Érdekes látvány tárult a közlekedők elé hétfőn délelőtt Keszthelyen a Hévízi úti körforgalomnál, ugyanis ott békésen legelésző tehenek habzsolták a füvet. Állítólag nem először fordult elő hasonló eset, látták már korábban az állatokat itt, sőt állítólag felbukkantak a kastélykertben is. Kommentelők az is írták, hogy most már tényleg kellene valamit csinálni a gazdájukkal. A jámbor állatok megjelenése miatt kihívták a rendőrséget, ugyanis valóban balesetveszélyes helyzet alakulhatott volna ki a tehenek miatt.

Forrás: letenyemedia.hu
Feltöltő: Letenye Média
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Csak kerites kerdese a dolog: ha szepen korbekeritik oket, akkor miert ne legeleszhetnenek?(Mert amugy balesetveszelyes marhara. Lattam itt olyan fiatal ferfit, aki tolokocsiban fogja letolteni a hatralevo eletet, mert egy fekete tehen fekudt az uton ejjel, mikor o arra autozott...;o(((( Azert elkepzelem, amint a csodaszep Festetich kastely kertjeben a latogatok bakot ugranak a tehenlepcitol...:o)))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
@Letenye Média: Megfejtek a teheneket? Az fontos, hogy ne gyulladjon be a togyuk, hihi...:o)))
volvós
@karma1: 22:20 Én is erre gondoltam: ( Olyan vizuálisan )...
"...A jámbor állatok megjelenése miatt kihívták a rendőrséget..."

A kiérkezö rendörautóbol kiszállt 2 szöke rendörnö,
megfejte a teheneket és müanyag pohárból megitták a friss meleg
tejet...Reméljük nem bikák voltak...:-))))
karma1
@volvós: Csillagom, a riport monda': "Tehenek legelesztek..." Tudod, alul a negyujjas kesztyuvel...En is vizualis vagyok: ezentul a kezibilincs melle a kize-sajtar is kotelezo lesz arrafele a rendoroknek...:o))))
volvós
@karma1: @karma1: Ezt anno Hofi G. is elmondta, olyan " TITT" alapon... :-)))))
karma1
@volvós: Tudom...:o)) Tole loptam,... A Ruzsa Sandor-ba magyarazta el, amikor az okroket vezettek at a szinen,...(teheneknek mondva...:o))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.