A Nemzetbiztonsági Szakszolgálat egyik munkatársának kislányáé volt az a mobiltelefon, amelyet a Jobbik majálisán hagytak el és amiről a pártnak a megfigyelés jutott az eszébe.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

iskolakerülő
Kislányokat alkalmaz a nemzetbiztonság? Nagy baj lehet..
pistapapa
Nagyon sajnálom azokat,akik az ilyen híreket "beveszik". Ott vannak mindenütt,mint az átkosnak mondott időkben. Ezt a véleményt is olvassák.
Vizual
Tudjuk, hogy sok rendőr jobbikos szimpatizáns. Minek ez a felhajtás. ?
Toby
@pistapapa: Valódi demokráciákban semmi gond nem lehet(ne) a titikosszolgálatokkal, még akkor sem, ha NSA-módjára minden hangos fingást hallgatnak és rögzítenek, ám nem használnak fel a hétköznapi emberek ellen politikai motivációból !
Persze, hogy nem szép dolog lehallgatni a hálószobát, a kupit és csak úgy gyűjtögetni a lehallgatási anyagot, de ez még önmagában senkinek nem okozna semmilyen kárt, vagy hátrányt !
A gond ott van, amikor ezek a nem rosszul megfizetett, szuper technikai eszközökkel ellátott szolgálatok valódi civil kontroll nélkül azt tesznek, amit a gazdi kér, vagy parancsol - minden törvényes alapot félredobva ! - és ez az elégedetlenek, a politikai ellenfelek kordába tartását szolgálja, aduként használva az ilyen módon megszerzett adatokat !

Gecisztánban most tartunk itt !

A hamis gengszterváltás időszakában, közvetlenl előtte, Antall József levelet írt Lázár Györgynek, hogy szüntettesse meg a figyelését és Lázár - a hreek szerint - ennek eleget tett, mert új idők új szelei érekeztek !

A felcsúti rebbelis tetű még a saját anyját is lehallgattatná, ha arról lenne szó, hogy elvesztheti a hatalmat !
Ez a meggyőződésem ! Pont !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.