Közel hatvanezer esetben megszüntették a menedékjogi eljárást, mert a migráns elhagyta Magyarországot... A Bevándorlási és Állampolgársági Hivatal korábban a 444 kérdésre úgy nyilatkozott, hogy négyezer azoknak a menekülteknek a száma, akik befogadóállomásokon tartózkodnak jelenleg.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: bundi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Zsoel
És mi lett a "maradék" 102 ezerrel?
bundi
@Zsoel: továbbmentek...és ez a gond...mert nem csak ők, hanem kb 3-500 000 magyar is ment előttük ... és a magyarok tényleg csak gazdasági bevándorlók ...ott nincs háború...és ezt a lukat a menekültek sem töltik be...de akkor ki fizeti a nyugdíjasok nyugdíját?
Zsoel
@bundi: A magyarok az EU-n belüli szabad munkavállalási lehetőség kihasználói, akik papírokkal, legálisan mentek ki. Ez nem egyedi jelenség, még idehaza ha némelyek túl is dimenzionálják; számos más országból is több tízezer munkavállaló tartózkodik külföldön.
Magyarországon munkalehetőség nincsen, nem ember, aki ezeket kihasználná, tehát bevándorlókkal az állam nem lesz kint a vízből: ha nincs hova munkába állni, nincs miből nyugdíj. Viszont Németország, Anglia és a többi célország sem tud egy csapásra 100 ezer (többségében tanulatlan, képzetlen, ráadásul teljesen más kultúrájú) embert befogadni, ráadásul gyanítható, hogy ezek egy nagy része nem is dolgozni akarna az "új hazában". Integrálási hajlandóságuk lemérhető a nyugat-európai "no-go" zónákból. Meg kell állítani a beözönlést, de ehhez össze kéne fogniuk az európai országoknak.
bundi
@Zsoel: miből gondolod, hogy a magyarok nem használják ki az ottani lehetőségeket...meséljek?...a menekültek sem segélyt sem munkát nem kapnak kint...a rokonok próbálnak segíteni nekik...ahogy tudnak...egyébként mi ez az arculatváltás?...
vizinyuszi
Sok, nagyon sok. Mindet vissza kellene fordítani, nem hagyni, hogy Európa belsejébe vándoroljon.
vizinyuszi
@Zsoel: Sajnos nem hazamentek, hanem tovább álltak.
Zsoel
@bundi: A magyarok is azért mennek nyugatra, hogy kihasználják az ottani lehetőségeket, hol állítottam olyat, hogy nem? Csak az a nem mindegy, hogy valaki EU-állampolgárként, papírokkal teszi mindezt, és tisztességes munkát végez (még ha ottani szemmel nézve "alja" munkát is), az hasznot hajt az ottaniaknak, míg a személyazonossági iratok nélkül érkező Európán kívüliek egy része jó darabig biztosan csak a szociális hálón fog lógni, hiszen se a nyelvet nem beszéli, se képzettsége nincsen, de még a helyi szokásokat és viselkedési normákat sem ismeri. Akik tőlünk hasonló céllal mennek ki, esetleg olyan "értékteremtő" munkát végezni, mint prostituáltak futtatása, kábítószer-kereskedelem stb., azok túlnyomó többségében nem magyarok, még ha Magyarországról származnak is... Remélem, érted a célzást.
vizinyuszi
@bundi: Soha nem állítottam magamról, hogy normális vagyok. xd
bundi
@Zsoel: igen értem...csak a gond az, hogy a kintiek a magyaroknak köszönhetik hogy a futtatók uniós állampolgárként náluk csalnak...emlékszel, már amikor elkezdődött ez a mizéria akkor ráztam a lábam ez ellen a kedvezményes kettős állampolgárság ellen...kb 2011-12 körül...és már akkor írtam, hogy egyik reggel a ház előtt a kukát borogató lelakott külsejű román cigány, aki a törött tablet miatt kiöntötte a kukát az ablakom elé vigyorogva tört magyarsággal büszkélkedett, hogy ő is most kapta meg a magyar állampolgárságot (miután első felinduásban magyarul káromkodtam, hogy miért teszi ezt)
akkoriban nagyon sok ukrán szerb és román jött ide és kezdtek el leyton környékén szervezkedni (hála a magyar állampolgárságnak)...de ha beleolvasol...
figyelo.hu/cikkek/421809-az-elet-sokszor-egyszerubb
vagy itt:
444.hu/2015/08/06/ezrek-probalnak-csalni-a-kettos-allampolgarsaggal/
akkor látod, hogy a majd 800 000 új magyarból kevesebb mint 25 000 ment az országba igazából...a többiek csak szavazni járnak oda és adóznak és élnek ahol eddig, vagy a lehetőségeket kihasználva mentek tovább nyugatra...akik itt bűnöznek és botrányokat csinálnak azoknak általában a 80 % a újmagyar legalább is a neve alapján...
és hidd el itt is foglalkoznak azzal hogy a magyar gazdasági bevándorlók miért is árasztják el az országot, holott a kormány sikersztorikat gazdasági fellendülést mantrázik, és háború sincs otthon...
visegradrevue.eu/labour-movement-from-hungary-on-the-rise-but-still-low/
vagy itt...
www.euronews.com/2015/02/27/london-calling-why-home-loving-hungarians-are-flocking-to-british-capital/
bundi
@vizinyuszi: hőbörögtök hőbörögtök...miközben a kertem szélétől kb 2-3 km-re épül az új 1000 fős sátortábor menekülteknek...nem messze meg újra uránbányát akar a kedvenc elnököd indítani a haverokkal és a leendő atomtemető is csak egy köpésre lesz...valamint téged nem tartanak nyiltan vagy burkoltan gazdasági bevándorlónak ...tehát mi is az a jogcím ami miatt ennyire hózöngessz?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.