Közleményt adott ki a szombathelyi Haladás VSE azzal kapcsolatban, hogy Szombathelyen megjelent egy plakát, ami a kormány bevándorlásellenes kampányának mutat fricskát.

Az érintett reklámfelület kihasználására még 2006-ban kötött szerződést a Haladás VSE korábbi vezetése a Nyugat Rádióval – írják. 

A barter megállapodás értelmében a Nyugat Rádió vállalta, hogy rendszeresen beszámol a HVSE sport eseményeiről, cserébe a sportegyesület korábbi vezetése egy plakáthelyet ajánlott fel a Rádiónak. Az eredetileg 13 évre kötött szerződés értelmében a Nyugat Rádiónak nem kell előzetesen tájékoztatnia a sportegyesületet arról, milyen tartalmú plakátot helyez ki az érintett felületre.

A Sportegyesület jelenlegi vezetése el kívánja távolítani a Rohonci úti plakátot. A HVSE számára ugyanis fontos, hogy létesítményeinek kommunikációs felületei összhangban legyenek az egyesület által képviselt célokkal. A hirdetési felületen eddig sem volt, és a jövőben sem kívánnak politikai tartalmú hirdetést vagy plakátot megjelentetni.

Azt is hozzátették, hogy a  Sportegyesület jelenlegi vezetése a korábbi elnökség által kötött szerződést felülvizsgálja.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

verum
Ha távol akarnak maradni a politikától a tisztelt sportolók és vezetőik, akkor maradjanak távol az állami támogatásoktól is. Saját bevételükből gazdálkodjanak és ha nem tudnak megélni belőle, akkor oszlassák fel magukat.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Tényfeltáró
A távol-tartás legegyszerűbb módja a szerződés betartása.
Anna Mária
Pörösködjetek szépen, labdarúgócskák, jó sokba fog kerülni! :)))
Tényfeltáró
@Dr. Felipe: Felcsút lesz a fáraó Berlinje.
Csak el ne felejtse megtölteni a benzines kannákat.
justhpeter
Nem tudom sírjak vagy nevessek. Eddig úgy gondoltam, hogy a sportszerűséggel valamennyi jellem is jár. Tévedtem, bocsi.
Desischado
Félnek a nyavajások, hogy a vezír elzárja a pénzcsapot. Gerinctelen megélhetési paraziták, nulla Q-val!
Lackó50
Na azt hiszem most majd elkezdődik egy hatalmas plakátháború. Perekkel, rongálásokkal, csak legyen elég rendőr a védelmükre.
Vajon, ha a sportegyesület leveszi a plakátot, akkor ellenük is büntető eljárást indít a rendőrség? Vagy az nem bűn? Felülvizsgálhatják a szerződést, de mást nem nagyon tudnak csinálni vele, mert ha felmondják, akkor szerződésszegést követnek el. Azonnal beperelhetők és többe fog nekik kerülni, mint amennyibe a plakát került.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.