoldódik számára a munkaerő probléma, mert viktoristen homlokon csok-kolja az ott lakókat, oda települőket. Ezzel is inkább az oligarcháit hozza majd jó helyzetbe nem a csok igénylőket.
Ebben a merész ruhában vette át Rubint Réka az "év múzsája díjat" – fotó
A fogtechnikusok és mellplasztikai sebészek múzsája... szerintem
A múzsa jelentése, "általában a szellemi tevékenység megszemélyesítője" ha így van akkor nála ez miben mutatkozott meg? Tudja valaki?
Bajnai: Barátaim azt álmodták, hogy akasztófán lengedezek
Ezt a cikket meg sem próbáltam beküldeni, mert a propi úgy vágta volna ki mint macskát...

https://tablet.hvg.hu/itthon/20190412_Alneven...

Bajnak egy nagyon értelmes szakember kár, h sokan az mszp-hez kötik, pedig pártsemleges. És igen, ő húzta ki a szarból akkor az országot, ezzel mégsem azonosítják pedig nagyon megérdemelné. Ezt még a tróger fidesz is elismerte akkor, még ha azóta e téren amnéziásak is.
Szijjártó: Magyarország kész 25 százalékos tulajdonrészt vásárolni egy épülő horvát LNG-terminálban
A horvátok sem normálisak(vagy azok is tolvajok mint ezek) ha beengedik ezt a rablóbandát ebbe a gázüzletbe. Ezeknek a tetveknek már előre jojózik a szeme a remélt nyereség láttán, persze szigorúan saját zsebre. Picit államivá teszik azzal, h megvesszük (persze ezt is mi adófizetők), aztán jöhet az új tulaj, a mindenhez értő lölő, h a nyereség ne szóródjon túl sok fele.
Palkovics az év végéig elintézné az MTA kutatóhálózatát
Ezt szó szerint kell érteni, mert mást sem tudnak, csak szétverni mindent ami müködik.
Bezörgetnek a Fidesz aktivistái a választópolgárokhoz
@Nessy: ..."Csak tudnám miért???" Pedig egyszerű mint a faék, mert nem értik mit mondasz nekik, ezek az általad elmondott témákkal nem szembesülnek. Tudod, ezek a pondrók csak a köztv-t, meg lölő médiáját nézik, olvassák. Ott meg csak a fidesz meg az elmebajos éltetése megy.
Magyar külgazdasági és konzuli képviselet nyílik Panamában
Lölő fogja ott is árusítani az ásványvizet, meg alapít egy csomó offshore céget, mert már nem győzik eldugni a nagyvilágba a rengeteg lopott pénzt.
Gyurcsányt nem rázta meg a kiszivárgott hangfelvétel, ma aláírt az MSZP-nek – fotó
A qva mszp-sek között még mindig ott ül a tégla, nem zavarja őket az örökös szivárogtatás? Hogy rohadna meg aki ilyet tesz, vagy ha köztudott párton belül akkor az egész brancs egy ócskaság.
Trump belengette az EU büntetését, estek is az amerikai tőzsdék
Hova fog ez vezetni, h ennyi őrült van hatalmon? Teljesen megzakkant a világ.
Magyar multi program indul 10 milliárdból
Már megint ez a rohadtul utált brüsszelpénz... "A Magyar multi program uniós pénzből indul, (Ginop 1.1.4-16)"
Mészáros batyujában biztos van sok olyan vállalkozás amelyik pont ezeknek a kritériumoknak fog megfelelni.
Schmidt Mária: Ott nincs wifi meg internet Németországban, mert nagyon le vannak maradva, ott középkori állapotok vannak ebből a szempontból
@kokopelli: még nem jártam Németországba, de a nálunk elérhető összes tájékoztatási rendszeren keresztül is nemcsak én bárki más is vehetné a fáradságot és utána néz, olvas a hiteles valóságnak, akkor nem kellene ilyen agyalágyúlt szörnyek lesújtó véleményének helyt adni. Még Ausztriát sem fogjuk soha utolérni, nem Németországot... talán majd 1x Romániát...