A Demokratikus Koalíció arra szólítja fel Orbán Viktor miniszterelnököt, hogy azonnali hatállyal végeztesse el L. Simon László rendkívüli nemzetbiztonsági átvilágítását, mert a párt véleménye szerint a Miniszterelnökség államtitkára eltitkolta több gazdasági érdekeltségét, ezért megvesztegethető és zsarolható.

Gréczy Zsolt, a párt szóvivője pénteki, budapesti sajtótájékoztatóján az Átlátszó cikkére hívta fel a figyelmet, amelyik szerint L. Simon László neve és hozzá köthető címek is találhatók azon cégek honlapcímeinek adatai között, amelyek az utóbbi időben számos esetben jutottak közpénzhez közbeszerzéseken keresztül.

A politikus felszólította az államtitkárt, hogy számoljon el a "körülötte kialakult céghálóval". Hozzátette, hogy a DK kormányra kerülése esetén kivizsgáltatja a fideszes politikusok és a közpénzt elnyerő cégek közötti összefonódásokat.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vonotok
Ki a F@m ez az L. Simon László??, Egy demokratikus országban az ilyen gennyeket már régen kiközösítette volna magából a hatolom. De ebben az az országban ahol a vezető a " legnagyobb genny " vajon mit várhatunk???
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
vonotok
Ki a F@m ez az L. Simon László??, Egy demokratikus országban az ilyen gennyeket már régen kiközösítette volna magából a hatolom. De ebben az az országban ahol a vezető a " legnagyobb genny " vajon mit várhatunk???
Toby
@vonotok: és ebből egy jó párat el kell tartanunk, moskos, büntethetetlen, ingyen élő, parazita okádék !
papa.49
Vállalnám az átvilágítását egy táskabombával, valahol jó messze minden lakott területtől, mert ugye volt már ilyen mikor a trágyaszórás így lett megvalósítva)))))))))))
zöldszem
"A Demokratikus Koalíció arra szólítja fel Orbán Viktor miniszterelnököt, hogy azonnali hatállyal végeztesse el L. Simon László rendkívüli nemzetbiztonsági átvilágítását,.."

Zsoltikám baszod alássan, a maffiózó nem fogja ja a maffiózót kényelmetlen helyzetbe hozni...Betyárbecsület és közös alom is van a világon!
Lepényleső
Holló,a holló szemét kivájja? Költői a felvetés maga.
vonotok
@Toby: És énnék a kisebbségi / 2/3 -nak / tapsol a szegnyalásra kész Fidesz barát éhenkórász csürhe.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.