Napról napra kínosabb a kormány bevándorlóellenes kampánya: ezúttal a Magyar Máltai Szeretetszolgálat állt ki a menekültekért egy bibliai idézettel.

Az alábbi képet posztolta Facebook-oldalára a szervezet:

A Máltai Szeretetszolgálat is ellenplakát-mémmel állt ki a menekültek mellett

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
A plakát teljes szövege így hangzik ,,idegen voltam befogadtatok, hálából kiverlek benneteket a házatokból,, !!!
ITT MAGYARORSZÁGON MOST EZ ZAJLIK!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
sziha
Amint latom, a feszbukos fulkeforradalmar is megjott... Agyament naci kocsog. Mert a bevandorlo csak es kizarolag iszlam lehet... Elmeroggyant...
De ezen logika alapjan mit gondolnak egyes orszagok a magyar bevandorlokrol? Azt, hogy barmok. Mert Viktoriusz elerte, hogy igy nezzenek rank... Hibatlan...
miserables
@sziha: Kedves Édesanyád szavazott Viktorra .Én sosem .Elmeroggyant inkább te vagy és Skóciától -Hollandián át Németországban is látom mekkora veszély az iszlám !99% az te süket !Olvasd inkább el a Koránt és rájössz ezek olyanok mint a kígyó a tojásban .Amíg bent van nem bánt ,amikor kikelnek akkor marnak beléd !
sziha
@miserables: senki egyenesagi felmenoit nem szapulom. Amugy O sem a Viktorra szavazott. Itt, Angliaban eleg sok muszlim/iszlam/egyeb mindenfele van. Ha hiszed, ha nem, britek is vannak bortonben. Minden fele van a bortonben.
A hozzaszolasomat meg nem ertetted meg. A feszbukos szerint a bevandorlo csak es kizarolag ISIS-es lehet. Errol irtam, Ugyanis a video, amit kiposztolt, csak a civilizalt versus ISIS vilag kulonbsegeit mutatja be. Tehat az o szemszogebol mas nem is menne M.o-ra, mint ISIS-es. Tehat barom.
Lassan irom, hogy megertsd: S Z O V E G E R T E L M E Z E S.
peno
@sziha: Sziha nem vagy véletlenül hibás? ,, A Bűnmegelőzési Bizottság (Crime Prevention Council), Brø szerint, négyszer akkora az esélye annak hogy egy ismert nemi erőszakoló külföldön született, minthogy Svédországban. A nemi erőszakot elkövetők között az algériaiak, líbiaiak, marokkóiak, és a tunéziaiak viszik el a pálmát. Ezek a statisztikák szerint a nemi erőszakot elkövetők majdnem fele bevándorló. Tudott dolog hogy Norvégiában és Dániában a nem-nyugati bevándorlók, ami rendszerint mohamedánt jelent, nagyon túl vannak reprezentálva a statisztikákban. Oszlóban, Norvégia fővárosában, 2001-ben a nemi erőszakok két harmadát bevándorlók követték el. A számok Dániában hasonlóak voltak, de Koppenhágában még rosszabb a helyzet, ahol az esetek 75%-át bevándorlók követik el. Svédországban nagyobb a bevándorlók, beleértve a muzulmánokat, aránya mint bárhol máshol észak európában. Feltételezhetően a számok ott is legalább olyan rosszak mint a többi skandináv országban. Az aktuális számok valószínűleg még magasabbak, mivel a hatóságok a második generációs bevándorlókat máshogy kezelik. Ann Christine Hjelm ügyvédnők, aki a Svea feljebbviteli bíróságon (Svea high court) az erőszakos bűncselekményeket vizsgálta, azt állapította meg hogy az elitélt nemi erőszakolók 85%-a vagy külföldön született, vagy a szülei születtek külföldön."
m.macskosz
@peno: Ehhez nincs mit hozzáfűzni, mert nagyon valószínű, hogy igaz,de!
A skandináv országok nyilvánvalóan vonzó célállomások, ám nem csak az éhező afrikaiak és ázsiaiak számára, hanem a volt szocialista országok állampolgárai számára is, tekintve, hogy az életkörülmények pl.Magyarország és Finnország között zongorázhatatlanok.
miserables
@sziha: Naiv vagy !Éltem Skóciában ,majd Dániában és 8 éve Hollandiába jöttem,azóta itt élek .Fiam élt Dewsbury majd Leeds-Bradford városban elég sokat át repültem hozzá.Olvasd el a Koránt de az Egri Csillagok se piskóta .Gárdonyi már akkor leirta ami a muszlimokra jellemző.Elszörnyedtem Bradfordban szinte csak pakik meg kelet európaik lakják.Rotterdamban tanultam és kirázott a hideg holland embert egyet nem láttam.Itt marokkoi születésü a polgármester és télen már itt mozgolodtak az Iszlám állam hivei.Akkor üzentek nekik ,Hollandia toleráns ország de aki terrorcselekményt akar vagy kisérel meg azt kirakja Hollandiából.Még azt is aki második generációs marokói !Megkushadtak ... egyenlőre.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.