Kövér "rendkívüli állapotoknak" nevezte a 2010 és 2014 közti időszakot, de mint mondta, ezt le kell zárni.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vukkocska
"Nyugodt, higgadt kormányzásra van szükség, ezért kell lezárni az elmúlt négy évet", mondja Kövér László. Akkor ezek szerint 2018-ban a Fidesznél nem lehet elmúlt nyócévezni. S ez az időszak mitől nyugodt, és higgadt, amikor össze vissza hazudoznak, ezzel örökösen hergelik az embereket. Vagy talán úgy gondolja, hogy az elmúlt négy évben kirobbant rengeteg mutyit, korrupciót már nem lehet emlegetni? Talán még törvényt is hoznak rá? Még hogy jól kormányoznak, csak rosszul kommunikálnak? Szarul kormányoztak, és a nagy semmit rendkívül jól kommunikálták. Most kormányzás már nincs is, és eszméletlenül hazudnak. Vagy ez a kommunikáció?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Toby
Igen ! Le kell zárni ! Az összes patkányt és csürhevezért !
Amúgy tetszik ez az elszólás, vagy őszinteségi roham !
papa.49
@Anna Mária: A 14:35. re Békésen ezt már nem lehet lezárni, ezek annyi szenvedést okoztak az embereknek, annyira tönkreverték a gazdaságot itt komoly számonkérésnek kell következnie!!!Tönkretették az emberi, a családi viszonyokat, már szinte senki nem beszélget még a szomszédjával se, csak mindenki ül a kuckójában mint a kuka, vagy nincs pénzed hogy menj, vagy nincs olyan hely ahová mehetnél, ez a szörnyű az egészben, az embereket megnyomorítja a napi robot a megélhetésért, hogy holnap is tudjál venni kaját, és nem csak a nyugdíjasok, a gyermeket nevelő családok is nélkülöznek sajnos, és ezt ez piszok aljas fütyiszes kirablós politika hozta magával!!!
Anna Mária
@papa.49: Igen, tudom, hogy nagyon lényeges dolgok mentek tönkre, például a természetes emberi kapcsolatok és az emberek mindenféle lehetőségei borzasztóan beszűkültek.
Mégis remélem, hogy ennek az egész borzalomnak véget lehet vetni vérontás nélkül és végre sor kerül egy valódi, nem elhazudott elszámoltatásra.
papa.49
@Anna Mária: Te hiszel még ebben??? Én már nem, láttál már buldogot verekedni, amit megfog azt nem ereszti, még ha rúgdosod akkor se, a fiúk ugyanígy ragaszkodnak a hatalomhoz, az ellopott értékekhez, a pénzhez, itt már sajnos csak erőszakosan lehet változást kicsikarni...
Anna Mária
@papa.49: Igen, én hiszek ebben. Remélem, hogy a hitem valamit segít is.
Éppen elég halálos áldozata volt már ennek a szörnyű politikának: a megfelelő kezeléshez nem hozzájutó betegek, utcán megfagyott hajléktalan emberek, idősek, akik a saját lakásukban hűltek ki tüzelő és törődés hiányában, most a gyönyörű fiatal lány abban az átkozott elsötétített trafikban...
Nem, nem kell több áldozat.
papa.49
@Anna Mária: Ebben egyetértünk hogy nem kell több áldozat csak, ez a fütyiszt picit se érdekli, foggal, körömmel ragaszkodnak ahhoz amit elloptak, és nem engedik...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.