A külügyen kívül még egy tárca érintett lehet a brókerbotrányban a Népszabadság kormányzati forrásból származó értesülése szerint. Az újság azt írja, valószínű, hogy a Földművelésügyi Minisztérium egyik cége járt pórul, de ők nem a Quaestornál tartották a pénzüket, hanem egy másik brókerháznál, a Buda-Cashnél vagy a Hungáriánál. A bennragadt összeg több száz millióra rúghat. 

Az újság szerint bár az informátorok nem árulták el pontosan melyik tárca került bajba, biztosak benne, hogy nem a Miniszterelnökségről, a Nemzetgazdasági Minisztériumról vagy az Emmiről van szó. Egy kormányközeli forrás tudomása szerint pedig az agrár tárca az a bizonyos meg nem nevezett minisztérium.

Az ügy azért is zavaros, mert kedden délutánig egyik minisztérium sem jelezte a Buda-Cash bedőlése utána felállított kormányzati munkabizottságnak, hogy érintett lenne a brókerbotrányban. A Népszabadság MNB-s forrásai szerint nem minden minisztérium válaszolt azonnal, voltak, akik csak a Quaestor március 9-ei csődje után jeleztek vissza.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Bercifiu
Kérjenek segélyt a haveroknak juttatott tulajdonosoktól.A minisztert meg sittre vágni, de örökre.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.