Autójában hat szír állampolgárt szállított egy taxis, akit embercsempészés gyanúja miatt vettek őrizetbe a zalai rendőrök – közölte a rendőrség honlapján a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság (ZMRFK) szombaton. 

A rendőrség ügyeletére csütörtök éjszaka érkezett bejelentés, amely szerint egy taxival menekültek érkeztek Becsehelyre. A bejelentés nyomán a rendőrök ellenőrizték a járművet, amelyben a jármű vezetőjén kívül hat szír állampolgár utazott, de a külföldieknek nem voltak a határátlépéshez szükséges irataik.

A ZMRFK bűnügyi osztálya embercsempészés megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a 42 éves taxisofőr ellen, akit a nyomozók bűnügyi őrizetbe vettek.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
Csak a határmenti kisvárosok taxisainak gyarapodását kell megnézni és máris mehet a NAV !
Van ollyan taxiska, amelyiknek a rozoga Skoda Feliciáján kívül, csak a miliiós tartozásai voltak és láss csodát, hipp-hopp másfél év alatt felhúzott egy 30-40 milliós putrit, autót cserélt felső kategóriásra, anyuci bárónőként költekezik és öltözik...ám soha nem fogták meg apucit embercsempészésen ! Pedig a helyiek beszélnének, ha szépen megkérnék őket a hatóságok !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.