A Demokratikus Koalíció arra szólítja fel Orbán Viktor miniszterelnököt, hogy azonnali hatállyal végeztesse el L. Simon László rendkívüli nemzetbiztonsági átvilágítását, mert a párt véleménye szerint a Miniszterelnökség államtitkára eltitkolta több gazdasági érdekeltségét, ezért megvesztegethető és zsarolható.

Gréczy Zsolt, a párt szóvivője pénteki, budapesti sajtótájékoztatóján az Átlátszó cikkére hívta fel a figyelmet, amelyik szerint L. Simon László neve és hozzá köthető címek is találhatók azon cégek honlapcímeinek adatai között, amelyek az utóbbi időben számos esetben jutottak közpénzhez közbeszerzéseken keresztül.

A politikus felszólította az államtitkárt, hogy számoljon el a "körülötte kialakult céghálóval". Hozzátette, hogy a DK kormányra kerülése esetén kivizsgáltatja a fideszes politikusok és a közpénzt elnyerő cégek közötti összefonódásokat.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vonotok
Ki a F@m ez az L. Simon László??, Egy demokratikus országban az ilyen gennyeket már régen kiközösítette volna magából a hatolom. De ebben az az országban ahol a vezető a " legnagyobb genny " vajon mit várhatunk???
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
Vállalnám az átvilágítását egy táskabombával, valahol jó messze minden lakott területtől, mert ugye volt már ilyen mikor a trágyaszórás így lett megvalósítva)))))))))))
zöldszem
"A Demokratikus Koalíció arra szólítja fel Orbán Viktor miniszterelnököt, hogy azonnali hatállyal végeztesse el L. Simon László rendkívüli nemzetbiztonsági átvilágítását,.."

Zsoltikám baszod alássan, a maffiózó nem fogja ja a maffiózót kényelmetlen helyzetbe hozni...Betyárbecsület és közös alom is van a világon!
Lepényleső
Holló,a holló szemét kivájja? Költői a felvetés maga.
vonotok
@Toby: És énnék a kisebbségi / 2/3 -nak / tapsol a szegnyalásra kész Fidesz barát éhenkórász csürhe.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.