Óriási szerencséje volt az Irigy Hónaljmirigy tagjainak, hogy nem kötöttek ki a kórházban, az éppen a 7-es főúton az esti órákban egy fellépésre tartó társaság autója elé ugyanis egyszer csak kivágott egy vaddisznó, a csattanás pedig elkerülhetetlen volt – írja a Blikk.

Hihetetlenül gyorsan történt az egész. Éppen elhagytuk Zalakomárt, amikor a vad elénk ugrott. Csúnyán elvitte a kocsi bal elejét, majd nekicsapódott az oldalának is

– emlékezett vissza az autót vezető Sipos Tomi.

Bár évente legalább nyolcvanezer kilométert autózunk, sokszor vezetek én, de abban, hogy nem lett személyi sérülés, semmi szerepe nem volt a rutinomnak. Inkább annak, hogy nem telibe találtuk el a vaddisznót, egy ekkora állatnak hajtva akár fel is borulhat a kocsi

– tette hozzá az énekes, aki azt is elmondta, hogy az eléjük ugró vad a csattanás után eltűnt, hiába keresték az úton, nem találták, valószínűleg ijedtében elfutott.

Két bulink volt aznap, az egyik épp a balesettől nem messze, Zalakaroson. Közel kétórás késéssel érkeztünk meg. Viszont a másik fellépésünket a Baranya megyei Palotabozsokon az autó állapota miatt már nem mertük vállalni. Kezdett leszállni a köd, és a kietlen utakon egy ennyire sérült kocsival életveszélyes lett volna közlekedni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

alterego56
Hát akad az utakon épp elég vaddisznó. A zöme terepjáróval nagy teljesítményű autóval jár.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.