Pedig Borókai Gábor hatszor is falhoz szorította a válogatott kapust. Interjút adott a Heti Válasznak a Na,ugye válogatott veterán kapusa, Király Gábor. Borókai Gábor főszerkesztő maga kérdezte a sok évi légióskodás után Szombathelyre idén visszatérő focistát. Egészen kedélyes beszélgetés, mígnem Borókai rátér a stadionépítésekre, hogy Király is hálálkodhasson egy sort, amiért lassan több a stadion az országban, mint szökőkút a felújított főtéren. "Borókai: Milyen állapotban hagyta itt a magyar futballt, és most milyenben találja? Király: Nem tudom összehasonlítani. Mintha akkor mi jobban szerettük volna a futballt ... B: Lehet, mert jobb volt a futball, de pontosabban kérdezek: mit gondol a futballakadémiák terjedéséről vagy a stadionépítésekről? K: Szerintem a minőségi munka a legfontosabb. " Itt akár lehetne is témát váltani, de Borókai nem hagyja annyiban. "B: De a Király Szabadidősport Egyesület vagy kapusiskola sem egy libalegelőre hívja a...

Forrás: 444.hu
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Riszpekt Királynak. Megdőlt az a sztereotípiám, hogy a focisták a fejüket csak fejelésre tudják használni. Keményen irányított kérdéseket kapott, de mégis a saját véleményét mondta el a propagandával szemben. A műsorvezető azért megérdemli majd az Obersovcszki díjat.
Aki Én
Teljesen mindegy. Akkor sem lenne jó dolog, ha kimondaná. De ez így mégis szebb.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.