Közel hatvanezer esetben megszüntették a menedékjogi eljárást, mert a migráns elhagyta Magyarországot... A Bevándorlási és Állampolgársági Hivatal korábban a 444 kérdésre úgy nyilatkozott, hogy négyezer azoknak a menekülteknek a száma, akik befogadóállomásokon tartózkodnak jelenleg.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: bundi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Zsoel
@bundi: A magyarok is azért mennek nyugatra, hogy kihasználják az ottani lehetőségeket, hol állítottam olyat, hogy nem? Csak az a nem mindegy, hogy valaki EU-állampolgárként, papírokkal teszi mindezt, és tisztességes munkát végez (még ha ottani szemmel nézve "alja" munkát is), az hasznot hajt az ottaniaknak, míg a személyazonossági iratok nélkül érkező Európán kívüliek egy része jó darabig biztosan csak a szociális hálón fog lógni, hiszen se a nyelvet nem beszéli, se képzettsége nincsen, de még a helyi szokásokat és viselkedési normákat sem ismeri. Akik tőlünk hasonló céllal mennek ki, esetleg olyan "értékteremtő" munkát végezni, mint prostituáltak futtatása, kábítószer-kereskedelem stb., azok túlnyomó többségében nem magyarok, még ha Magyarországról származnak is... Remélem, érted a célzást.
vizinyuszi
@bundi: Soha nem állítottam magamról, hogy normális vagyok. xd
bundi
@Zsoel: igen értem...csak a gond az, hogy a kintiek a magyaroknak köszönhetik hogy a futtatók uniós állampolgárként náluk csalnak...emlékszel, már amikor elkezdődött ez a mizéria akkor ráztam a lábam ez ellen a kedvezményes kettős állampolgárság ellen...kb 2011-12 körül...és már akkor írtam, hogy egyik reggel a ház előtt a kukát borogató lelakott külsejű román cigány, aki a törött tablet miatt kiöntötte a kukát az ablakom elé vigyorogva tört magyarsággal büszkélkedett, hogy ő is most kapta meg a magyar állampolgárságot (miután első felinduásban magyarul káromkodtam, hogy miért teszi ezt)
akkoriban nagyon sok ukrán szerb és román jött ide és kezdtek el leyton környékén szervezkedni (hála a magyar állampolgárságnak)...de ha beleolvasol...
figyelo.hu/cikkek/421809-az-elet-sokszor-egyszerubb
vagy itt:
444.hu/2015/08/06/ezrek-probalnak-csalni-a-kettos-allampolgarsaggal/
akkor látod, hogy a majd 800 000 új magyarból kevesebb mint 25 000 ment az országba igazából...a többiek csak szavazni járnak oda és adóznak és élnek ahol eddig, vagy a lehetőségeket kihasználva mentek tovább nyugatra...akik itt bűnöznek és botrányokat csinálnak azoknak általában a 80 % a újmagyar legalább is a neve alapján...
és hidd el itt is foglalkoznak azzal hogy a magyar gazdasági bevándorlók miért is árasztják el az országot, holott a kormány sikersztorikat gazdasági fellendülést mantrázik, és háború sincs otthon...
visegradrevue.eu/labour-movement-from-hungary-on-the-rise-but-still-low/
vagy itt...
www.euronews.com/2015/02/27/london-calling-why-home-loving-hungarians-are-flocking-to-british-capital/
bundi
@vizinyuszi: hőbörögtök hőbörögtök...miközben a kertem szélétől kb 2-3 km-re épül az új 1000 fős sátortábor menekülteknek...nem messze meg újra uránbányát akar a kedvenc elnököd indítani a haverokkal és a leendő atomtemető is csak egy köpésre lesz...valamint téged nem tartanak nyiltan vagy burkoltan gazdasági bevándorlónak ...tehát mi is az a jogcím ami miatt ennyire hózöngessz?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.