Rezsi ott ült a padon és szotyolahéjat köpködött. Közben a körmét piszkálta egy bicskával. A mi Rezsink egy különösen ronda, otromba, csúf rezsi volt, aki egészen nagyra hízott a magyar emberek zsírján. Mert Rezsi abban lelte örömét, ha szívhatja a magyar emberek zsírját ráadásul, többször még Selmeczi Gabriella copfját is megrángatta. Rezsi megérett arra, hogy férfias harcban végre legyőzzék.

Feltöltő: kakaósbögre
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
nyugatifeny.blog.hu/2015/08/13/tahosag_a_kobon_kisgyerekek_osztalykirandulasat_tette_pokolla_nemeth_szilard_exkluziv
Németh "rezsibiztos" Szilárd kisfia a csepeli Széchenyi István Általános Iskolába jár. Idén júniusban Németh Bendegúz osztálya németországi autóbuszos osztálykirándulásra ment (volna). Németh Szilárd kivitte a gyerekét az induláshoz, körbejárta a buszt, majd "megállapította", hogy az egyik abroncsa rossz.

Kirendelte Sági Jenő volt kerületi rendőrkapitányt, aki most a csepeli közterület-felügyelet vezetője és tüzetes ellenőrzésnek vetették alá a buszt. Semmit nem találtak.

Ezt követően Németh Szilárd kihívta a rendőrséget is. A kerületi rendőröknek is ellenőrizniük kellett a buszt. Ez az okmányoktól az izzókészletig tartott. Ők sem találtak kifogásolnivalót.

A többi a cikkben !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.