A fideszes egyatábor vezetői jobb esetben hallgatnak,  ám „szellemi hátterük”, fasisztoid médiabirodalmuk – pofátlanul mások gyűlölködéséről pofázva – gyomorforgatóan, ember alatti szinten gyalázkodik; azok pedig, akik szerették minden idők legnépszerűbb magyar politikusát, versenyben „árpibácsiznak”…

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Laila
Göncz Árpád,- Árpi bácsi, :-) már eleve idős ember volt, amikor elnök lett. Mi pedig sokan még gyerekek voltunk akkor. Természetes volt, hogy Árpi bácsinak neveztük. Igaz ugyan, ezt felnőttektől hallottuk. Ők is bácsizták. De ebben a bácsizásban nem volt tiszteletlenség, hanem épp ellenkezőleg, tisztelet és szeretet is. Valahogy őbenne mindenki hitt valamilyen módon.
Érdekes, de az utódai közül egyik sem lett "bácsi", és nem is vette körül őket olyan tisztelet, szeretet és hit, mint Árpi bácsit. Nem is éreztük egyiket sem Árpi bácsihoz méltó utódnak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.