Világossá kell tennie mától a Fidesznek, hogy hol áll – jelentette ki az MSZP elnök-frakcióvezetője vasárnap este az ellenzéki párt ajkai irodáján a Veszprém megyei 3-as választókerületben tartott időközi választást értékelve. Tóbiás József szerint mostantól kezdve új helyzet van a politikában.

A pártelnök kifejtette: az MSZP felelőssége abban áll, hogy egy közel egyharmados választási eredmény birtokában tovább folytassa a munkát. Hozzátette: jelenleg megvan a Fidesz felelőssége is, mint kormánypártnak, "de ha így folytatja, nem lesz a jövőt formáló ereje".

Szerinte a Fidesznek világossá kell tennie, hogy a demokratikus oldalon áll-e, "ott, ahol vannak versengések, vannak viták, sőt konfliktusok, de nem kérdőjeleződik meg az európai értékek iránti elkötelezettség, az emberi élet és értékek tisztelete", ahol, ha nem határolódik el "olyan képviselőjelöltektől, képviselőktől, akik ma is az Országgyűlésben ülnek és nyíltan zsidóellenes, cigányellenes mondatokat mondanak", akkor már nem formálja a jövőt.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Felesleges erolkodes Tobias ur. A fidesz es a jobbik egy kutya, ez koztudott. A jobbik a fidesz torzszulottje, ami most a nyakukra no. Egyre jobban latszik hogy 18-ban fidesz jobbik koalicio lesz, es ujabb 4 evre a nyakunkon maradnak a verszopo piocak.
aremy
tóbiás úr milenne ha a programotokról énekelnél mert a ferke óta nincs és
nem volt még programotok. csak a nyálverés megy a részetekről.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.